Титуляр за резерва
 ,малко е като муха за слон :П
 ,малко е като муха за слон :Пно успех и на двамата с новите им отбори
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

,малко е като муха за слон :П
 ,малко е като муха за слон :ППловдив1926 написа:.... Иначе Том е много сърцат играч, бори се, върши много черна работа, а понякога изригва и с някви уникални пасове.
 /...Не съм във възторг от тази сделка,определено.Още повече,че познавам Том лично,пич и половина е и съм му голям фен
 /...Не съм във възторг от тази сделка,определено.Още повече,че познавам Том лично,пич и половина е и съм му голям фен   За Дюлгеров...нямам впечатления,някой от славистите ако може,да каже нещо.
 За Дюлгеров...нямам впечатления,някой от славистите ако може,да каже нещо. 

[/center]
[/center]Viktor4o_Rs написа:Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер
 А бе, те ако питаха такива като нас по тези въпроси...Преди да започне шампионата,пак имаше някакви драми около Том - трябваше да идва при вас,пък нещо не искаше...де да знам
 А бе, те ако питаха такива като нас по тези въпроси...Преди да започне шампионата,пак имаше някакви драми около Том - трябваше да идва при вас,пък нещо не искаше...де да знам  
Модератор ЛокоПД написа:Viktor4o_Rs написа:Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер
Май натам върви...А бе, те ако питаха такива като нас по тези въпроси...Преди да започне шампионата,пак имаше някакви драми около Том - трябваше да идва при вас,пък нещо не искаше...де да знам

Viktor4o_Rs написа:Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер

irriducibile1936 написа:Отборите на Славия и Локомотив Пловдив си размениха играчи тази сутрин. Юношата на белите Николай Дюлгеров през пролетта ще играе на Лаута, а към Овча купел потегли бразилецът Евертон Джилио-Том.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта