"Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Re: "Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Мнениеот bobo03 » 01 май 2010 20:44

Не съм чел постовете, не знам какви са настроенията за мача. Аз обаче имам чувството, че колкото и да ни е осакатен състава ще ги "ударим" левскарите. Тези са глътнали бастуна и трябва да използваме момента пак да ги бием. Относно състава: каквото и да напиша важното е какво ще изкара Велизарчо, а то /предполагам/ ще бъде:
Пиргов
Алвеш, Сашко, Домакинов, Дяков, Бачев
Адемар, Димов, Борносузов, Колев
Божилов

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 май 2010 20:48

Sagittarius написа:Обяснявам.Нямаме креативен халф,следователно трудно ще задържаме топката.Насищането на средата с Борносузов,Димов и Дяков обаче ще ни спечели битката там.Димов и Дяков са мощни физически,с по една глава над всички техни халфове,а едиснтвения им биткаджия Сърмов няма да играе.Достатъчно е нашите трима там да вложат максимална агресия и твърдост и ще се повтори картината от зимата,когато Димов и Дяков прегазиха Тасевски и Бардонка.По левия фланг Бачев не бива да играе,защото има навика да прави много глупави нарушения и дузпи,а те точно това ще търсят-дузпи и фалове,симулация около нашия пеналт в техен стил.Адемар не би допуснал такива неща.Сашо беройския също е железен,защото е по-бърз от Жоазиньо и ще се справи с него,докато Мишо Лазаров-да,един път успя,но в София помним,че беше развинтен.Борносузов е точно пред защитния вал с цел да покрива опити за далечни шутове,на влизащите откъм крилата навътре Хичо и Жоазиньо,което е техен специалитет и трябва да се предотврати.Румбата и Тошко задължително трябва да са титуляри поради факта,че са страшно бързи,технични и ще натикат техните бекове пред полето им далече от нашата врата.На всичкото отгоре Румбата много бързо може да предизвиква нарушения и картони за дърводелеца Минев.Другия им бек Станчев е абсолютен среднюрко и оставен ек на ек с Тошко или Румбата-жална му майка.Гошо Божилов е вкарал много голове на Левски и това не е случайно.Трябва да търсим статичните положения:1.Далечни топовни изстрели на Борносуза.2.Центрирания от фалвое и корнери-имаме 5 човека над 1.85,а в техния отбор няма и 1 такъв даже,тук ще имат огромни проблеми-далечни удари и статични положения,това е формулата на успеха утре

Много ми допадна анализа ти и искам да ти го кажа. Айде наздраве!
Къде казваш, че сядаш обикновено?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 21:50

Е,как къде?Агитката и в дясно от нея,най-често прав на оградата 8-) .Бастуна няма как да не са го глътнали от Гереня,нашата пределна агресивност съчетана с ужасът на Тича,кошмарът от зимата и пълните трибуни мразещи Левски...очертава се крайно неприятно гостуване.Дано успеем да ги пречупим психически в началото със злоба и агресия,ако ги стреснем в началото какъвто и да ни е съставът спокойно може да им нашиба 3 гола без дори да се замисли.Още на загрявката трябва да им вземем страха на милиционерите със закани как нашите ще им натрошат кокалите и главите,да вселим страх в душиците им и още след първите няколко единоборства ще ги откажем изобщо от битката.Можем и трябва да бием за честта на Черно Море.Средствата за победата не са от значение,нито методите,нито играчите,важно е само онея да си заминат съсечени от Варна
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 22:10

Изображение
Изображение

Първата картинка ще се повтаря докато клекнат меките им китки Бардонка,Кривия,Хичо,Жо....а втората ще е след последния съдийски сигнал.Каквото и да става утре не на ръба,трябва да прекрачим границата на грубата игра,да отидем отвъд нея много пъти независимо от резултата.Просто трябва показност,една демонстрация какво става когато говориш,пишеш,плюеш и т.н. срещу Черно Море.Нагледност и демонстрация,че пресече ли ни някой интереса го чака само мъст.Както Локо Сф,размаха 2 листа оня отворко Гигов и ей така го изтряскахме под опашката насред София.Утре и с Левски.Бий за да те уважават,2 години трепем във Варна наред,с майсторство,където то не помага-влагаме злоба,грубост,крайна агресия и пак си вземаме нашето.Затова Тича стана месомелачка за всеки гост и тука половината идват тихи,кротушки и добре сме ги дресирали.Сега месомелачката пак трябва да влезе в действие,да дресираме и Подуенци :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 май 2010 22:19

С оглед на това ,че Черно море вече не играе за нищо и с оглед на възможността левски да не играят в ЕКТ очаквам победа на сините!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 май 2010 22:26

Rodn1 написа:С оглед на това ,че Черно море вече не играе за нищо и с оглед на възможността левски да не играят в ЕКТ очаквам победа на сините!

Браво бе ти си бил "гений".Очаквай неочакваното. ;) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 май 2010 22:28

more написа:
Rodn1 написа:С оглед на това ,че Черно море вече не играе за нищо и с оглед на възможността левски да не играят в ЕКТ очаквам победа на сините!

Браво бе ти си бил "гений".Очаквай неочакваното. ;) :mrgreen:

Айде без такива квалификации.....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 22:31

Rodn1 написа:С оглед на това ,че Черно море вече не играе за нищо

И предия кръг не играхме за нищо.Утре ще играем за нещо.За честта на Черно Море.Митът за месомелачката Тича,за страхът с който се гостува тук както каза Вуцов...всичко това създадаха тези,които утре ще играят.Те никога не се предават,това поне го знаем.Особено във Варна са лъвове,както каза разочарованият Шенсой.Какво чака Левски?Не знам,но две думи ги чакат "болка" и "ужас" ;)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 май 2010 22:35

Sagittarius написа:

И предия кръг не играхме за нищо.Утре ще играем за нещо.За честта на Черно Море.Митът за месомелачката Тича,за страхът с който се гостува тук както каза Вуцов...всичко това създадаха тези,които утре ще играят.Те никога не се предават,това поне го знаем.Особено във Варна са лъвове,както каза разочарованият Шенсой.Какво чака Левски?Не знам,но две думи ги чакат "болка" и "ужас" ;)

Ти ако на Вуцов вярваш....Той е доказан капацитет и гениален тактик!Шенсой е същата работа!
http://video.ring.bg/multimedia/izbrano ... utsov.html

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 май 2010 09:04

Rodn1 написа:
Sagittarius написа:

Ти ако на Вуцов вярваш....Той е доказан капацитет и гениален тактик!Шенсой е същата работа!
http://video.ring.bg/multimedia/izbrano ... utsov.html

Не родни.Не вярваме на тах,а на това което виждаме на Тича вече две години.Битка до край,без значение кой е противника.Но когато срещу нас се изправят двата най-съдийски отбора-Левски и Локо сф нашите включват на първа космическа и играят така,сякаш от тези мачове им зависи бъдещето.И ние публиката искаме такава игра.Най хубавото е че я получаваме.Ако днес спрем Левски за УЕФА,на нашите играчи ще им бъде простено за проваления сезон от публика и от шефове.Ще получат както се казва три в едно.Престиж,любов от публика и пари от босове.Какво повече да искат нашите играчи?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”