Не ни трябва на тоя етап !
Муслин е треньор ....който може да работи с готови футболисти.
В Левски, тепърва ще трябва да се прави отбор ....а и не е ясно, кои от малкото ни качествени играчи ще напуснат .....и дали евентуално, ще има нови.
Стефан Грозданов е нашият човек !
С 5-6 юноши и няколко "по опитни играчи" ( Гаджев, Балтанов, Огнянов, Милиев, Бензу, Минев ) ......нещата ще станат !
Разбира се ....преди това - Батков, продавай .....и се разкарай !
Славолюб Муслин - Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- rocknrolla
- Контакти:
Re: Славолюб Муслин - Левски
[quote="jivkovisz"]Муслин е един от най добрите треньори работили в ЛЕВСКИ аз мисля че ще е добър избор.[/quo]
Този смешник записа най-голямата загуба на сините срещу панчаревци за последните двадесет години 0-3,като помощник му беше другото сръбско недоразумание Кратко Останич.Лично аз не искам сръбски футболисти и треньори на Герена,футболисти от Африка също,възможно е само едно изключение-ако африканчето се е родило в България и се знае по тази причина точната му дата на раждане.
Този смешник записа най-голямата загуба на сините срещу панчаревци за последните двадесет години 0-3,като помощник му беше другото сръбско недоразумание Кратко Останич.Лично аз не искам сръбски футболисти и треньори на Герена,футболисти от Африка също,възможно е само едно изключение-ако африканчето се е родило в България и се знае по тази причина точната му дата на раждане.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Дано да е лъжа това. Дано.
Писна ми от разни сърби дето ги гонят от цял свят и накрая идват да се пробват на българските отбори.
Да не се правят на интересни, ами да почнат разговорите с Илиан Илиев.
Писна ми от разни сърби дето ги гонят от цял свят и накрая идват да се пробват на българските отбори.
Да не се правят на интересни, ами да почнат разговорите с Илиан Илиев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Аз лично не искам Муслин в Левски. Просто не искам и да си помислям за сърби, румънци, македонци, албанци и т.н.
Ако ще идва нов треньор нека да е Българин - Стефан Грозданов, Гочето, защо не и отново Мъри. Ако ли не - задължително да е от Западна Европа ...
Ако ще идва нов треньор нека да е Българин - Стефан Грозданов, Гочето, защо не и отново Мъри. Ако ли не - задължително да е от Западна Европа ...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

А защо не и Ясен Петров?
TristaNNN написа:Аз лично не искам Муслин в Левски. Просто не искам и да си помислям за сърби, румънци, македонци, албанци и т.н.
50 на 50 съм с мнението ти.Писна ми от завръщания.Не ни трябват Мърита,Муслиновци,Люпковци и прочие.Румънците са светлинни години напред и един Стойкица (просто пример) е далеч по-добър тренер от всичките,които работят в България в момента.Стефан Грозданов...ами на фона на Гонзо,определено е много по-добър вариант.Иначе и аз съм най-вече за истински европеец.Ония дето са се родили на запад от Сърбия. Малко ли треньори има по Англия,Франция,Холандия и прочие,които работят в по-малки отбори и това би било истинско предизвикателство за тях да дойдат тук,да се борят за титла,за евро турнири и прочие.Надали Мъри,Илиев,Шенсой и прочие са с нещо по-добри от един треньор в английската 2ра дивизия,който просто всеки ден е обкръжен от истински футбол.Вижте какъв трансфер се оказа Бардон..Какъв трансфер беше и Ингълс.Може да обърнем поглед натам ,обаче трябват мангизи,а на боратко не му се дават.
110 години любов!