Съдебната регистрация е факт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Съдебната регистрация е факт

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2010 22:23

za nas e toj religiq написа:Не съм казал че е лош ;) Казах че е научен капацитет :lol: Странно ми е защо не се извини сега, когато всичките му твърдения как това или онва няма да стане , не се случиха??? ;)

Какво се е случило, та да ти се извинявам?Нито имате отбор, нито имате лиценз за профи футбола!Това, че съдът е вписал промените в УС и Устава значи само, че има промени, но за да станете администриращо футболният "Ботев" дружество, има още много път да извървите.Да не мислиш, че с това съдебно вписване и вече сте станали собственици на отбора?

Ако беше помислил малко върху цитата от предния ми пост, можеше и да разбереш нещо, но ти си от тези, които знаят всичко, без да четат.Жив и здрав бъди!

@Алтернативе, благодаря за казаното от теб, но фенове, като този, с неприязънта си, отблъскват и предизвикват ответна агресивност.Аз агресивност от просташки тип не съм проявявал и няма да проявя, но симпатизанти не се печелят с обиди.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 апр 2010 22:26

Кашчей написа:
za nas e toj religiq написа:Не съм казал че е лош ;) Казах че е научен капацитет :lol: Странно ми е защо не се извини сега, когато всичките му твърдения как това или онва няма да стане , не се случиха??? ;)

Какво се е случило, та да ти се извинявам?Нито имате отбор, нито имате лиценз за профи футбола!Това, че съдът е вписал промените в УС и Устава значи само, че има промени, но за да станете администриращо футболният "Ботев" дружество, има още много път да извървите.Да не мислиш, че с това съдебно вписване и вече сте станали собственици на отбора?

Ако беше помислил малко върху цитата от предния ми пост, можеше и да разбереш нещо, но ти си от тези, които знаят всичко, без да четат.Жив и здрав бъди!

@Алтернативе, благодаря за казаното от теб, но фенове, като този, с неприязънта си, отблъскват и предизвикват ответна агресивност.Аз агресивност от просташки тип не съм проявявал и няма да проявя, но симпатизанти не се печелят с обиди.

Е, чакай де.То не може всичко с магическа пръчка.След три месеца ще си скубеш косите ......

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 29 апр 2010 22:27

botev_1912 написа:
football.total написа:Обясни ми какво ще спечели клуба Х като се слee с Ботев доброволно? Ще престане да съществува като дружество само за жълто черната идея ли? Ами не вярвам... Ясно е че ще си купите лиценза по този начин просто.
И пак ти казвам интересно ми е какво е мнението на феновете на Ботев относно това сливане.
Благодаря.

Виждаш ли удебеленито?
Клубът Х като се слее с нас няма да получи нищо, но собственикът му ще получи пари!

Ключът е в купуването на лиценза - а не идването на другият отбор на Колежа нали?

Приеми го така - за да продължиш да живееш трябва да изядеш една ябълка /на нас ни трябва лиценз/ отиваш на пазара - купуваш си ябълка и я изяждаш - тогава само да те питам ти наследяваш твоята си история или историята на ябълката която се е сляла с теб и след това си я изср*л, да те питам твоя живот от тук насетне е твойят или продължаваш живота на ябълката?

Това е разликата пич - трябва ни лиценз - някой ни го продава - взимаме от този отбор само лиценза - останалото изхвъляме!

това, че някои отбори ги преместиха в други градове и им смениха имената - ще ме извиняваш ама не е същото!

От правна гледна точка е същото бе приятел. И в двата случая отборите на Локомотив и Ботев се явяват приемници на Велбъжд и въпросния клуб Х, защото те продължават съществуването си за сметка на другите два отбора. Мисля че по горе съм ти го обяснил подробно, надявам се си ме разбрал. Това че вие го изкарвате другояче е отделен въпрос. Дали ще изхвърлите всичко останало освен лиценза от отбора който се слee с вас си е ваша работа. Факт е че си го купувате. Както на практика Локомотив си "закупи" Велбъжд за да остане в А група. Така и вие ще си "закупите" отбора Х за да играете в Б.
За история, традиции итн никой не ти говори. И дума не съм обелил за това.
Въпроса ми беше защо си обърнахте мнението на 180 градуса само за месец след като години се смяхте на Локомотив. И колко от феновете на Ботев са ЗА това сливане, преливане, вливане итн.
Нито се заяждам, нито нещо. Просто ви питам.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 апр 2010 22:33

