Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани честити класирането на Интер за финала в Шампионската лига, но не пропусна да се изгаври с провалите на "нерадзурите" в последните десетилетия.
"Едно голямо честито на Интер! Този турнир е създаден от 1989 и това е първият финал, който те достигат. Ние сме играли в осем подобни мачове, а Ювентус в четири. Като се имат в предвид тези факти, е ясно защо тифозите на Интер са се побъркали от радост", коментира Галиани.
Запитан за кой отбор ще бъде в предстоящия финал, гологлавият шеф отвърна:
"За Интер, защото само при тяхна победа, Италия ще запази мястото си в ранглистата на УЕФА и ще продължим да имаме по четири отбора в Шампионската лига."winner.bg
Галиани: Честито, Интер!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Галиани: Честито, Интер!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Re: Галиани: Честито, Интер!
Къде па Милан са играли 8 финала за последните 20 години. Аз си спомням този с Ливърпул и още един 93-94 година ли беше, там някъде . Ма чак 8 то е през сезон бе а те последните години дори не минават групите.
galin56 написа:Къде па Милан са играли 8 финала за последните 20 години. Аз си спомням този с Ливърпул и още един 93-94 година ли беше, там някъде . Ма чак 8 то е през сезон бе а те последните години дори не минават групите.
7 КЕШ 1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003 и 2007 г.,
финалист 1958, 1993, 1995 и 2005 г.
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
galin56 написа:Къде па Милан са играли 8 финала за последните 20 години. Аз си спомням този с Ливърпул и още един 93-94 година ли беше, там някъде . Ма чак 8 то е през сезон бе а те последните години дори не минават групите.
Я пак си помисли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По-добре си изтрии мнението,а ние ще се направим,че не сме те чули.
maldin1 написа:
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани честити класирането на Интер за финала в Шампионската лига, но не пропусна да се изгаври с провалите на "нерадзурите" в последните десетилетия.
"Едно голямо честито на Интер! Този турнир е създаден от 1989 и това е първият финал, който те достигат. Ние сме играли в осем подобни мачове, а Ювентус в четири. Като се имат в предвид тези факти, е ясно защо тифозите на Интер са се побъркали от радост", коментира Галиани.
Запитан за кой отбор ще бъде в предстоящия финал, гологлавият шеф отвърна:
"За Интер, защото само при тяхна победа, Италия ще запази мястото си в ранглистата на УЕФА и ще продължим да имаме по четири отбора в Шампионската лига."winner.bg
![]()
Той да си гледа нашия отбор и да купуват переспективни играчи ,а не свободни агенти на по 30+ години ,че с тия 8 финала ще си останем в близко бъдеще...
Ако питаш мене не играчи трябва да сменяте,а президента,че май не му се дават вече кинти за отбора
Може и да си прав ,ама не искам президента да ние "новия Абрвамович" или ония шейх на Сити.durex написа:Ако питаш мене не играчи трябва да сменяте,а президента,че май не му се дават вече кинти за отбора
Ми не точно те,но някой който му се дават пари,а на Берлускони. Явно се е наситил и гледа само да си "пласира стоката" на пазара и да вземе изогдно някой друго евро. За което до някъде си е прав,но щом можеш да взимаш трябва и да даваш 
Дидо написа:galin56 написа:Къде па Милан са играли 8 финала за последните 20 години. Аз си спомням този с Ливърпул и още един 93-94 година ли беше, там някъде . Ма чак 8 то е през сезон бе а те последните години дори не минават групите.
ЕЕЕ добре явно не им обръщам толко внимание. Вярно поизложиш се но не ми се ровеше в гугъла да си припомням по години финалистите.
- storm
- Контакти:
galin56 написа:Дидо написа:galin56 написа:Къде па Милан са играли 8 финала за последните 20 години. Аз си спомням този с Ливърпул и още един 93-94 година ли беше, там някъде . Ма чак 8 то е през сезон бе а те последните години дори не минават групите.
ЕЕЕ добре явно не им обръщам толко внимание. Вярно поизложиш се но не ми се ровеше в гугъла да си припомням по години финалистите.
Ти не ,че не им обръщаш внимание . Ти просто не ги знаеш
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]