Локомотив и Славия си разменят играчи ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Локомотив и Славия си разменят играчи ?

Мнениеот percival » 09 дек 2010 19:36

Не че се заяждам но това малко ми прилича на разплащане за оня мач миналия сезон :)
Титуляр за резерва :) ,малко е като муха за слон :П

но успех и на двамата с новите им отбори
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 дек 2010 20:08

Пловдив1926 написа:.... Иначе Том е много сърцат играч, бори се, върши много черна работа, а понякога изригва и с някви уникални пасове.

И уникални голове,бих добавил /особено един от 35-40 метра ;) /...Не съм във възторг от тази сделка,определено.Още повече,че познавам Том лично,пич и половина е и съм му голям фен :( За Дюлгеров...нямам впечатления,някой от славистите ако може,да каже нещо.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 дек 2010 20:23

8-)

Дюлгеров е млад и перспективен футболист, но "мозъкът" наречен Кокалa, явно няма нужда от такива. :evil:
За феновете на Локо - мъжко момче е Дюлгеров, биткаджия, здрав физически, издръжлив, перспективен играч ... ;)
Не познавам качествата на Том, но да разменяш млад български футболист с качества за чужденец не е много разумно според мен ...
А уж Венци щеше да налага млади футболисти в СЛАВИЯ ?!? :?
Последна промяна от marmi52 на 09 дек 2010 21:57, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 дек 2010 20:38

Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 дек 2010 20:46

Viktor4o_Rs написа:Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер :lol: :lol:

Май натам върви... :lol: А бе, те ако питаха такива като нас по тези въпроси...Преди да започне шампионата,пак имаше някакви драми около Том - трябваше да идва при вас,пък нещо не искаше...де да знам :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 дек 2010 20:53

Модератор ЛокоПД написа:
Viktor4o_Rs написа:Май нито ние, нито вие сте доволни от този бартер :lol: :lol:

Май натам върви... :lol: А бе, те ако питаха такива като нас по тези въпроси...Преди да започне шампионата,пак имаше някакви драми около Том - трябваше да идва при вас,пък нещо не искаше...де да знам :roll:

Kокала изобщо не даваше шанс за изява на Дюлгеров , аз също мисля, че ще съжаляваме за него , защото е много здрав, борбен и сърцат играч, проблемът му е техниката и главата, ако мога така да се изразя, защото и Вили Вуцов се оплакваше от него, сега и Кокала не го харесва, така че явно си има причина, може би поведението му на тренировки :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 дек 2010 20:58

Аз лично съм доста доволен, че дадохме Том на Славия.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 09 дек 2010 21:08

Викторчо прав си! И на мен ми е странна тази размяна ама... Късмет на Дюлгера и дано Том ни пасне :!:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 09 дек 2010 21:12

irriducibile1936 написа:Отборите на Славия и Локомотив Пловдив си размениха играчи тази сутрин. Юношата на белите Николай Дюлгеров през пролетта ще играе на Лаута, а към Овча купел потегли бразилецът Евертон Джилио-Том.

Малка поправка-Николай Дюлгеров е юноша на ЛЕВСКИ!!! ;)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 дек 2010 21:33

Аз също съжалявам за Дюлгеров, НО горе главите! Според моето мнение, което явно е различно от останалите наши, Том не е лошо попълнение, даже напротив!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”