Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот MORSKI » 30 апр 2010 00:34

Първо - не можеш ти д аопределяш това решение с кое може да се сравнява или не може.. Така ти отърва сега понеже е във ваш ущърб, но ако беше свирено във ваша полза друга песен щеше да пееш- само не ми казвай, че не е така...
Пък и вас всеки сезон поне през кръг така ви подпират срещу по-малките отбори, така че недей да се жалваш- звучи смешно и жалко...
Още 10 пъти така да ви порежат все ще е малко за всичките тези години в които ви попдират на знайни и незнайни места...
С какво гола ви в 98 минута в Смолян е по- малко зло? А?
С какво дуапзата срещу Сакалиев, кояо бил видял съдията, ама видиш ли не знаел защо не я свири - при резултат 0-1 май беше или нещо такова във ваша полза е по-малко срамна,а???
Айде моля те...
И не гоявори глупости, че чашата била преляла... Тя и сега прелива, ама ако някой с еоплаче най-много да му замажат очите с нещо, но никой няма да смени комисия нали???
Трябвало промяна, така ли?? Промяна към какво- вместо да свирят з анас - да свирят за вас... Да ти имам промяната :mrgreen:
Тоя детоп го сложбихте е ваше протеже и си личи как рязко с еобърна палачинката- пак се свири за вас и Локо София,.,.. Аз нямам нищо против да сменят конмисията, ама да сложат не поставено лице, а някой безпортсрасрен....
А този не е такъв- само не ми казвай, че имаше дузопа срещу Миньор или срещу Йовов- ще си проличи колко разбираш от футбол тогава.... :mrgreen:
Пък и странно как само вие и Локо София се оплаквахте от Момиров- я се замисли малко.....
Ако сва;иш сините очила поне а миг може и да се получи дискусия- в противен случай каузата е загубена....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 апр 2010 13:41

Всяка от милионите съдийски аванти за Левски е "малко зло".Когато подпират тях няма проблеми,защото така са ги научили-да бъдят безочливи,да смятат очеизвадните съдийски гаври за помощ по презумция.Не ви ли беше срам,че 90 минути палячото Ангелов,пратен с поръчка от Батков ви бута срещу Миньор и накрая срам-несрам като ви гледа сеира се нагърби човекът да даде дузпичка?Не.Правилно,защо да ви е срам,от какво?От поредната аванта ли?Че вие толкова аванти сте получили,ако почнете да се срамувате когато ви бутат-ами то не трябва да гледате дори един мач на Левски.Малко зло беше отменения ви гол във Варна и беше малко,защото преди това амнезията ви пречи да си спомните,че успяхте да ни изравните с един напълно нередовен гол от засада?Ааааа,ето,това вече минава за "малко зло",нищо бе,Левски изравнил от засада за 1:1,голяма работа,щом е за вас няма проблем.И ако говорим за преливане на чаши,то нека да ви припомня,че само тази пролет съдиите ви добутаха до победата с Миньор и точката с Черноморец,а след мачовете с вас почти всички треньори се оплакваха от безобразното ви бутане...примерно Наджи Шенсой,на когото отбелязахте гол след като даденото продължение отдавна изтече.Това вече е преливане,но на нормална чаша,вашата чаша на авантите никога не може да прелее,тя е като каца без дъно :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 30 апр 2010 14:43

Sagittarius написа:Всяка от милионите съдийски аванти за Левски е "малко зло".Когато подпират тях няма проблеми,защото така са ги научили-да бъдят безочливи,да смятат очеизвадните съдийски гаври за помощ по презумция.Не ви ли беше срам,че 90 минути палячото Ангелов,пратен с поръчка от Батков ви бута срещу Миньор и накрая срам-несрам като ви гледа сеира се нагърби човекът да даде дузпичка?Не.Правилно,защо да ви е срам,от какво?От поредната аванта ли?Че вие толкова аванти сте получили,ако почнете да се срамувате когато ви бутат-ами то не трябва да гледате дори един мач на Левски.Малко зло беше отменения ви гол във Варна и беше малко,защото преди това амнезията ви пречи да си спомните,че успяхте да ни изравните с един напълно нередовен гол от засада?Ааааа,ето,това вече минава за "малко зло",нищо бе,Левски изравнил от засада за 1:1,голяма работа,щом е за вас няма проблем.И ако говорим за преливане на чаши,то нека да ви припомня,че само тази пролет съдиите ви добутаха до победата с Миньор и точката с Черноморец,а след мачовете с вас почти всички треньори се оплакваха от безобразното ви бутане...примерно Наджи Шенсой,на когото отбелязахте гол след като даденото продължение отдавна изтече.Това вече е преливане,но на нормална чаша,вашата чаша на авантите никога не може да прелее,тя е като каца без дъно :!:

