Съдебната регистрация е факт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Съдебната регистрация е факт

Мнениеот Pupper_ » 30 апр 2010 09:20

football.total написа: Факт е че си го купувате.
- това е не-истина! Меко казано. Факт няма, нищо не е купено.
football.total написа:Както на практика Локомотив си "закупи" Велбъжд ...
- Това е лъжа! Велбъжд "закупи" Локомотив.
football.total написа: ... за да остане в А група...
- Това също е лъжа! Локомотив никъде не са оставали!
football.total написа: Така и вие ще си "закупите" отбора Х за да играете в Б.
- А числата от предстоящия тираж на ТОТО 6/49 ще ми кажеш ли? Гледам добре се справяш с гадателстски пророчества.
Как на 50 000 свестни локомотивци, винаги се намерат 50 задавени от злоба "фена", който не ги интересува Локо Пд да са добре, а на Ботев да му е зле? Защо не вложите всичката си енергия, за да подготвяте хореография за мача с Ловеч?

kanarfan
Контакти:

Мнениеот kanarfan » 30 апр 2010 09:24

PLOVDIV PEE 1912 написа:едно важно до уточнение от адвокатите на ПФК "Ботев Пловдив":

Всеки, които иска да се присъедини като член на сдружението трябва да внесе еднократна такса в размер на 240 лева заедно с официална молба, която скоро време ще намерите в легитимния сайт на феновете /bultras.com/. Тази процедура ще стартира официално след 10 дни, когато пловдивският съд одобри промените. Платежното прикрепено към молбата ще се предават на г-н Марин Бакалов - председател на сдружението. От другата година таксата ще бъде разсрочена на две вноски.

bultras.com

+1
аз не съм от Пловдив, но съм готов за вноската и за нови победи

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 30 апр 2010 11:36

Боико каза че Ботев през 2012-та ще е в а група, значи това ще стане.Тои е натиснал където трябва. Това е.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 30 апр 2010 12:39

STENLI написа:Боико каза че Ботев през 2012-та ще е в а група, значи това ще стане.Тои е натиснал където трябва. Това е.

Ти намери какво да кажеш.Като влезем в А не можем да им затворим устите кой ни е вкарал :)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 30 апр 2010 13:06

Pupper_ написа:
- А числата от предстоящия тираж на ТОТО 6/49 ще ми кажеш ли? Гледам добре се справяш с гадателстски пророчества.
Как на 50 000 свестни локомотивци, винаги се намерат 50 задавени от злоба "фена", който не ги интересува Локо Пд да са добре, а на Ботев да му е зле? Защо не вложите всичката си енергия, за да подготвяте хореография за мача с Ловеч?

Абе тикво как хайде обясни ми как така Велбъжд си закупи Локомотив според теб след като беше закрит като отбор и продължи да съществута като Локомотив бе? Че ми е много интересно точно под каква правна форма се е случило? Не ти ли стана ясно че Локо стана приемник на Велбъжд както и вие ще станете приемник на отбора Х ако седнете да си купувате лицнези. Нито съм фен на Ботев нито на Локо ама ако знаете колко сте смешни отстрани. За вас 2+1 е равно на 3 ако става дума за Локо а пък 1+2 е равно на 4 ако става дума за Ботев.
Везмете помислете малко с главите си стига разни тричленки са ви наливали глупости от тоя сорт.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 30 апр 2010 13:36

football.total написа:
Pupper_ написа:

Абе тикво как хайде обясни ми как така Велбъжд си закупи Локомотив според теб след като беше закрит като отбор и продължи да съществута като Локомотив бе? Че ми е много интересно точно под каква правна форма се е случило? Не ти ли стана ясно че Локо стана приемник на Велбъжд както и вие ще станете приемник на отбора Х ако седнете да си купувате лицнези. Нито съм фен на Ботев нито на Локо ама ако знаете колко сте смешни отстрани. За вас 2+1 е равно на 3 ако става дума за Локо а пък 1+2 е равно на 4 ако става дума за Ботев.
Везмете помислете малко с главите си стига разни тричленки са ви наливали глупости от тоя сорт.

