Сега сериозно, Мисирката дърпа пловдивската спортна журналистика назад! На Колежа е персона нон-грата, такъв трябва да е и при вас.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Invader написа:Любо като правише св*рки на Селския не го закачахте, а сега го плюете
Сега сериозно, Мисирката дърпа пловдивската спортна журналистика назад! На Колежа е персона нон-грата, такъв трябва да е и при вас.

Qu1cky написа:най-тъпото беше че 3-4 човека от централната трибуна през половината мач псуваха Балъков ....
Пловдив1926 написа:Бившия овчар: Аз съм от Пловдив признавам си (лъже, всъщност е от Ботев и е от Коматево)
 И ако не осъзнаваш колко е важно градът да се разраства настрани, а не да се стъпкваме в центъра, значи за много неща не си наясно.
 И ако не осъзнаваш колко е важно градът да се разраства настрани, а не да се стъпкваме в центъра, значи за много неща не си наясно.Пловдив1926 написа:В българския футбол тази година нещата си вървят здраво нагоре, дано станат още по-добри и дано има още повече мениджъри като Балъков!
 БГ футболът си върви надолу и има конкуренция не защото слабите станаха силни, а защото силните отслабнаха до нивото на слабите
 БГ футболът си върви надолу и има конкуренция не защото слабите станаха силни, а защото силните отслабнаха до нивото на слабите  В дългосрочен план тази конкуренция пак ще роди силни, но в момента нивото е майка си и баща си.
 В дългосрочен план тази конкуренция пак ще роди силни, но в момента нивото е майка си и баща си. Сигурно е кофти когато статиите за Нафта-Ботев са по-водещи от тези за Локо-Черноморец, ама пусто да опустее, жълтитИ са навсякъдИ. И Балъков е толкова добър треньор, колкото аз съм трамвай, щом с тая селекция прави 7 хикса, и с тая голова разлика 12-7 ебати футбола братче.
 Сигурно е кофти когато статиите за Нафта-Ботев са по-водещи от тези за Локо-Черноморец, ама пусто да опустее, жълтитИ са навсякъдИ. И Балъков е толкова добър треньор, колкото аз съм трамвай, щом с тая селекция прави 7 хикса, и с тая голова разлика 12-7 ебати футбола братче.Пловдив1926 написа:loko2004 написа:Пловдив1926, кво не ти харесва Любо много е забавен пича
Не ми харесва по телевизията да гледам хора, които казват "ино" и се представят за пловдивчани излагайки ни като град.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта