НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот plan-2012 » 24 дек 2008 23:14

Бисерите на ПЕНАТА

Жиесемът ми се повреди, аз натискам копчетата, той пее, е един от великите хитове на треньор №1 на столетието Димитър Пенев е уникат - рядък екземпляр. Беше голям като футболист, голям е като треньор, а лафовете му са феноменални. БЛИЦ успя да събере няколко бисера на Стратега, които той е изръсвал неофициално пред хора от ЦСКА – играчи, треньори, ръководители. Както и пред приятели. Това са непубликувани досега хитове, излезли от устата на великия Чичо Митко.

* Удоджи, к’во гледаш като гладен шоп пред бакалия. Стига ги кокори тия очи, ще ти изскочат навънка!

* Като върнем Пафа, ще си оправим защитата.

* Тая бутилка трудно се отваря. Като стара мома е...

* Студентски град да го кръстим на Топъл град, викам аз, та вие всяка вечер сте там и все вдигате градусите.

* Тоя не може да пие. Обърна една водка и взе да кудкудяка.

* Жиесемът ми се повреди. Аз натискам копчетата, той пее, егати и техниката.

* Митал, Питал, това е... Няма пари. Какъв началник ни е тоя, никакъв не се е вясвал. Аз, ако ей сега на улицата го срещна, няма да го позная. Помня само, че беше едно мургаво и ниско, друго не помня...

* Ей, един журналист ме побърка. Цял ден ми звъни. Аз му затварям, той пак. Питам го да не е гладен, че да го нахраня. Щях да му предложа един сандвич от ресторанта. Не, вика, искам само 2-3 неща да те питам. 2-3, ама като ме захапе, отиде цял час. Ами на мен ушите ще ми загреят. На друг пък му казвам 4-5 неща и му затварям – на сутринта нашият написал цял роман във вестника. Измислял си работи, дето през главата ми не са минавали.

* Срещам един приятел, тупа ме по рамото и вика: Пена, прочете ли ми съобщението дето ти го пратих! Майтапчия човек. Аз на вестника вече буквите не виждам, камо ли да се кьоря на телефона.

* Батков като ги натупа БАТЕ се умълча. Вдън земя се покри. Не го чувам вече да мучи по радиото на Томислав. Братушките май му взеха микрофона.

* Интер...нет, милан...нет... Какви са тия щуротии. Аз само вестници чета. Как ги вкарват тия работи в тия екрани, не знам. Това е за младите, не е за стар човек като мене.

* Цял ден го търся по телефона, той не се обажда. Като се върна, ми вика, че бил в чужбина и нямал роми ли, ромин ли, нещо такова.

* С олио ли ви мазаха за тоя календар. Приличате на пехливани. Ние дъртите, ако се бяхме съблекли, жените щяха да ни изгонят.

* Настич пак го заболял долният мускул.

* Казах му на доктора да прати Кирчо Котев на магнита да го изследват.

* Не я ритайте отвътре топката, подавайте я.

* На корнера няма да стоите на едно място и да си бъркате в носовете. Движете се, движете се, гледайте си играча накъде отива, не го изпускайте.

* В средата се пречкате, тичайте по към края, ама не съвсем, за да не се оголвате.

* Криза имало? Каква криза – днеска един в магазина напълни 2-3 големи кошници. На продавачката и се схванаха ръцете да му брои парите.

* Тая репортерка уж мене питаше, а все към играчите зяпаше. Ако знае началникът й как се оглежда, ще я изгони. Там нямат ли мъже в тия вестници.

* Дучето събрал тия дето просят пред ЦУМ, облякъл ги и ги направил на шейхове. Ама по обувките се издадоха. На единия бяха скъсани, сигурно ги е взел от некоя кофа за боклук на път за стадиона.

* О-мо-ди-ди-аа-бе.. Леле, ама много му е сложно името на тоя нигериец. Устата ме заболя. Ако го докараме, лепнете му едно кратко име като на исландеца, че иначе само ще сричам.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2008 23:18

plan-2012 написа:Бисерите на ПЕНАТА

Жиесемът ми се повреди, аз натискам копчетата, той пее, е един от великите хитове на треньор №1 на столетието Димитър Пенев е уникат - рядък екземпляр. Беше голям като футболист, голям е като треньор, а лафовете му са феноменални. БЛИЦ успя да събере няколко бисера на Стратега, които той е изръсвал неофициално пред хора от ЦСКА – играчи, треньори, ръководители. Както и пред приятели. Това са непубликувани досега хитове, излезли от устата на великия Чичо Митко.

* Удоджи, к’во гледаш като гладен шоп пред бакалия. Стига ги кокори тия очи, ще ти изскочат навънка!

* Като върнем Пафа, ще си оправим защитата.

* Тая бутилка трудно се отваря. Като стара мома е...

* Студентски град да го кръстим на Топъл град, викам аз, та вие всяка вечер сте там и все вдигате градусите.

* Тоя не може да пие. Обърна една водка и взе да кудкудяка.

* Жиесемът ми се повреди. Аз натискам копчетата, той пее, егати и техниката.

* Митал, Питал, това е... Няма пари. Какъв началник ни е тоя, никакъв не се е вясвал. Аз, ако ей сега на улицата го срещна, няма да го позная. Помня само, че беше едно мургаво и ниско, друго не помня...

