Документите се обработват в Агенцията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Документите се обработват в Агенцията

Мнениеот Meto_1912 » 23 дек 2008 19:54

Нещо като гледам излизат много статии за стадион Пловдив.

Явно далаверата е ние да вземам стадиона, а "Христо Ботев" го правят Мол (Както се писа), но сигурно някой е искал пари от държавна сигурност и няма да им стане играта (И Славчо е в играта), и те искат да прекратят сделката и да излезе, че Митю е виновен (Митю в ковчег) в което ние няма да се съмняваме ама селския хитър и ще изложи предварителния договор на всякъде и те са кюпа :?

П.П Това е само предположение.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 23 дек 2008 19:54

Предполагам, че Ирен Кръстева търси

търси обещаното от славчо ..... а какво е то ,само може да гадаем .. чух за ПОТВ и за някъв парцел в тракия ..... не знам колко е верно . но си прав за всичко останоло ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 23 дек 2008 19:56

Meto_1912 написа:Нещо като гледам излизат много статии за стадион Пловдив.

Явно далаверата е ние да вземам стадиона, а "Христо Ботев" го правят Мол (Както се писа), но сигурно някой е искал пари от държавна сигурност и няма да им стане играта (И Славчо е в играта), и те искат да прекратят сделката и да излезе, че Митю е виновен (Митю в ковчег) в което ние няма да се съмняваме ама селския хитър и ще изложи предварителния договор на всякъде и те са кюпа :?

има логика . дано лъсне цялата истина за провалената сделка , понеже аз съм вече 10000 % сигурен че нещата отидоха по дяволите ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 23 дек 2008 20:09

Meto_1912 написа:Нещо като гледам излизат много статии за стадион Пловдив.

Не ми си вярва Селския да покаже предварителния договор, ако сделка няма. Ботев има и много големи задължения към НАП - осигуровки , данъци и т.н. Митю има голям интерес за продаде Ботев. Ирен Кръстева нещо бъзика Митю. Малко ми се струва курвенска работа.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 23 дек 2008 20:12

е поне така разправяше .. дано поне веднъж си спази обещанието ....(съмнявам се :lol: )
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 23 дек 2008 20:18

Абе общо взето всички мълчат като п****. Дали ще има сделка само можем да гадаем. Има и още нещо, което много ми е интересно? Защо журналистите не се свържат в ефир по телевизията с Кръстева и да я питат, не само да пуска отворени писма, нека й чуем гласа и да каже какво мисли? Сашо Диков кво мълчи, нали все се вре насам натам?
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

zarko_1912
Контакти:

Мнениеот zarko_1912 » 23 дек 2008 20:49

Здравейте нов съм ...Аз дочух от доверен човек ,който не би ме излъгал ,че в цялата тази работа е замесен и Васил Божков.Черепа иска боклука на Пловдив от Славчо.Освен Пеевски и Кръстева в сделката с Ботев е свързан и Божков това мога да ви кажа

Потребителски аватар
botev.pl
Контакти:

Мнениеот botev.pl » 23 дек 2008 20:56

zarko_1912 написа:Здравейте нов съм ...Аз дочух от доверен човек ,който не би ме излъгал ,че в цялата тази работа е замесен и Васил Божков.Черепа иска боклука на Пловдив от Славчо.Освен Пеевски и Кръстева в сделката с Ботев е свързан и Божков това мога да ви кажа

Въпрсът на дневен ред е въобще дали ще има сделка!? Много от феновете на Ботев вече са изгубили всякаква надежда. Никой вече не коментира кой е в играта - Пеевски, Кръстева, Славчо, Селския, а сега и Божков. Незнам!? Вече май няма значение кой е важното е да има сделка.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
kassavetov

Мнениеот kassavetov » 23 дек 2008 22:06

Момчета, нали знаете, че зад клубовете стоят много повече от любов към клуба, спорта и ала-бала. Задкулисните игри не са лесни, всичко става бавно. Клубовете са перални. Май и любимия ни отбор "БОТЕВ" ще пере пари. На мен лично не ми пука стига да не пречат на отбора, да дават пари и момчетата да прославят великия ни "БОТЕВ" и да радват сърцата ни. Трябва търпение, след 10г мъки искаме всичко да стане за миг. Селския иска да продава, защото няма пари.(това е 100% инфо от много вътрешен човек). Весела Коледа на всички.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 23 дек 2008 22:55

kassavetov написа:Момчета, нали знаете, че зад клубовете стоят много повече от любов към клуба, спорта и ала-бала. Задкулисните игри не са лесни, всичко става бавно. Клубовете са перални. Май и любимия ни отбор "БОТЕВ" ще пере пари. На мен лично не ми пука стига да не пречат на отбора, да дават пари и момчетата да прославят великия ни "БОТЕВ" и да радват сърцата ни. Трябва търпение, след 10г мъки искаме всичко да стане за миг. Селския иска да продава, защото няма пари.(това е 100% инфо от много вътрешен човек). Весела Коледа на всички.
БОТЕВ ЗАВИНАГИ

Любимият ни Ботев и досега переше пари.Нима се съмняваш в това?!В България все още не се печели от футбола а се натискат за собственици.Извода е ясен.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Върни се в “Ботев”