"Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: "Черно море" - "Левски" (02.05.10)

Мнениеот Veso1913 » 01 май 2010 07:57

Sagittarius написа:Не искам да повярвам,че Николай Йорданов ще прецака мача в полза на Подуене блус бенд.Все пак е най-добрия съдия и трябва да защити реномето си.Ние направихме един удар с Ивайло Бозев,момченцето,което свири безобразно мача ни с Пирин,подпря Пирин нагло,завършихме 1:1,но го сапунисахме и го наказаха.Надали Йорданов му минава даже през акъла,че ако ни пореже ще му се размине наказанието.Чувам,че ако нашите треснат подуенци ще получат по 3 000 лева на калпак премия и премиите си,както и всички наказания след Каварна ще ги свали ръководството.Каква по-голяма мотивация да изнасилят Бай Ганьо на терена от това?Но да се върна за Йорданов.Сериозно го мисля,ако е мъжкар,то би следвало да изреже здраво Гонзето за цялата онази помия,то не го нарича "смешник","палячо" пред цяла България поне 1000 пъти.Още в 10 минута аз ако съм отивам при Гонзето,вдигам му червения картон и му казвам "айде в трибуните палячо,ама ей тука,в трибуните на сектор А при моряците да ти вземат акъла" :mrgreen: .Майтапя се,но мисля,че съдийството трябва и ще бъде 50 на 50,а милицонерите ще бъдат публично размазани с 3 и нагоре на нула.Мотивация,свръхмотивация е ключът към мача,на терена,по трибуните-надъхване до дупка.На терена освен това трябва да се играе мъжката,свръхагресивно твърдо,особено срещу меките им марийки като Жоазиньо-такива трябва да ги "откажем" от мача с агресия и злоба.

Точно,стрелецо!В тази връзка,пускаме Мишо за десен бек,разказва играта на джуджето и после ако има смисъл да влиза Сашо.И той не лъже,но няма физиката да уплаши Жо.И двамата джуджета.А Мишо му се вижда като човекоядец,сигурно. :mrgreen: Има мачове в които се вижда треньора става,или не.А това се прави с капани за противника,които докато ги разгадаят и мача свършил.В нашия случа те очакват битка и опити за размазване.Какво се прави?Ами затваряме максимално играта и чики -рики,докато се успокоят.И противника и съдията.През това време Лефскиту ще са максимално агресивни защото това очакват от нас и с такова ще отговорят.Да,обаче съдията /който 100% си има нещо наум/ще ги понашари в жълто и точно когато си мислят че мача се е успокоил и включваме на макс.Хващаш ги по бели гащи,защото това е най-малкото което очакват и до края ги размазваш.При опит за агресия от тяхна страна ,,пожълтелите" може и да изгорят.Трябва да включим техните курвенски номера със симулациите и атака от публиката до дупка.Предлагам да посрещнем съдията с ръкопляскане и напомняне за това какви ги плещеше Гонзо по негов адрес.За надъхване.Защото каквото и да си говорим,съдията е човек и нищо човешко не му е чуждо.Всеки човек малко или много е злопаметен.А този Ники го унижиха пред цяла БГ.Дали не помни?А и ние ще му освежим паметта.Все пак на нас това ние работата.Натиск до край.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 май 2010 09:41

Не бъдете наивни, наистина ли смятате, че това е едно случайно назначение?
Наречете ме параноик, но за мен и страничните не са случайни. Около имената им в Гугъл само скандали. Всички са си там от софето и си плюят в човките. Освен това, скоро на такава медийна скромност от Гонзакис и сие, преди важен мач на лецкито, не сме виждали. За мен нещата са ясни и стоят така: левски и съдиите Vs Черно море и публиката. Горе-долу равни шансове.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 12:17

Да оставим съдиите,последно-ако е мъжкар и има чест Йорданов ще съсипе левскито утре,иначе си остава мижитурчица.Относно схемите според мен трябва да играем 4-6-1 по следния начин

-----------------------Пиргов--------------------

Сашо------Сашко-----Домакинов---Адемар
-----------------Борносузов------------------
Николов-----Димов----Дяков-------Т.Колев
-----------------Божилов------------------------

Обяснявам.Нямаме креативен халф,следователно трудно ще задържаме топката.Насищането на средата с Борносузов,Димов и Дяков обаче ще ни спечели битката там.Димов и Дяков са мощни физически,с по една глава над всички техни халфове,а едиснтвения им биткаджия Сърмов няма да играе.Достатъчно е нашите трима там да вложат максимална агресия и твърдост и ще се повтори картината от зимата,когато Димов и Дяков прегазиха Тасевски и Бардонка.По левия фланг Бачев не бива да играе,защото има навика да прави много глупави нарушения и дузпи,а те точно това ще търсят-дузпи и фалове,симулация около нашия пеналт в техен стил.Адемар не би допуснал такива неща.Сашо беройския също е железен,защото е по-бърз от Жоазиньо и ще се справи с него,докато Мишо Лазаров-да,един път успя,но в София помним,че беше развинтен.Борносузов е точно пред защитния вал с цел да покрива опити за далечни шутове,на влизащите откъм крилата навътре Хичо и Жоазиньо,което е техен специалитет и трябва да се предотврати.Румбата и Тошко задължително трябва да са титуляри поради факта,че са страшно бързи,технични и ще натикат техните бекове пред полето им далече от нашата врата.На всичкото отгоре Румбата много бързо може да предизвиква нарушения и картони за дърводелеца Минев.Другия им бек Станчев е абсолютен среднюрко и оставен ек на ек с Тошко или Румбата-жална му майка.Гошо Божилов е вкарал много голове на Левски и това не е случайно.Трябва да търсим статичните положения:1.Далечни топовни изстрели на Борносуза.2.Центрирания от фалвое и корнери-имаме 5 човека над 1.85,а в техния отбор няма и 1 такъв даже,тук ще имат огромни проблеми-далечни удари и статични положения,това е формулата на успеха утре
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 01 май 2010 13:13

-----------Пиргов-----------------
Сашо------Сашо----Домакинов----Бачев(няма друг)
-------------Димов--------Борносузов
--Адемар------------------------------Юруков------
-------------------Божилов-----------------
--------------------------Николов--------------------

Задължително трябва да играе Адемар по напред.Юруков ако играе ще е най-големият ни коз..

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 май 2010 13:18

Пиргов
Сашо Домакинов Александров Адемар
Юруков(Ратников) Димов(Дяков) Борносузов Т.Колев
Р.Николов Божилов
---------------------------------------
Илчев
Бачев
Дяков
М.Лазаров
Кулибали
Ратников

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 01 май 2010 13:51

Zdraveite Morjaci
Dano gi otnesem Lefskarite otnovo. Dale4 sam ot Varna i Bg no 6te 4akam s netarpenie infoto za ma4a. O6te vednag uspeh v nedelja.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 май 2010 17:04

-----------------------Пиргов--------------------

Сашо------Сашко-----Дяков-------Адемар
------------Борносузов---Димов--------------
Николов----------------------------Т.Колев
-----------Божилов-----Юруков--------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 май 2010 18:54

Стрелецо,на 2.05 от 15-30 се събираме съфорумци в заведението между Тича и НАП.Казва се одаята.Специална покана за теб!И после всички на Тича и папкаме рогчета,както образно се изрази нашия приятел ПОПАЙ.Между другото,всички съфорумци да се чувстват поканени.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 май 2010 19:39

За съжаление утре съм пас,имам доста работа с проекти,които трябва да сдам в понеделник и ще се трудя до 5 над тях поне :oops:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 май 2010 20:28

Sagittarius написа:За съжаление утре съм пас,имам доста работа с проекти,които трябва да сдам в понеделник и ще се трудя до 5 над тях поне :oops:

Нищо.Следващия път.Успех с проектите и да не се увлечеш с тях до 20ч? ;)

Върни се в “Черно море”