Стрелец , не им се карай те толкова си могат пък и колкото примери да им дадеш ,освен че ще си загубиш времето друго няма да постигнеш просто са си друга консистенция -рядка !
Прост човек и силен вятър няма спиране , хората си живеят в техен свят , където различни мнения няма и не се допускат :o

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 30 апр 2010 16:31

Sagittarius написа:Всяка от милионите съдийски аванти за Левски е "малко зло".Когато подпират тях няма проблеми,защото така са ги научили-да бъдят безочливи,да смятат очеизвадните съдийски гаври за помощ по презумция.Не ви ли беше срам,че 90 минути палячото Ангелов,пратен с поръчка от Батков ви бута срещу Миньор и накрая срам-несрам като ви гледа сеира се нагърби човекът да даде дузпичка?Не.Правилно,защо да ви е срам,от какво?От поредната аванта ли?Че вие толкова аванти сте получили,ако почнете да се срамувате когато ви бутат-ами то не трябва да гледате дори един мач на Левски.Малко зло беше отменения ви гол във Варна и беше малко,защото преди това амнезията ви пречи да си спомните,че успяхте да ни изравните с един напълно нередовен гол от засада?Ааааа,ето,това вече минава за "малко зло",нищо бе,Левски изравнил от засада за 1:1,голяма работа,щом е за вас няма проблем.И ако говорим за преливане на чаши,то нека да ви припомня,че само тази пролет съдиите ви добутаха до победата с Миньор и точката с Черноморец,а след мачовете с вас почти всички треньори се оплакваха от безобразното ви бутане...примерно Наджи Шенсой,на когото отбелязахте гол след като даденото продължение отдавна изтече.Това вече е преливане,но на нормална чаша,вашата чаша на авантите никога не може да прелее,тя е като каца без дъно :!:

В БГ всички купуват и продават мачове, съдии, бонбони абе всеки кой каквото може, кво приказвате все едно само Левски купува или продава. А спре те се малко. На локото не им ли дадоха 5 дузспи последните 5 мача в края. Литекс не ги ли биха за малко в Монтана. При гола на Локо Мз срещу цаца не клекнали защитника като влизаше гола. Кво ми говорите все едно само Левски купува или продава мачове. Че като всички го правят то кво остава!? В БГ шампион без да си уредиш мачовете няма да стане нито един отбор, не казвам че това е добро но това е истина. Лошо за нас хубаво за босовете на отборите те си прибират парите. Литекс 5 години биеше на ред от септември до декември и пролетта яко продава. Цаца не продадели първенството когато водеше с 7 точки? Абе примери колкото искаш кой от кой по голям. Вас ми се струва че ви е яд не защото Левски купуват, а защото вие нямате пари вие да купувате мачове :)
Всички видяхме че не само тук се купуват такива, не отпаднали Левски от Шалке заради съдията? Не отпаднали България от Италия на световното заради съдията? Не отидели Франция на световно заради съдията? Тия неща ще ги има до като свят светува!

П.П. Даден отбор ако не си купи мача, трябва да даде на съдията, е може би съдията излиза по евтино :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 30 апр 2010 16:36

Гадно ли ви е, че смениха Момиров и ви спряха авантите а? Нека ви е гадно. Тоя беше един от най-мръсните и корумпирани ръководители на съдийте за последните години.
Дано да ви разгромим насред Варна, че още по-гадно да ви стане... Супер противни сте ми с тоя рев срещу Левски. Само Левски ви е в устата. Вас като ви подпираха защо не ревахте срещу Левски? Или защо не ревете като подпират Локото, Литекс, ЦСКА?
И за каква засада постоянно мрънкате за изравнителният гол. Я вижте положението и пак коментирайте...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 30 апр 2010 17:31

Прави ми впечатление, че феновете на Левски си дават прогнозите за мача, докато тези от Черно море се надпреварват да говорят за съдии, подпирания, дузпи и т.н. Защо ли? Злобичката ги тресе здраво. Въпреки че и други отбори се подпират, защо г-да Моряци не коментирате и тях, а гледате само какво става в Левски. Винаги ще бъдете джуджета и като фенове, и като отбор. Заради такива злобни душички искам да ви нахакаме 3 парцала и след това да ви гледаме сеира.
САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 апр 2010 17:58

А вас не ви ли тресе злобичка или в нашия форум не са ставали редовно скандали между вас и нас?Не влизате ли вие там да обиждате наред?Там не давате кротко прогнози за мача.Конкретно за Момиров-ами не ми е гадно,че го смениха,но докато беше шеф нямаше комични дузпи за Локо Сф,Литекс и вас.Факт.Тъй,че на мене ли да ми е гадно,вие вкарахте свои хора,че да ви лъсне безсилието още повече и Гришата дето 10 години не може да стане шампион го направи с лекота и презрение :lol: .