Футбол тотал,тъп ли си или се правиш на такъв?Май си тъп.Локомотив беше закрит.Това разбра ли го?Дойде цял отбор от Кюстендил.Ботев не се закрива.Той съществува ,просто си купува селско отборче за да може да започне от Б.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 апр 2010 22:34

football.total написа:От правна гледна точка е същото бе приятел. И в двата случая отборите на Локомотив и Ботев се явяват приемници на Велбъжд и въпросния клуб Х, защото те продължават съществуването си за сметка на другите два отбора. Мисля че по горе съм ти го обяснил подробно, надявам се си ме разбрал. Това че вие го изкарвате другояче е отделен въпрос. Дали ще изхвърлите всичко останало освен лиценза от отбора който се слee с вас си е ваша работа. Факт е че си го купувате. Както на практика Локомотив си "закупи" Велбъжд за да остане в А група. Така и вие ще си "закупите" отбора Х за да играете в Б.
За история, традиции итн никой не ти говори. И дума не съм обелил за това.
Въпроса ми беше защо си обърнахте мнението на 180 градуса само за месец след като години се смяхте на Локомотив. И колко от феновете на Ботев са ЗА това сливане, преливане, вливане итн.
Нито се заяждам, нито нещо. Просто ви питам.

От правна гледна точка може би е така - но от морална гледна точка има огромна разлика!

А това за смяната на мнението е в следствие на факта, че ако започнем от Б окръжна - то ще съсипем една почти 100 годишна емблема на град Пловдив! А това е нещо което не можем да си позволим да направим!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 апр 2010 22:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Кашчей написа:

Е, чакай де.То не може всичко с магическа пръчка.След три месеца ще си скубеш косите ......

Документите за лиценз се подават най-късно утре, 30.04.
В момента вие сте само име, с УС инищо повече-нямате отбор, нямате и регистрирано АД, за да можете да купите нечий лиценз.Преди да го купите обаче, той трябва да е даден за съответната състезателна година.Не съм сигурен, но нещо ми се върти в главата, че след няколкото подобни изцепки, май обединение може да се прави само между отбори от едно населено място, но може и да бъркам(възможно е да е имало такова предложение, но да не е прието).Не забравяйте, че всички досегашни сливания са ставали между официални членове на БФС, които са имали отбори, играещи в професионалните групи.

Всъщност, в Наредбата за лицензиране за 2010-2011 ясно е записано, че лиценз не може да се преотстъпва или прехвърля на друг клуб.Който има желание-има я в сайта на БФС, в раздел "библиотека".
Последна промяна от Кашчей на 29 апр 2010 22:39, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 апр 2010 22:37

Както на практика Локомотив си "закупи" Велбъжд за да остане в А група.

Пич,явно изобщо не познаваш събитията от онова време.Спри да се плюнчиш във нашия форум излагаш се.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 29 апр 2010 22:51

Кашчей написа:

Може и да не сме станали, но ще станем :!: И се чудя тогава какво ще ми приказваш :?: И може и по малко да знам, но знам това което ми трябва :!: За разлика от теб всезнаещия интелектуалец :lol: Ааааа и къде точно я видя тая просташка неприязън :? Това което написах беше с насмешка :lol:

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 30 апр 2010 00:23

През 1999г. когато се регистрират новите АД НИТО едно от тях не е правоприемник на старите ФК, как обаче БФС в този момент е прекратил членството на старите ФК в БФС и най-интересно, на какво правно основание е включил новите АД, като членове на БФС и то с право на участие в съответната група в която са участвали ФК със подобни имена, но правно нямащи нищо общо помежду.

bootev

Мнениеот bootev » 30 апр 2010 00:33

Абе пичове и вие ли си мислите че ще се обединяваме с някой???тея б.фери са ви промили мозъците с тяхните сравнения!!!много искат да сме като тях обединени с някой и закрити но ситуацията с Ботев е коренно различна!!!
Фактите са следните. ПФК-то на Христолов представлява ФК-то от 1999-а. НО!... Мазния тъпанар е забравил да "закрие" ФК-то, закриване, което почти всички други отбори в България са направили. Така че ФК-то си продължава да съществува, независимо от ПФК-то на урода.

Това, което днес съда регистрира, са промените в Управителния съвет на ФК "Ботев" Пловдив, промяна в името на сдружението, промяна на Председателя на Управителния съвет и т.н., и т.н. промени, приети на Общото събрание на това сдружение.

Съдът днес РЕГИСТРИРА ПРОМЕНИТЕ, а не някакви нови клубове, или, както им се иска на по-малката част от Пловдив, Ботев 2010 или подобни схеми.

Казано по друг начин, ако ползваме цитата по-горе, ФК-то прекратява договора си с ПФК-то Официално
В момента практически всички клубове в българия нямат ФК-та по стария закон, просто АД-тата са ги наследили на 100%, а при нас ФК си стои, и съответно този Футболен клуб не приема повече АД-то на Христолов като "наследник". Това е.!!!!!

Върни се в “Ботев”