Черно море-ЛЕВСКИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-ЛЕВСКИ
Обърнахте го на Лайвскор тука, всички гледаме мача. Няма нужда от такова трупане на мнения.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
- Контакти:
Blue_Girl написа:Blue Mind написа:Този кръг се решава кой ще играе ЛЕ ,дано Левски съумеят колко е важен този мач и да направят най добрия си мач от началото на сезона..
Дано.
ахахаха толкова сте зле , че не знам как не ви е срам да пишете а не се скриете всичики по дупките си
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
Еййй какво е това бе хора... можели да са толкова бездушни... Дано излезе друг Левски след полувремето защото ше гледаме Европа през крив макарон ето сега ЦСКА-Локо СФ отива към победа на ЦСКА Левски може да излезе на 3 място.. но това ще стане много трудно и се пак надеждата умира последна.. САМО ЛЕВСКИ

Ебати играта... ние нямаме удар до момента във вратата и в този мач, като с ЦСКА и Локо Сф, а другия мач се развива идеално за Левски, ама дано да не се класираме в Европа... просто не го заслужаваме, най-малкото лицето собственик Батков
- Neron
- Контакти:
Отново no comment за съдията.По измислен картон на Алекс едва ли ще се даде някога.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Пожелавам на всички фенове на българския футбол искрено и се надявам това измислено варненско тимче заедно с феновете си да се затрие защото ако това за тях е добър футбол значи наистина са много объркани!За съдията..знаем си го много добре него..само той видя жълтия картон на Сашо..само той видя симулация на Йовов..и като видя че става контра за ЛЕВСКИ веднага спря мача заради димките..абе жалка работа 

Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
- modor
- Контакти:
Абе ние сме като Интер срещу Барса.........за почти цял мач......само един удар във вратата 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Neron
- Контакти:
ГАДЖЕВ.Ай да ги видим ще лежат ли сега.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!