Строят нов национален пет-звезден стадион!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Строят нов национален пет-звезден стадион!
Те и писта за Формула 1 щяха да строят. Докато не го видя, докато не отида на мач на новия стадион, НЕ ВЯРВАМ.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Те и писта за Формула 1 щяха да строят. Докато не го видя, докато не отида на мач на новия стадион, НЕ ВЯРВАМ.
Aбсолютно!
spartaka написа:PFC Litex написа:bojkyy написа:Вместо да строят нов, стадион Пловдив чака от няколко години ремонт
С този стадион е същата работа. Ще се ремонтира нещо, на което няма да има мачове.
Абе ти луд ли си или да,как може да мислиш така,нямало да има мачове,да виждаш свястен стадион в Пловдив на този етап,всичко ще бъде на него,та и интерес ще има,та и много,много по-евтино ще излезе и остатъка от парите за подпомагане на други инвестиции в спорта.
Държавата няма как да ремонтира нещо, което да се ползва от дадени клубове, по тази логика варненци ще искат същото за да могат да играят на хубав стадион Черно море и Спартак.
Мислете трезво и изключете клубните си пристрастия.
Нямаме нужда от национален стадион, а къде ще играят националите ли, ще ползват клубните стадиони които са ремонтирани и отговарят на всички изисквания. За сега такъв стадион е Лазур, дай Боже след 2-3 години проекта "Лаута" да се реализира, проекта стадиона в Ловеч да се реализира и всичко е точно.
Стадион Пловдив може да се оправи по Италиански модел. Локо и Ботев + община и държава го модернизират и си играят мачовете и двата отбора на него.
Последна промяна от PFC Litex на 29 апр 2010 17:16, променено общо 1 път.

Забравих да допълня:
1. Батков щеше да прави стадион Раковски - нищо
2. Титан бяха приготвили 100 милиона евро за нов стадион - нищо
3. Черно море направиха първа копка на ултрахипермегамодерен стадион във Варна - още не са направили втората
4. Митко Събев щеше да прави най-модерния стадион в света в Бургас на мястото на "Черноморец" - нищо
5. И Локо Пд да не останат по назад представиха нов стадион вчера - хайде за тях е още рано, но хващам бас, че нищо няма да стане.
.........
1. Батков щеше да прави стадион Раковски - нищо
2. Титан бяха приготвили 100 милиона евро за нов стадион - нищо
3. Черно море направиха първа копка на ултрахипермегамодерен стадион във Варна - още не са направили втората
4. Митко Събев щеше да прави най-модерния стадион в света в Бургас на мястото на "Черноморец" - нищо
5. И Локо Пд да не останат по назад представиха нов стадион вчера - хайде за тях е още рано, но хващам бас, че нищо няма да стане.
.........
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Parmalat написа:А дано!С нетърпение чакам да вида първият пет-звезден стадион в България
търпението ще ти свърши ама стадион надали ще видим
селски вземи си скункса не се сърди
В момента Вальо Михов говори за стадионите в "Спортно шоу Гонг" и каза, че в София за следващия сезон само един стадион и половина ще получи лиценз за "А" група.

За нас най-добре ще е в София и Пловдив държавата и клубовете да построят по 1 стадион за всички отбори от А група в града, както е с Милан, Интер, Лацио, Рома, ЦСКА Москва, Спартак Москва и т.н, а на отборите от градове, където има 1 отбор в А група да се отпуснат средства, за да може сами да си модернизират стадионите. Поне като за начало ми се струва добре, но като се замисля дали ще стане почвам да се чудя какъв е смисъла от тия форуми

PFCB написа:За нас най-добре ще е в София и Пловдив държавата и клубовете да построят по 1 стадион за всички отбори от А група в града, както е с Милан, Интер, Лацио, Рома, ЦСКА Москва, Спартак Москва и т.н, а на отборите от градове, където има 1 отбор в А група да се отпуснат средства, за да може сами да си модернизират стадионите. Поне като за начало ми се струва добре, но като се замисля дали ще стане почвам да се чудя какъв е смисъла от тия форуми![]()
![]()
Защо пишеш безсмислици? ЦСКА Москва и Спартак сами си строят стадиони, те в момента нямат такива. Строят ги техните собственици.
Стадион Пловдив трябва да бъде съборен...какъв ремонт те гони? Националния също трябва да се бутне, просто след 2 години нито един от стадионите у нас няма да покрива какъвто и да е лиценз! Други държави вече 4-5 години строят и се готвят, ние седим и чакаме! Гледайте във Варна как го построиха, а трябваше да се отвори миналата година - крадене, гмуане от нагли, че грозни нещастници!
dodo7271 написа:PFCB написа:За нас най-добре ще е в София и Пловдив държавата и клубовете да построят по 1 стадион за всички отбори от А група в града, както е с Милан, Интер, Лацио, Рома, ЦСКА Москва, Спартак Москва и т.н, а на отборите от градове, където има 1 отбор в А група да се отпуснат средства, за да може сами да си модернизират стадионите. Поне като за начало ми се струва добре, но като се замисля дали ще стане почвам да се чудя какъв е смисъла от тия форуми![]()
![]()
Защо пишеш безсмислици? ЦСКА Москва и Спартак сами си строят стадиони, те в момента нямат такива. Строят ги техните собственици.
Играят на Лужники, той не е техен, а на държавата, но нашата държава не може да построи сама и 1 стадион...
Върни се в “Футбол - България”