Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?

Мнениеот Sagittarius » 30 апр 2010 13:26

Мисля си,че Черно Море страда от това,че Кривия напусна.Страда,защото цялата ни постройка на терена беше за игра чрез плеймейкър.И това трябва да се отстрани,което се и прави след като Сашо Александров си замина и на моменти има проблясъци.Всъщност аз съм против да се взема нов плеймейкър и да градим стила си около неговия по няколко причини:
1.Ставаме зависими от 1 човек на терена и ако той отсъства по някаква причина,не му върви играта или е неутрализиран от съперника то и ние горим като факли покрай него.
2.Отборът става предвидим като стил на игра.
3.Всеки плеймейкър си има свой стил и обикновено неговия стил е водещ за отбора,а не обратното,т.е. трябва останалтие да се нагодят към неговата игра,което изисква много време,много сработване,а и може да не стане изобщо-примера е с Диего в Ювентус-един великолепен плеймейкър закарал сам Вердер до титла,национал на Бразилия,но в Италия не може два паса да си размени с колегите си.
4.За този пост и тази отговорност се изисква много много класен играч,който струва много много пари.Такива хора не са свободни агенти,с Кривия ударихме кьоравото,но втори път няма да ни огрее.

Жоро Илиев не е типичния плеймейкър,но заедно с Дани Димов и Дани Георгиев заформят една много подвижна и комбинативна халфова линия където има техника,фантазия,мощ и физика от друга страна и видяхме,че когато са заедно на терена Черно Море помита съперниците си категорично - Левски 4:1,Локо Сф 4:2,Черноморец 2:0 и 2:0 за Купата.Трябва да работим в тази насока и налагане на огромния талант Румен Николов и Тошко Колев.Търсим ляв защитник,десен мисля,че Сашо бероето въпреки,че много рипа в атака покрива добре зоната,но от ляво Бачев ни напред,ни назад,ако стои отзад-бива,но отпред няма острота...просто ни трябва един нов Периш 8-) .Аз също мисля,че този отбор има огромен потенциал и много класа,догодина ще сме в 3-ката,не искам да се силя чак за титли,но медалисти ще сме твърдо :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 апр 2010 13:51

Sagittarius написа:Мисля си,че Черно Море страда от това,че Кривия напусна.Страда,защото цялата ни постройка на терена беше за игра чрез плеймейкър.И това трябва да се отстрани,което се и прави след като Сашо Александров си замина и на моменти има проблясъци.Всъщност аз съм против да се взема нов плеймейкър и да градим стила си около неговия по няколко причини:
1.Ставаме зависими от 1 човек на терена и ако той отсъства по някаква причина,не му върви играта или е неутрализиран от съперника то и ние горим като факли покрай него.
3.Всеки плеймейкър си има свой стил и обикновено неговия стил е водещ за отбора,а не обратното,т.е. трябва останалтие да се нагодят към неговата игра,което изисква много време,много сработване,а и може да не стане изобщо-примера е с Диего в Ювентус-един великолепен плеймейкър закарал сам Вердер до титла,национал на Бразилия,но в Италия не може два паса да си размени с колегите си.
4.За този пост и тази отговорност се изисква много много класен играч,който струва много много пари.Такива хора не са свободни агенти,с Кривия ударихме кьоравото,но втори път няма да ни огрее.

Жоро Илиев не е типичния плеймейкър,но заедно с Дани Димов и Дани Георгиев заформят една много подвижна и комбинативна халфова линия където има техника,фантазия,мощ и физика от друга страна и видяхме,че когато са заедно на терена Черно Море помита съперниците си категорично - Левски 4:1,Локо Сф 4:2,Черноморец 2:0 и 2:0 за Купата.Трябва да работим в тази насока и налагане на огромния талант Румен Николов и Тошко Колев.Търсим ляв защитник,десен мисля,че Сашо бероето въпреки,че много рипа в атака покрива добре зоната,но от ляво Бачев ни напред,ни назад,ако стои отзад-бива,но отпред няма острота...просто ни трябва един нов Периш 8-) .Аз също мисля,че този отбор има огромен потенциал и много класа,догодина ще сме в 3-ката,не искам да се силя чак за титли,но медалисти ще сме твърдо :mrgreen:

