ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс

Мнениеот runnersa » 27 апр 2010 14:40

Leon написа:Много запалянковщина има в изказванията... Нека да гледаме трезво. Честно да си кажа не искам Локо Пд да отпадне. Според мен мача е Х. Литекс няма да стане шампион на Лаута, освен ако ЦСКА и Локо Сф не решат да направят мръсно на Литекс и ги направят шампиони с някой равен помежду си. :lol: Следващата седмица в Ловеч ще са празненствата за титлата. :lol: Като видим съставите преди мача и ако липсват Дока, Янев, Нифлор, Попов, или Том - ясно. Иначе ключовия мач за оставане в елита е Локо Мз - Сливен. При победа за Локо Мз става много сложно за Сливен и Локо Пд и става невъзможно за прогнозиране.

Прав си братле! А иначе много запалянковщина или по-скоро злобна простащина има в изказванията на тоя лунатик тука дето умира от злоба, че отбора му бил прецакан което до голяма степен не е вярно и злобата му стига дотам да халюционира някви наши загуби от Своге загуби на титлата и разни там фантасмагорий! Си кажеж, че ние сме му виновни за поредицата от 10 мача без победа по едно време примерно! Извинявам се, че му се вързах на злобната простотия и оспамихме темата за предстоящия мач! А иначе и аз смятам, че няма какво топлкова да се напрягаме нека Локото да останат, а ние ще си спечелим и вдигнем титлата следващия кръг на спокойно в Ловеч! ;)
Последна промяна от runnersa на 27 апр 2010 14:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 27 апр 2010 14:41

Много сложно ще стане ако Локо Мз бие Сливен. Но пък заради истинското първенство ми се иска мача Локо Пд - Литекс да се играе здраво и да победи по-добрия в мача.

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 27 апр 2010 15:13

Че ще има здрав мач не ще и дума ,защото на нас не ни остава нищо друго.Мисля ,че срещу по -добрите отбори/относително казано/Локо ще играе по-добре.Пък каквото стане!Имаме играчи имаме публика,хвърляме се смело напред и бием!Трябва ни яка подкрепа,а Литекс не са безсмъртни,разиграят ли се Локо и с малко късмет/който 3-4 мача отсъстваше/бием и си решаваме проблема.Четох внимателно предните страници и съм на мнение ,че няма нужда от хленчене,Локо си е Локо и сме го доказвали неведнъж!Напред момчета!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 апр 2010 21:36

Изпуснахме "питомното",сега ще гоним "дивото".Мачовете,които можехме да вземем,ги пропиляхме -Локо Мз,Монтана,Сливен,Миньор...Точно пък от Литекс да вземем три точки... :roll: трудно,ама много трудно.Старите Локомотивци обаче знаят - ако има нещо лесно,няма да се падне на нас.Така че,бетон ли ще забъркваме,не знам кво ще правиме,ако ще още една трибуна да се срути...този мач трябва да го вземем.Ако не...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 май 2010 12:13

Според мен Латекса идва на "Лаута" за равен.
Очаквам да играят прибрано отзад и хитро да ни дебнат на контри.Не вярвам да се хвърлят във вихрени атаки още с първия сигнал на съдията, щото ще им вкараме гол веднага.Латекса ще играе на сигурно и ще ни дебнат за грешки в защита.Те зор нямат!Ние сме отбора, който ще трябва да напада и да търси голове.Те това много добре го знаят.Аз лично искам Латексите да ни нападат и да се отварят отзад, ама няма да смеят."Люляците" очакват ние да бъдем нервни и припряни, тъй като ни пари под краката и ще се надяват да направим груби грешки отзад...само така може да ни вкарат гол.Очаквам да видя по-масирано присъствие на играчите им в нашата половина при статични положения и нашите трябва много да внимават как се подреждат.
Искам този мач нашите момчета да го изиграят с разум, а не със сърце!
Много ме е яд, че изпуснахме слабаци като "Монтана", "Мездра" и "Сливен", а сега трябва да търсим дивото срещу съперници като "Литекс", "Славия" и Локо Сф.Трябваше вече да си щракаме с пръсти, а не да треперим.

