Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Така ...имах поръчка, да го сънувам тоя мач ....но не би ...![]()
Ще трябва да се надяваме на прогнозата ми ....![]()
Мисля, че ще бием с 2 : 1 !
П.П.
Все пак ...не се знае какво ще сънувам тая нощ .......
ELiNa написа:ха ето, играта каза 2-1, значи ще е 2-1 ако познаеш както срещу берое, ще трябва да черпиш всички
edmon_dantes написа:Прави ми впечатление, че феновете на Левски си дават прогнозите за мача, докато тези от Черно море се надпреварват да говорят за съдии, подпирания, дузпи и т.н. Защо ли? Злобичката ги тресе здраво. Въпреки че и други отбори се подпират, защо г-да Моряци не коментирате и тях, а гледате само какво става в Левски. Винаги ще бъдете джуджета и като фенове, и като отбор. Заради такива злобни душички искам да ви нахакаме 3 парцала и след това да ви гледаме сеира.
САМО ЛЕВСКИ!
ELiNa написа:THE G.A.M.E написа:Така ...имах поръчка, да го сънувам тоя мач ....но не би ...![]()
Ще трябва да се надяваме на прогнозата ми ....![]()
Мисля, че ще бием с 2 : 1 !
П.П.
Все пак ...не се знае какво ще сънувам тая нощ .......
хаето, играта каза 2-1, значи ще е 2-1
ако познаеш както срещу берое, ще трябва да черпиш всички
trenera написа:nadqvam se levski da bie 4erno more pone s 2 gola 4e pone tretoto mqsto da hvanem kasmet za lokoto vs cska
bigbonusprize написа:Гадно ли ви е, че смениха Момиров и ви спряха авантите а? Нека ви е гадно. Тоя беше един от най-мръсните и корумпирани ръководители на съдийте за последните години.
Дано да ви разгромим насред Варна, че още по-гадно да ви стане... Супер противни сте ми с тоя рев срещу Левски. Само Левски ви е в устата. Вас като ви подпираха защо не ревахте срещу Левски? Или защо не ревете като подпират Локото, Литекс, ЦСКА?
И за каква засада постоянно мрънкате за изравнителният гол. Я вижте положението и пак коментирайте...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта