Диема и пристрастията към Ман Ю
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Диема и пристрастията към Ман Ю
не стига, че всички коментатори и анализатори в телевизията симпатизират на Ман Ю и по-малко на Арсенал, ами и викат и "удобни" фенове, пак с пристрастия към Ман Ю. Е тоя "Мишков" е ебахти пристрастното копеле. Диема започват да се излагат с явните пристрастия към едни и омраза към други, това със сигурност ще развали впечатлението за професионализма им.
- goalkeeper
- Контакти:
Re: Диема и пристрастията към Ман Ю
И колко случайно първите два мача от предаването им за FA Cup са за ... дали ще познаете отбора с който са свързани. 

що бе ,мен ми се стори ,че мишков е от ПУУЛ.....а иначе за пристрастията.... бооооже колко си прав !!!!
Последна промяна от gugushito на 02 май 2010 16:54, променено общо 1 път.
Извинете коментаторите на диема и повечето фенове , че Абрамович не дойде по-скоро в Челси та да има фенчета по-рано ...иначе я имаше 10-ина в цялата страна я не 

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:Извинете коментаторите на диема и повечето фенове , че Абрамович не дойде по-скоро в Челси та да има фенчета по-рано ...иначе я имаше 10-ина в цялата страна я не
прав си, за съжаление, значи аз да се причисля към 10-ината, защото съм фен на този отбор от много преди да дойде Абрамович. Но иначе се дразня на хора, които станаха впоследствие фенове на Челси, твърдо против съм такива хора.
Angoff написа:Извинете коментаторите на диема и повечето фенове , че Абрамович не дойде по-скоро в Челси та да има фенчета по-рано ...иначе я имаше 10-ина в цялата страна я не

е по тази логика,успехите на Манчестър Юнайтед до преди 20 тина години бяха по скоро скромни особено в европейските турнири, за разлика примерно от Ливърпул, така че логиката е леко тъпичка, да не говорим пък кога Барселона си взе първата европейска титла,
Ебати!!!!! Сашо Диков се е клонирал.Всичко е конспирация!!!!
Не че Насо Русков не е всеки(почти) уикенд в студиото на Диема и е отявлен фен на Арсенал.
Не че Насо Русков не е всеки(почти) уикенд в студиото на Диема и е отявлен фен на Арсенал.

-
- Контакти:
yasen написа:Angoff написа:Извинете коментаторите на диема и повечето фенове , че Абрамович не дойде по-скоро в Челси та да има фенчета по-рано ...иначе я имаше 10-ина в цялата страна я не
прав си, за съжаление, значи аз да се причисля към 10-ината, защото съм фен на този отбор от много преди да дойде Абрамович. Но иначе се дразня на хора, които станаха впоследствие фенове на Челси, твърдо против съм такива хора.
Симпатизирам на Челси от ученическите си години 88-89 когато бях на 12,13 годишна възраст.Тогава нямаше как и къде да се гледа английски футбол,но по Хоризонт съобщаваха резултатите от тогавашната Първа английска дивизия и Челси ми звучеше много приятно като име.Уважавам такива като теб,които симпатизират на отбора още преди Абрамович,но не си прав за останалите.Нека отборът да печели привърженици,защото още при Ходъл бяхме симпатичен отбор,но в последствие при Роман наистина придобихме облик и единственото,което ни липсва е КЕШ,но скоро и тази купа ще дойде,защото в синия клуб се работи много сериозно на всички нива.Що се отнася до Диема пристрастията са очевадни в полза на Ман Юн,но по цял свят е така.Добра идея ще е един мач да се коментира от коментатори фенове на всеки един от отборите.
и мен ме дразнят тези по Диема не е нормално да се показват пристрастията толкова явно, аз съм фен на Ливърпул.
Коментара в мача Ман Ю - Ливърпул при изравнителния гол от дузпа беше следния: .... на съдиите вече им е разрешено да свирят дузпа не там където е започнало нарушението а там където завършва, дано съията се възползва от това....
, еми смешен беше този коментатор!
Коментара в мача Ман Ю - Ливърпул при изравнителния гол от дузпа беше следния: .... на съдиите вече им е разрешено да свирят дузпа не там където е започнало нарушението а там където завършва, дано съията се възползва от това....