Искате кротка прогноза?Ами добре.Черно Море разгромява Левски с 4:0,това е моята прогноза :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 30 апр 2010 18:15

Sagittarius написа:А вас не ви ли тресе злобичка или в нашия форум не са ставали редовно скандали между вас и нас?Не влизате ли вие там да обиждате наред?Там не давате кротко прогнози за мача.Конкретно за Момиров-ами не ми е гадно,че го смениха,но докато беше шеф нямаше комични дузпи за Локо Сф,Литекс и вас.Факт.Тъй,че на мене ли да ми е гадно,вие вкарахте свои хора,че да ви лъсне безсилието още повече и Гришата дето 10 години не може да стане шампион го направи с лекота и презрение :lol: .

Искате кротка прогноза?Ами добре.Черно Море разгромява Левски с 4:0,това е моята прогноза :!:

това е просто нереално. 4-0 за черно море срещу Левски ? може и да загубят сините, но ще е с малко, аз обаче смятам, че ще бият с 1-0. иначе сте ми симпатични като отбор, а и харесвам Варна като град. но се надявам да загубите :)
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 апр 2010 18:25

edmon_dantes написа:Прави ми впечатление, че феновете на Левски си дават прогнозите за мача, докато тези от Черно море се надпреварват да говорят за съдии, подпирания, дузпи и т.н. Защо ли? Злобичката ги тресе здраво. Въпреки че и други отбори се подпират, защо г-да Моряци не коментирате и тях, а гледате само какво става в Левски. Винаги ще бъдете джуджета и като фенове, и като отбор. Заради такива злобни душички искам да ви нахакаме 3 парцала и след това да ви гледаме сеира.
САМО ЛЕВСКИ!

И после говорят, че ние сме гледали в техния двор и, че захващаме темата за съдиите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 30 апр 2010 18:34

MORSKI написа:Първо - не можеш ти д аопределяш това решение с кое може да се сравнява или не може.. Така ти отърва сега понеже е във ваш ущърб, но ако беше свирено във ваша полза друга песен щеше да пееш- само не ми казвай, че не е така...
Пък и вас всеки сезон поне през кръг така ви подпират срещу по-малките отбори, така че недей да се жалваш- звучи смешно и жалко...
Още 10 пъти така да ви порежат все ще е малко за всичките тези години в които ви попдират на знайни и незнайни места...
С какво гола ви в 98 минута в Смолян е по- малко зло? А?
С какво дуапзата срещу Сакалиев, кояо бил видял съдията, ама видиш ли не знаел защо не я свири - при резултат 0-1 май беше или нещо такова във ваша полза е по-малко срамна,а???
Айде моля те...
И не гоявори глупости, че чашата била преляла... Тя и сега прелива, ама ако някой с еоплаче най-много да му замажат очите с нещо, но никой няма да смени комисия нали???
Трябвало промяна, така ли?? Промяна към какво- вместо да свирят з анас - да свирят за вас... Да ти имам промяната :mrgreen:
Тоя детоп го сложбихте е ваше протеже и си личи как рязко с еобърна палачинката- пак се свири за вас и Локо София,.,.. Аз нямам нищо против да сменят конмисията, ама да сложат не поставено лице, а някой безпортсрасрен....
А този не е такъв- само не ми казвай, че имаше дузопа срещу Миньор или срещу Йовов- ще си проличи колко разбираш от футбол тогава.... :mrgreen:
Пък и странно как само вие и Локо София се оплаквахте от Момиров- я се замисли малко.....
Ако сва;иш сините очила поне а миг може и да се получи дискусия- в противен случай каузата е загубена....

Дузпата срещу Йовов: в момента, в който свири сидията нарушение нямаше, малко преди това имаше дърпане, което обаче не беше свирено. Това се казва неможене а не тенденциозност на съдията!

Дузпата срещу Миро Антонов: ето на това казвам положение, което може да се свири може и да не се свири. Настъпване върху опорния крак ОТЗАД... решава се на момета дали да се свири или не.Хайде малко да помислим... ако е решил съдията да ни подпира това ли е най-лесния начин да даде спорна дузпа в 90-тата минута? Според мен не! Ти ако мислиш, че е ДА, значи определено "много" разбираш от футбол. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Положението в мача за купата във Варна: коментара дали е правилно е излишен, и тук аз не казвам, че е умишлено, просто грешка на съдията, не казвам, че е тенденциозно във ваша полза и против нас, но просто беше много очевадно и повлия на крайния изход на мача!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”