Нашите на този етап показаха, че не могат да взимат решаващи мачове срещу горе изброените слабаци.Не могат да вържат 2-ва паса в средата на терена без да я объркат.Отзад пък правим такива грешки, които не допускат дори и юношите.Дано вече са си взели поука от грешките си и да се надяваме, че срещу по-силните няма да ги допуснат отново.

Абе иска се два мача да изиграят като мъжкари!Излизат и почват да мачкат ве! :twisted:
Искам победа на всяка цена с всякакви сили и средства!Не ме интересува, ако трябва тревата да изядат, но да бият!
Живи или умрели ние трябва да излезнем като победители в Неделя!
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 май 2010 14:36

Много ми се гледаше този мач,убеден съм,че ще е един от най-качествените в първенството,но първо,че по същото време ще съм на стадион Берое,второ,че няма да го дават по тв...Тъпа работа,трябваше Локо-Литекс и Сливен-Мездра да са в един ден и час,ЦСКА-Локо Сф и Черно море-Левски в друг,а останалите мачове без значение в трети,за да може да има колкото се може повече хора по трибуните и пред тв.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Reckless

Мнениеот Reckless » 01 май 2010 16:02

Ами щом, като повечето смятате, че Литекс е смешен отбор, че не могат да играят, защото нямат фенове, че са слаби не виждам, защо се дискутира подобна тема.
По тази логика Локо Пд с лекота ще ги размажат с 10 - 15:0 и това е. Ясно е, че Локо Пд са великата футболна сила и мачкат наред :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2010 21:16

acmilan написа:Много ми се гледаше този мач,убеден съм,че ще е един от най-качествените в първенството,но първо,че по същото време ще съм на стадион Берое,второ,че няма да го дават по тв...Тъпа работа,трябваше Локо-Литекс и Сливен-Мездра да са в един ден и час,ЦСКА-Локо Сф и Черно море-Левски в друг,а останалите мачове без значение в трети,за да може да има колкото се може повече хора по трибуните и пред тв.

Това се прави всяка година, но ставаше само за последните два кръга, но след като е така завързан шампионата за местата за ЕКТ и за изпадане са решили да пуснат още един кръг с един ден и час, а и в него има доста възлови мачове :)

В отговор за феновете ще кажа само, че те не играят на терена, така че това да правите сравнение колко фена имали и да съдите по това колко са силни е просто уникална тъпотия :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 май 2010 23:59

Абе на някой направи ли му впечатление, че четвъртия съдия на мача утре срещу "Литекс" е от СЛИВЕН?
Не вярвам да е случайно!При негативен резултат за Сливен в Мездра ще има инструктаж от плешивия!
Изображение

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 02 май 2010 03:18

Sunway написа:Само едно искам да отбележа и моля, правилно да ме разберете: "Фенските разбирания и очаквания за мачовете са едно, но РЕАЛНОСТТА е съвсем друга". Преди мача още с Монтана четях, как ще биете та до сега, че и продължавате.Стига филми и погледнете трезво на нещата.Отбора е трагичен, без победа над нито един от отборите, които се борят да не изпаднат.Коко Динев, какви успехи има като президент на футболен клуб ??? Та при него Вихрен изпадна в Б група и ми се струва, че след всеки мач започва да дава на задна, че нямало проблем ако Локото изпаднело.Разбира се, че ще е проблем, нали все пак феновете му не искат да изпада.Все още си мисля, че Локото ще изпадне, но след този кръг на 100% ще се разбере, ако Мездра победят Сливен, а Локото не бие..изпада Локото и от новият сезон дербита на корем ;)

Митак, Локо ще бие Литекс тъй като Латекса са слаби като гости. Айде да не забравяме че Литекс загуби от ЦСКА като гост, Литекс загуби и от много отбори като гост. Локото надали ще изпадне защото Локо не са толкова тъпи че да изпаднат. Локо е доста добър отбор, а и също така ако Локо изпадне няма да сатам повече Киро и Данчо. Никога Локо няма да изпадне, а ботяв ще си е във В група дълго дълго време
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “Локо Пловдив”