Не знам кой е тиквата, но съвсем спокойно можеш да намериш решението на Държавен вестник, където е вписано точно и ясно кой е заличен, кой в кого се влива и т.н.

Локомотив Пловдив беше в "Б" група, когато се вля във Велбъжд.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 апр 2010 13:42

football.total написа:
Pupper_ написа:

Факт е,че човека отбеляза грешните ти изводи.Продължаваш да коментираш,което за мен си е нахалство от твоя страна!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 апр 2010 13:46

football.total написа: Абе тикво как хайде обясни ми как така Велбъжд си закупи Локомотив според теб след като беше закрит като отбор и продължи да съществута като Локомотив бе?

"Тикво"?!? Това ли роди гениалната ти мисъл? Освен да обиждаш и да лъжеш с нещо друго занимаваш ли се? Надявам се да намериш малко свободно време и да прочетеш следното:
ДВ, бр. 102 от 27.11.2001 г.
"Пловдивския окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с член 231, ал. 3 Т3 С решение № 4460 от 24.12.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписва промени за ПФК Велбъжд – АД
- Вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”;
- Влива ПФК Локомотив – Пловдив – АД, в ПФК Велбъжд – АД
- Вписва прекратяване, без ликвидация на ПФК Локомотив – Пловдив – АД, чрез вливането му в ПФК Велбъжд – АД
- Промяна наименованието на приемащото дружество на ПФК Локомотив Пловдив – 1936 - АД"
Сега ще си малко по-запознат с това кой кого е купил. Което в крайна сметка не означава нищо! Феновете на Локомотов Пд са убедени, че това е техния отбор, което е най-важното в случая. Аз уважавам противника и зачитам неговото мнение!!! Наистина по онова време, това бяха административните варианти, Жоро Илиев да прехвърли на Локото лиценза и договорите на играчите си от Кюстендил в Пловдив. Искаше по-голям клуб с преданна публика и го получи. Спорта сблъсък на умения ли е, или на това кой кога и как е създаден? И ти като не си нито фен на пловдивски отбор, нито си запознат с историята, традицията и магията на пловдивския футбол, какво си седнал да обиждаш и да всяваш напрежение? От такива като теб се поражда омраза, която в крайна сметка ми пречи да заведа сина си на стадиона! Никакъв респект не заслужаваш! Срамиш емблемата на клуба от англия, която си сложил на профила.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 апр 2010 13:50

Я оставете Кокомотив на мира.
А какво ще стане с Ботев тепърва ще се реши. Единственото, което според мен в момента има значение е къде и как се внасят парите. Копие от вносната бележка ли ще искат, молба /тъпа дума/, заявление кога ще има за попълване и така...
А дали ще сме Любимец Пловдив ..., че ние и сега сме. :) ;) :)

Кой кого купил и кой в кого се влял ... какво е значението. Важно е ние - феновете, кого приемаме като Нашия Ботев.

А и да не забравяме, че МитЮ не е казал последната си дума. :idea: С него винаги едно наум, нищо, че изглежда умряло-неподвижен.

;) "Тиква" не става за е обида на Пловдивчанин. В крайна сметка полето ражда ...тикви. ;)
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 апр 2010 13:53

football.total написа:
Шврнц Тпрунков написа:
football.total написа:
Изключително вярно твърдение за жалост май недоразбрано от по голяма част от феновете на Ботев. Така нареченото регистрирано дружество, или хайде да кажем старото дружество с променена регистрация, се явява абсолютно нов футболен клуб който не е упражнявал дейност в последните 10 години. Тоест по правилата на БФС този отбор на практика не трябва да започва от В група дори а от Б окръжна, която се явява най долния ни футболен ешалон. Всеки новосъздаден клуб започва от там по нормативните документи на БФС. ОК дружеството ви може и да не е новосъздадено но е било без функция през последните 10 години. Тоест няма как да вземе лиценз за по горен ешалон. Това е все едно ЦСКА или Левски да преустанови участие за 10 години и след това да реши да се завръща директно в групата в която е участвал последно, а именно А.
Понеже се интересувам от футбол, и нямам нищо против да има и силен Ботев, и силен Локомотив, Пирин, Берое итн моля някой от запознатите фенове на Ботев да разясни следня въпрос. Мисля че отговора ще е интересен на повечето хора:
На срещата си с феновете говорихте за сливане с друг отбор. Ясно е че целта ви е просто да му вземете лиценза за да играете в Б група. Никой съществуващ отбор в момента няма полза от това да се слee с вас (един на практика новорегистриран клуб без никакви активи в момента, освен един стадион който не се знае дали ще бъде лицензиран дори) и да престане да съществува. Приказките че имало кандидати за сливане са прах в очите на хората. Ясно е като бял ден че просто ще си платите колкото е нужно на собственика на въпросния отбор за да ви осигури неговия лиценз чрез сливането. Само преди месец писате по форумите че Ботев никога няма да се слива като Локомотив и че няма значение дали ще играете във В група или не. Важното е да възродите идеята Ботев. Защо променихте на 180 градуса мнението си само за месец? И не е ли странно че постъпвате точно по начина на който така се подигравахте на съгражданите ви от Локомотив?
Интересно ми е също колко от феновете на Ботев са за и колко против евентуално сливане?
Благодаря ви предварително за изразените мнения по темата.

Ти сам си противоречиш... Първо, хайде да видим документ, според който фактът, че един ФК не е упражнявал ПРЯКО дейност в структурите на БФС, то автоматично се води "нов". Второ, ФК-то не иска да влиза на своя глава в "Б", а като пряк юридически носител на традицията, история и всичко на Ботев Пловдив.

По отношение "сливането" и "вливането" - помисли каква е разликата между "Локомотив се вля във Велбъжд" и, ако се случи, "Отборът Х се вля в Ботев".

Ами не мисля че си противореча. Не казвам че регистрирахте съвсем нов клуб. ОК пререгситриахте някакво дружество от преди 10 години. Но това дружество не е упражнявало спортна дейност през последните години. Тоест по нормативни документи то се води на практика нов отбор. Да приемник на старото дружество на Валери Ненов което обаче през последните 10 години е било без лиценз за професионален футбол нали така? Тоест този да кажем "нов" Ботев (в кавички) не може да започне директно от А група. Поправи ме ако греша.
И второ - Локомотив се слива с Велбъжд и продължава да съществута като Локомотив и отбора Х се слива с Ботев и продължава да съществува с като Ботев е едно и също приятелю. Когато в търговското право се сливат две дружества се гледа кое от тях продължава на практика да съществува и кое не. Тоест в двата случая Локомотив се явява приемник на Велбъжд, както и Ботев се явява применик на отбора Х. Това че вие се опитвате някак да го изкарате другояче не означава че имате право. Обясни ми какво ще спечели клуба Х като се слee с Ботев доброволно? Ще престане да съществува като дружество само за жълто черната идея ли? Ами не вярвам... Ясно е че ще си купите лиценза по този начин просто.
И пак ти казвам интересно ми е какво е мнението на феновете на Ботев относно това сливане.
Благодаря.

Едно уточнение относно двете слувания/сделки:
1. Вълбъжд купи Локомотив и си присвои името, традициите и привържениците му, защото когато се сравняват двата отбора сравняваме не магаре с кон, а куче с кон. Така Мъртвият разбираше нещата.
2. Ако се наложи сливане на Ботев с отбор "Х", то е сигурно едно, Ботев ще го закупи за да вземе лиценза му и нищо друго.

Толкова относно правото в тази без правова държава. Ако имаше закони и кой да ги спазва, отдавна щяха не само да принудят Селският да се разкара от Ботев, но и въобще нямаше да му дадат да се докосне до отбора. Сигурно не знаеш, но още когато брокерите ни управляваха, този изрод го хванаха да предлага подкуп на международен съдия.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Върни се в “Ботев”