Неделя, 2 май, 15:30, "Одаята", среща на Моряците от форума!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Re: Неделя, 2 май, среща на "моряците" от форума!

Мнениеот I love Black Sea » 29 апр 2010 19:22

Ros3n4o написа:
thebully написа:
zeleniq написа:Някой знае ли за билетите нещо (не че има значение), някъде видях 8 лева :D

[offtopic]като няма значение защо питаш,да ги направят по 10 лева от новия сезон,че да се научат карти да си купуват и да ходят на всеки мач,а не когато им кефне или дойде по-силен отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

От една страна си прави, но от друга - не... Не всеки може да идва на всеки мач (било то заради работа, училище, болест и т.н.), колкото и да иска :) И все пак се надявам да сме много на стадиона, да подкрепим наще момчета {:

еми няма кво друго да стане освен стадиона на макс и ПФК Левски да загуби ;) прогноза 2 : 0

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 29 апр 2010 20:41

Момчета, има друга тема за мача с Левски. Давайте със срещата да видим какво ще правим, че няма време ;)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 апр 2010 21:48

Може и преди мача да я направим,може и след мача.Важното е хора да има и всичките да са със зелени сърца.Ако е преди мача,ще сме със сигурност в добро настроение.След мача може да сме в еуфория,но може и да не ни е много много наред настроението.Това последното не ми се ще и да си го помислям,но...Добре ще е сбирката да е до стадиона,поради простия факт,че в противен случай живеещите в обратна посока на тази в която ще се ходи,може да се откажат.Дерзайте моряци.Аз поне ще бъда на срещата,дори и сам :mrgreen: !
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 29 апр 2010 21:59

Veso1913 написа:Може и преди мача да я направим,може и след мача.Важното е хора да има и всичките да са със зелени сърца.Ако е преди мача,ще сме със сигурност в добро настроение.След мача може да сме в еуфория,но може и да не ни е много много наред настроението.Това последното не ми се ще и да си го помислям,но...Добре ще е сбирката да е до стадиона,поради простия факт,че в противен случай живеещите в обратна посока на тази в която ще се ходи,може да се откажат.Дерзайте моряци.Аз поне ще бъда на срещата,дори и сам :mrgreen: !

Сам няма да си при всички положения :) За мен няма проблеми да е преди мача, даже си мисля, че кръчмата до стадиона ще е по - празна тогава, отколкото след него :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 29 апр 2010 23:07

iskrichka написа:
Veso1913 написа:Може и преди мача да я направим,може и след мача.Важното е хора да има и всичките да са със зелени сърца.Ако е преди мача,ще сме със сигурност в добро настроение.След мача може да сме в еуфория,но може и да не ни е много много наред настроението.Това последното не ми се ще и да си го помислям,но...Добре ще е сбирката да е до стадиона,поради простия факт,че в противен случай живеещите в обратна посока на тази в която ще се ходи,може да се откажат.Дерзайте моряци.Аз поне ще бъда на срещата,дори и сам :mrgreen: !

Сам няма да си при всички положения :) За мен няма проблеми да е преди мача, даже си мисля, че кръчмата до стадиона ще е по - празна тогава, отколкото след него :)

Ами дайте тогава да го направим в кръчмата до стадиона преди мача :)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 29 апр 2010 23:22

преди мача обаче стои въпроса за часа, защото аз например на такъв мач влизам час по - рано, че да си намеря хубаво местенце :) срещата трябва да е около 3-3:30, нааай - късно 4.
А там дали дават бира преди мач :?: :?:

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 29 апр 2010 23:48

iskrichka написа:преди мача обаче стои въпроса за часа, защото аз например на такъв мач влизам час по - рано, че да си намеря хубаво местенце :) срещата трябва да е около 3-3:30, нааай - късно 4.
А там дали дават бира преди мач :?: :?:

Е ако не дават, ще си намерим друга кръчма, или ще се "запостим" някъде :}

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 30 апр 2010 00:08

Ок!
15:30h на 2 май (неделя) в кръчмата до стадиона (не знам как се казва)
Ще изчакам и утре за мнения и ако преобладава съгласие с това, което се предлага, ще резервирам маса. Затова, моля ви, кажете кои ще идвате, за да резервирам подходяща маса ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 апр 2010 00:23

niki87 написа:Нема да давате на Морския да пие алкохол :mrgreen: А за Алкоркон и дума не обелвайте :lol: И го почерпете с една Лионска наденица :twisted:

Ще ти кажа аз на тебе монтански бек такъв :cry: :mrgreen:
Аз алкооол не консумирам отдавна :? :) Мионал съм на количка :shock:
Иначе на 22 да не опиташ от музиката в миланската Ласкала :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 апр 2010 04:21

Там съм когато кажете.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”