Какво ще се случи с Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Какво ще се случи с Ливърпул

Мнениеот pomiqrat » 02 май 2010 11:57

Ако Ливърпул завършат на 7 място и в същото време Фулъм спечелят Лига Европа Ливърпул остава ли извън турнирите?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Какво ще се случи с Ливърпул

Мнениеот Love_ » 02 май 2010 12:41

pomiqrat написа:Ако Ливърпул завършат на 7 място и в същото време Фулъм спечелят Лига Европа Ливърпул остава ли извън турнирите?

Мене ми е чудно, какво става с 4-тия в Англия, ако Фулъм спечелят Лига Европа. Защото спечелят ли е отиват в ШЛ !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 май 2010 12:56

Мене ми е чудно, какво става с 4-тия в Англия, ако Фулъм спечелят Лига Европа. Защото спечелят ли е отиват в ШЛ !

обясни това изречение много ми е странно това наистина ли е вярно.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 02 май 2010 13:03

и аз искам да разбера как победителя от ЛЕ отива в ШЛ :roll:

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 май 2010 13:04

gilento93 написа:и аз искам да разбера как победителя от ЛЕ отива в ШЛ :roll:

Поне аз така помня, това правило отменено ли е вече. Какво става с тези, който спечелят Лига Европа играят пак там ? Това ми се вижда тъпо ! Помня, че като печелиш УЕФА отиваш в ШЛ или се бъркам ? :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 02 май 2010 13:08

нали когато ливърпул спечели ШЛ през 2005 бяха 5ти.обаче играха в ШЛ на мястото на евертън.сега няма логика фулъм да са извън ШЛ и да играят там само защото са спечелили ЛЕ.ама един приятел ми каза,че шахтьор като са спечелили купата на уефа миналата година и са играли в ШЛ.но те бяха шампиони на страната си и май директно се класираха за групите :roll:

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 02 май 2010 13:19

gilento93 написа:нали когато ливърпул спечели ШЛ през 2005 бяха 5ти.обаче играха в ШЛ на мястото на евертън.сега няма логика фулъм да са извън ШЛ и да играят там само защото са спечелили ЛЕ.ама един приятел ми каза,че шахтьор като са спечелили купата на уефа миналата година и са играли в ШЛ.но те бяха шампиони на страната си и май директно се класираха за групите :roll:

И Ливърпул и Евертън играха в ШЛ през 2005 в кфалификацийте, Евертън отпадна, а Пуул влезнаха в групите!
Шахтьор бяха шампиони на страната си, затова играха в ШЛ
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

vladimir0v
Контакти:

Мнениеот vladimir0v » 02 май 2010 13:20

Майко мила, деца :)
"Един приятел ми каза", "Аз така си мисля"... :D

Няма никаква връзка между ЛЕ и ШЛ в това отношение :D
Когато Ливърпул игра в ШЛ отново 2005-а беше, защото от УЕФА направиха прецедент действащия шампион да има право да защити трофея си и тогава пет отбора от Англия участваха в турнира.
Въпросът е откъде ви хрумна, че победителят от ЛЕ трябвало да играе в ШЛ, хаха
Шахтьор си играят там като шампиони на Украйна.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 02 май 2010 13:21

gilento93 написа:нали когато ливърпул спечели ШЛ през 2005 бяха 5ти.обаче играха в ШЛ на мястото на евертън.сега няма логика фулъм да са извън ШЛ и да играят там само защото са спечелили ЛЕ.ама един приятел ми каза,че шахтьор като са спечелили купата на уефа миналата година и са играли в ШЛ.но те бяха шампиони на страната си и май директно се класираха за групите :roll:

Това, което аз знам е, че спечелиш ли УЕФА отиваш в групите на ШЛ дирекно. Ако това е така 4тия в Англия няма да играе в ШЛ ! Респективно 7мия няма да играе в Лига Европа, тъй като Фулъм не са в първата 7ца ! Ливърпул може да играе в Лига Европа с това мястото за "Честна игра". Само, че не знам дали са с малко картони(мисля, че това се гледа за Fair Play)
Последна промяна от Love_ на 02 май 2010 13:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 май 2010 13:22

Ако спечелиш ЛЕ мисля, че не се класираш за ШЛ. Когато Ливърпул спечелиха ШЛ, следващия сезон играха в турнира на мястото на шампиона на Ейре, защото ирландците сами им отстъпиха това право. Затова започнаха квалификациите от първи кръг (защото ирландците са с малък коефициент), а в групите бяха с Челси. След това УЕФА прие правило, че шампионът в ШЛ, ако не се класира за следващия сезон, играе на мястото на последния отбор от своята държава ( в Англия това е четвъртият отбор).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Ливърпул”