* Ей, един журналист ме побърка. Цял ден ми звъни. Аз му затварям, той пак. Питам го да не е гладен, че да го нахраня. Щях да му предложа един сандвич от ресторанта. Не, вика, искам само 2-3 неща да те питам. 2-3, ама като ме захапе, отиде цял час. Ами на мен ушите ще ми загреят. На друг пък му казвам 4-5 неща и му затварям – на сутринта нашият написал цял роман във вестника. Измислял си работи, дето през главата ми не са минавали.

* Срещам един приятел, тупа ме по рамото и вика: Пена, прочете ли ми съобщението дето ти го пратих! Майтапчия човек. Аз на вестника вече буквите не виждам, камо ли да се кьоря на телефона.

* Батков като ги натупа БАТЕ се умълча. Вдън земя се покри. Не го чувам вече да мучи по радиото на Томислав. Братушките май му взеха микрофона.

* Интер...нет, милан...нет... Какви са тия щуротии. Аз само вестници чета. Как ги вкарват тия работи в тия екрани, не знам. Това е за младите, не е за стар човек като мене.

* Цял ден го търся по телефона, той не се обажда. Като се върна, ми вика, че бил в чужбина и нямал роми ли, ромин ли, нещо такова.

* С олио ли ви мазаха за тоя календар. Приличате на пехливани. Ние дъртите, ако се бяхме съблекли, жените щяха да ни изгонят.

* Настич пак го заболял долният мускул.

* Казах му на доктора да прати Кирчо Котев на магнита да го изследват.

* Не я ритайте отвътре топката, подавайте я.

* На корнера няма да стоите на едно място и да си бъркате в носовете. Движете се, движете се, гледайте си играча накъде отива, не го изпускайте.

* В средата се пречкате, тичайте по към края, ама не съвсем, за да не се оголвате.

* Криза имало? Каква криза – днеска един в магазина напълни 2-3 големи кошници. На продавачката и се схванаха ръцете да му брои парите.

* Тая репортерка уж мене питаше, а все към играчите зяпаше. Ако знае началникът й как се оглежда, ще я изгони. Там нямат ли мъже в тия вестници.

* Дучето събрал тия дето просят пред ЦУМ, облякъл ги и ги направил на шейхове. Ама по обувките се издадоха. На единия бяха скъсани, сигурно ги е взел от некоя кофа за боклук на път за стадиона.

* О-мо-ди-ди-аа-бе.. Леле, ама много му е сложно името на тоя нигериец. Устата ме заболя. Ако го докараме, лепнете му едно кратко име като на исландеца, че иначе само ще сричам.

ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА НАЗДРАВЕ БРАТ !!!
Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 24 дек 2008 23:21

Наздраве Блу !

Чакам да стане 12 и ще дойде ''Добрия Старец'' ще го черпя една водка :D

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2008 23:22

plan-2012 написа:Наздраве Блу !

Чакам да стане 12 и ще дойде ''Добрия Старец'' ще го черпя една водка :D

Ма не прекалявайте,че и аз го сакам у дома :D :D
Изображение

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 24 дек 2008 23:25

Има ли някой имен ден утре ?

Наздраве !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 24 дек 2008 23:25

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Не е новата ти,от един два часа е :lol: :lol: :lol:
Аз пратих СМС още на Пампорово на 1117,и още ще пратя! :!:

Да бе,във В-бокса я видях...ма пак неква депресия ве да го ева ! Таз жена и трябвам АЗ за да я...развеселя малко де :D :D :D :D Даже си го иска - вижте ! :D http://vbox7.com/play:549b766c

А бе вие младите,като пиете по 2-3...и не знаете кво правите... :roll: Още по една напитка и Азис ще прослушате... :D :D :D
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 24 дек 2008 23:28

Лъжете се сериозно пичове,ай още малко и...аз съм се приготвил да нахраня Дядо Коледа с пиратки :D :D :D

П.П. Блу ква е тая обява в скайп :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2008 23:33

lauta hools написа:Лъжете се сериозно пичове,ай още малко и...аз съм се приготвил да нахраня Дядо Коледа с пиратки :D :D :D

Бате,падна ми се парата...а жената има вроден афинитет и усет към икономиката и финансите,така че сега си правя реклама от сорта на : Имам пари - Елате Жени :D :D :D :D Ще ти пиша тук брат,че нещо ми е писнало от скайпа...ни нам що :twisted: :D :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 дек 2008 23:37

Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 24 дек 2008 23:41

Blue_Lion написа:
lauta hools написа:Лъжете се сериозно пичове,ай още малко и...аз съм се приготвил да нахраня Дядо Коледа с пиратки :D :D :D

Бате,падна ми се парата...а жената има вроден афинитет и усет към икономиката и финансите,така че сега си правя реклама от сорта на : Имам пари - Елате Жени :D :D :D :D Ще ти пиша тук брат,че нещо ми е писнало от скайпа...ни нам що :twisted: :D :D :D :D :D

И на мен ми се падна парата.. :D моето бече най-малкото пърче,обачеееее......еми късмет много се кефя,ама твойто в скайп е като 3 в 1 :D :D :D
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”