Точно така,стрелецо!Без плеймейкър.Повечето отбори играят така,защото вече няма ,,фантазисти" както ги наричат в Италия.И не напразно.Според мен този тип играчи не се създават,а се раждат такива.Затова е толкова трудно когато си имал такъв и ти липсва.Но и без такъв играч може да се играе красив и комбинативен футбол.Номера е да има треньор който знае как да ги научи на този тип игра.Повечето се обединяваме около необходимоста от закупуване на ляв бек.Ако Фил не избяга лятото,друго не ни трябва.Само две-три попълнения от школата и сме ОК.А ако вземем и онова пиянде от Левски,мисля че даже ще преизпълним плана. :) Наско дойде при нас с такава слава.100% не е станал трезвеник,но е почти незаменим на поста си в отбора.Ако Еньо дойде,ще има с кого да си прави компания,без да прекалява. :mrgreen: Само да не избяга някой от основните играчи,макар и да имат договори.П.с.Ако някой знае дали Танка има дълъг договор или не,нека сподели.Защото имам спор,че само той още няма нов договор от основните играчи.Дано греша.За Наско знам какво е положението.Ако го поискат,ще го пуснат веднага.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 апр 2010 14:33

Наско дойде при нас с такава слава.100% не е станал трезвеник,но е почти незаменим на поста си в отбора.Ако Еньо дойде,ще има с кого да си прави компания,без да прекалява.

Наско по голям проблем му е комара , ама и Еню ще стане много примерен , единствения ,който не успяха да вразумят сините шуби беше Мокиту , все пак с маймуната е малко по различно :)
Весо , съгласен съм и с тебе и със стрелеца , едиственото срещу , което съм против е смяната на треньора , което е и невъзможно при положение , че е подписал скоро за 3години , мисля си , че ако му се даде време ще покаже резултати естествено , че направи грешки , но те са по скоро , заради контузиите ,а не толкова от незнание ,единствения за смяна е доктора , там и при възстановяването трябва да се работи още много , както и в школата въпреки ,че там вече има резултати това е от мен успех момчета , ако имаме и малко късмет в неделя мисля ,че можем хапнем рогчетата за вечеря !
САМО ЧЕРНО МОРЕ НАПРЕД ЗЕЛЕНО БЕЛИТЕ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 апр 2010 14:45

Велизар е подписал скоро за 3 години. :roll: Има ли половин грам истина в това?И ако има...нямам думи.
П.П. Няма смисъл и от думи.Вече пиша много по-малко от преди,в нашия форум.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 30 апр 2010 19:55

Popeye написа:
Наско дойде при нас с такава слава.100% не е станал трезвеник,но е почти незаменим на поста си в отбора.Ако Еньо дойде,ще има с кого да си прави компания,без да прекалява.

Наско по голям проблем му е комара , ама и Еню ще стане много примерен , единствения ,който не успяха да вразумят сините шуби беше Мокиту , все пак с маймуната е малко по различно :)
Весо , съгласен съм и с тебе и със стрелеца , едиственото срещу , което съм против е смяната на треньора , което е и невъзможно при положение , че е подписал скоро за 3години , мисля си , че ако му се даде време ще покаже резултати естествено , че направи грешки , но те са по скоро , заради контузиите ,а не толкова от незнание ,единствения за смяна е доктора , там и при възстановяването трябва да се работи още много , както и в школата въпреки ,че там вече има резултати това е от мен успех момчета , ако имаме и малко късмет в неделя мисля ,че можем хапнем рогчетата за вечеря !

Смяната на Попа е наложителна по ред причини.Знаеш ми мнението,че му вярвах, но той се схумна след случая с Жорката.В момента е демотивиран и видимо не му се работи.Говорили сме и друг път.Един треньор,който и да е,ако бъде оставен да работи на спокойствие 2-3 години и резултатите ще дойдат.Номера е да има бързи такива.Това искат хората и затова бягат от стадиона.Даже и агитката се стопи видимо. :( .А никой няма интерес от празен стадион.Аз си мисля че ако бъде оставен да работи,може и да се получи,но може и не.Все пак,като пое отбора и Миро и Жоро и Дани Г бяха в отбора+Кака,Електриката.Все играчи с опит.И загуби важни мачове срещу слаби отбори.Нещо му куца на Попа.Според мен това е липсата на опит.Има интересни идеи и хрумки,но прави и много груби грешки,които ну костваха сезона.Но пак ще кажа.Всеки има право на мнение.Затова е форума.Не е задължително всички да сме на едно мнение.Единственото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е ПОДКРЕПА НА ЧЕРНО МОРЕ ДО ДУПКА!И после щастливи или не дотам щастливи-в къщи!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 апр 2010 20:31

Veso1913 написа:
Popeye написа:

Смяната на Попа е наложителна по ред причини.Знаеш ми мнението,че му вярвах, но той се схумна след случая с Жорката.В момента е демотивиран и видимо не му се работи.Говорили сме и друг път.Един треньор,който и да е,ако бъде оставен да работи на спокойствие 2-3 години и резултатите ще дойдат.Номера е да има бързи такива.Това искат хората и затова бягат от стадиона.Даже и агитката се стопи видимо. :( .А никой няма интерес от празен стадион.Аз си мисля че ако бъде оставен да работи,може и да се получи,но може и не.Все пак,като пое отбора и Миро и Жоро и Дани Г бяха в отбора+Кака,Електриката.Все играчи с опит.И загуби важни мачове срещу слаби отбори.Нещо му куца на Попа.Според мен това е липсата на опит.Има интересни идеи и хрумки,но прави и много груби грешки,които ну костваха сезона.Но пак ще кажа.Всеки има право на мнение.Затова е форума.Не е задължително всички да сме на едно мнение.Единственото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е ПОДКРЕПА НА ЧЕРНО МОРЕ ДО ДУПКА!И после щастливи или не дотам щастливи-в къщи!

+ 1 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 май 2010 09:29

Sagittarius написа:1.Ставаме зависими от 1 човек на терена и ако той отсъства по някаква причина,не му върви играта или е неутрализиран от съперника то и ние горим като факли покрай него.

Жоро Илиев не е типичния плеймейкър,но заедно с Дани Димов и Дани Георгиев заформят една много подвижна и комбинативна халфова линия където има техника,фантазия,мощ и физика от друга страна и видяхме,че когато са заедно на терена Черно Море помита съперниците си категорично

Мисля, че няма нищо чак толкова сложно, отбора да умее да превключва на различни постройки и схеми на игра. По няколко пъти на мач, или колкото е нужно!Отделно от това, не е ли нужно играчите да имат специални тактически занимания, някой непрекъснато да им набива в главите, ама в класна стая с дъска, да чертаят да обсъждат тактики, да дискутират, да гледат моменти от мачове, пак да обсъждат.. Все пак са професионални футболисти с подобаващи възнаграждения.. Не най-бързо да превключват като трябва да вдигнат от спатия на безкоз.
Толкова ли е невероятно след един жест на треньора, да прелеят, да променят, да изненадат, да имат чувство за усет за другите на терена..

Alexandrov93
Контакти:

Промени в клуба за другия сезон?

Мнениеот Alexandrov93 » 03 май 2010 13:29

Според мен е време на Станислав Стоянов,Милен Петков,КУЛИБАЛИ,Аврамов и Заков да напускат.Стънката да остане в клуба на друг пост,а Милен той е казал че след края на кариерата си няма да се занимава с футбол.Имаме достойни заместници на почти всеки пост :

26.Пиргов
1.Илчев

25.Александров
20.Лазаров

15.Александров
6.Дяков
5.Домакинов

4.Бачев
НОВ ЛЯВ БЕК

28.Ели Маркес
90.Румен Николов

10.Димов
8.Борносузов

21.Илиев
27.Ратников

13.Колев
23.Георгиев

31.Манолов
14.Божилов
77.Юруков
НОВ НАПАДАТЕЛ

5 играча да напуснат клуба и 2 играча да дойдат..аз бих искал за нападател-Саидходжа или Дембеле.За ляв бек-Старокин.

НОВ ДОКТОР !

За треньора оставам безмълвен.

Дайте Вашите мнения за промени и нови играчи.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 май 2010 00:30

Браво,Саше!Уцелил си хората.Но ако продадем някои от горе изброените не знам какви ще ги вършим другия сезон.Мисля си че няма да гледаме повече Наско,Шерифа,Илко и не дай боже Дани Димов.А може да се простим и с Танка и Алвеш.Но алтернатива има.Ако описаните от мен играчи бъдат продадени,с част от парите можем да вземем Иво от Берое.За другите постове имаме свои играчи,макар и не от такава класа.Но си мисля че средствата ще бъдат насочени към оправяне на Тича и за заплати.Треньора най-вероятно остава,а доктора доколкото разбрах,заминава на юг.Ще си приберем и играчите под наем и ще кърпим следващия сезон.Дано не продадем опорните халфове и Шерифа,ама ако ги поискат-замнава.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 май 2010 10:53

Ще бъде пълна трагедия ако продадем някои от основните си футболисти. Както вече имах възможността да кажа - наличните ни играчи са много добри, а след завръщането на Миро и Жоро и евентуалното привличане на доказан, можещ и знаещ треньор, дори без нови попълнения ще можем още от следващия сезон да атакуваме първото място. Разпродадем ли играчи, не вземем ли добър треньор догодина може да се борим и за оставане в групата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”