Сега сериозно, Мисирката дърпа пловдивската спортна журналистика назад! На Колежа е персона нон-грата, такъв трябва да е и при вас.
Страхотно интервю на Краси Балъков!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Страхотно интервю на Краси Балъков!
Любо като правише св*рки на Селския не го закачахте, а сега го плюете
Сега сериозно, Мисирката дърпа пловдивската спортна журналистика назад! На Колежа е персона нон-грата, такъв трябва да е и при вас.

- Пловдив1926
- Контакти:
Invader написа:Любо като правише св*рки на Селския не го закачахте, а сега го плюете![]()
Винаги е имал проблем с нас този човек! Винаги! Не искам да пиша тук за това, но той си имаше доста по-сериозни проблеми от това да му се отвори темичка във форума с нас този човек.
Не знам да е персона нон грата при вас като прави последно един час "Бултра" предаване.
Но не е това повод за темата. Краси Балъков никой не искаше да обиди човека и разни драскачи направиха скандал от нулата. И ги сложи много на място за което само може да получи поздравления Краси.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Радвам се че точно фен на Локото е забелязал журналистическата провокация.
Колко много са подобни преразкази...от журналистите. Но като се има предвид какви хора са по сайтовете, не ме учудва простотията им.
Иначе Бала се изказа много добре след мача! Загуби, посочи грешките си и силните страни на противника.
Колко много са подобни преразкази...от журналистите. Но като се има предвид какви хора са по сайтовете, не ме учудва простотията им.
Иначе Бала се изказа много добре след мача! Загуби, посочи грешките си и силните страни на противника.
E да, обаче заради тоя боклук ( журналиста ) доста фенове се настроиха излишно и се стигна до обиди и напрежение. Дори Неделчо Матушев и той беше повярвал на тези глупости! Лично съм контактувал с Балъков и знам, че това беше НЕВЪЗМОЖНО той да каже подобни работи и да се изкаже с неуважение към когото и да е било!
Журналистите верно са раздули, но не са преиначили изказването на Бала преди мача! В крайна сметка - това им е работата - да изкарат по ефектно заглавие Пък и Бала самият каза - във футбола има и игра на думи! Любо Апостолов верно че не е кой знае колко интелигентен, но интуитивно налучква фрагментарно това - онова малко в сашодиковски маниер Струва ми се че успя да изнерви Бала и той на два пъти му пожела приятна вечер и весела коледа! Любо май страда от някаква форма на дислексия - не може да формулира точен и ясен въпрос, а блуждае и провокира, с надеждата да излезе нещо, интервюирания да не издържи и каже нещо, което не е за казване Да ама в лицето на Бала си намери майстора! 
най-тъпото беше че 3-4 човека от централната трибуна през половината мач псуваха Балъков .... 
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Много уважавам Краси Балъков и му пожелавам успехи! Интелигентен и възпитан човек, разбира и футбола, но мисля, че му липсва малко спортна злоба. В тази професия за да успееш трябва и да си малко луд и нестандартен, а той не е. Черноморец играе приятен за окото футбол, но са ми твърде академични. Именно затова смятам, че освен симпатии едва ли ще спечелят нещо съществено, дори място в ЛЕ.
- Пловдив1926
- Контакти:
Qu1cky написа:най-тъпото беше че 3-4 човека от централната трибуна през половината мач псуваха Балъков ....
Тия глупаци псуват всичко. Ако играем тренировка ще псуват времето. Преди известно мнение малко ги постреснахме, явно не са разбрали от дума някои хора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:Бившия овчар: Аз съм от Пловдив признавам си (лъже, всъщност е от Ботев и е от Коматево)
Коматево е квартал на Пловдив
Велико е интервюто, тази карикатура на пловдивската журналистика просто го направи Балъков на 2 стотинки.
Пловдив1926 написа:В българския футбол тази година нещата си вървят здраво нагоре, дано станат още по-добри и дано има още повече мениджъри като Балъков!
Това ако го вярваш, мога да кажа само - блажени са вярващите
Вместо да обърнеш внимание, че Черноморец (трети в класирането) идват с гостуваща агитка, наброяваща 0 (нула) фена, той ми говори пак, че някой не споменал, ами "намекнал" за трета дивизия
ПП: Весело е как като биете Левски и Черноморец, винаги намирате начин да свържете всичко с жълто-черната конспирация. Извинете ни, вие ни правите още по-важни така.
Пловдив1926 написа:loko2004 написа:Пловдив1926, кво не ти харесва Любо много е забавен пича
Не ми харесва по телевизията да гледам хора, които казват "ино" и се представят за пловдивчани излагайки ни като град.
И не само.....постоянно си казва тИлИфона и БотИв....Аз не знам какъв мазохист трябва да си , та да го държиш тоя в телевизия!!!