СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 16:26

beloto_boro написа:
bojkyy написа:
Cukyens написа:Що се не скриете бе ? Меси правил финтове с\у Малага и Хетафе ... Нужно ли е да ви напомням , че Меси е един от НАЙ-ГЕНИЯЛНИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИГРАЛИ НЯКОГА ? Точно вие феновете на Мангалчестър нямате право да говорите за Барцелона !!! Отборът , който отпадна от Байерн Мюнхен ( отборът на Бавария през 2010 , а не от близкото минало ) , отборът , с мениджър , който не започва нито един от мачовете си с един и същ стартов състав . Мениджър , който в последно време обърка страшно много мачове на Юнайтед ? За каква тактика говорите ? Да Барса , отпаднаха , но това не означава, че не са най-добрият отбор в света !!! Това не означава , че доскорошния ви идол C.R. е по-добър от Меси , и не означава , че онзи с вдигнатият пръст е по-добър от Гуардиола , защото преди това беше победен КАТЕГОРИЧНО !!! Автора на темата , явно говориш от собствен опит за болки и останалите глупости ... Реалността е друга , всички специалисти залагаха всичко на Барцелона и говореха , че са най-обрият отбор в света , не ти , не аз , не който и да е , а ЛЕГЕНДИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА ГО КАЗВАХА ! За едно си прав , че Барса е отбор на мечтите , никога не съм чул футболист , който да е казал , че като малък е искал да играе в Юнайтед , Челси, Интер или Милан ! Всеки мечтае да играе в Барса или в Реал , затова Раул цял живот играе в Реал , затова Касиас го следва , затова Пуйол , Луйс Енрике и т.н. играха и продължават да играят цял живот за Барса ... Мислех , че феновете на Реал днес ще са по-активни , но явно съм се поизлъгал малко ... Комплексарите от Юнайтед надигнахте глава а ? :lol:

И се пише БарСелона, не БарЦелона

Никой младеж не искал да играе в МЮ , Челси , Интер и Милан :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цялото му мнение е трагично , но това уби всичко останало :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 29 апр 2010 16:28

Btovfan80 написа:
Cukyens написа:Що се не скриете бе ? Меси правил финтове с\у Малага и Хетафе ... Нужно ли е да ви напомням , че Меси е един от НАЙ-ГЕНИЯЛНИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИГРАЛИ НЯКОГА ? Точно вие феновете на Мангалчестър нямате право да говорите за Барцелона !!! Отборът , който отпадна от Байерн Мюнхен ( отборът на Бавария през 2010 , а не от близкото минало ) , отборът , с мениджър , който не започва нито един от мачовете си с един и същ стартов състав . Мениджър , който в последно време обърка страшно много мачове на Юнайтед ? За каква тактика говорите ? Да Барса , отпаднаха , но това не означава, че не са най-добрият отбор в света !!! Това не означава , че доскорошния ви идол C.R. е по-добър от Меси , и не означава , че онзи с вдигнатият пръст е по-добър от Гуардиола , защото преди това беше победен КАТЕГОРИЧНО !!! Автора на темата , явно говориш от собствен опит за болки и останалите глупости ... Реалността е друга , всички специалисти залагаха всичко на Барцелона и говореха , че са най-обрият отбор в света , не ти , не аз , не който и да е , а ЛЕГЕНДИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА ГО КАЗВАХА ! За едно си прав , че Барса е отбор на мечтите , никога не съм чул футболист , който да е казал , че като малък е искал да играе в Юнайтед , Челси, Интер или Милан ! Всеки мечтае да играе в Барса или в Реал , затова Раул цял живот играе в Реал , затова Касиас го следва , затова Пуйол , Луйс Енрике и т.н. играха и продължават да играят цял живот за Барса ... Мислех , че феновете на Реал днес ще са по-активни , но явно съм се поизлъгал малко ... Комплексарите от Юнайтед надигнахте глава а ? :lol:

Ей смотл6о, сигурно си някой комплексиран мангал, но това не ти дава право да обиждаш велики клубове, като "Милан", "Манчестър Юнайтед", "Байерн", "Интер" и т.н да не изброявам! Гледай си селската "Барселона" и си трай! :evil: А тъпите размишления, си ги запази за теб! :evil:

Мии не бе смотан , не съм мангал , мангалите ги ритам , за разлика от теб " Велики форумен бандит " !!! Тия клубове не ги обиждам , Байерн преди беше много силен отбор , последните 5-6 години не беше нищо !!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 16:29

Btovfan80 написа:Ей Ники, вземи порастни малко, на 23 години си вече! Нали не забравяш, че 9 години твоите любимци ги нямаше там, където са сега! Радвай се на момента и не злорадствай над нещастието на другите! Аз признавам, че с играта си тази година - "Ман. Юнайтед" не заслужаваха по-предно класиране в ШЛ!

[offtopic]Недей да си мислиш, че твоята уста е най голяма и можеш да затапиш, когото си искаш![/offtopic]

Вие 9 години нима не злорадствахте...Много къса памет ;) Иначе някои хора не е зле да свикват,защото с този млад перспективен отбор добрите дни за баварския колос тепърва предстоят 8-)

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 29 апр 2010 16:32

Мии не мисля , че мнението ми е трагично , това , че не можете да признаете , че Барцелона е най-добрият отбор не е мой проблем 8-) Аз си гледам напълно обективно на нещата , най-малкото , защото винаги признавам , когато един отбор е добър или най-добрия !

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 29 апр 2010 16:35

durex написа:Изображение

Тази снимка ме уби :lol: :lol: :lol: Няма да успеят да вдигнат купата на Бернабеу, както всичкте ми приятели и познати твърдяха :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 29 апр 2010 16:39

Време бе Интер да достигне финала на най-комерсиалния футболен турнир.Дано там да покаже играта която демонстрира с/у Барса в първия мач и да се поздрави с крайния успех.Защото феновете дълго време чакаха това да се случи и заслужават да видят трофея в ръцете на своя любим отбор ИНТЕР.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 16:44

tonito написа:Време бе Интер да достигне финала на най-комерсиалния футболен турнир.Дано там да покаже играта която демонстрира с/у Барса в първия мач и да се поздрави с крайния успех.Защото феновете дълго време чакаха това да се случи и заслужават да видят трофея в ръцете на своя любим отбор ИНТЕР.

:twisted: Заслужават,но ще почакат още малко.Байерн ще триумфира 8-)

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 16:45

Cukyens написа:Мии не мисля , че мнението ми е трагично , това , че не можете да признаете , че Барцелона е най-добрият отбор не е мой проблем 8-) Аз си гледам напълно обективно на нещата , най-малкото , защото винаги признавам , когато един отбор е добър или най-добрия !

Очевидно няма да се научиш как се пише името на любимия ти отбор :)
Каде е най-добрия отбор в момента, май е на финал с другия най-добър в момента. ;)

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 29 апр 2010 16:50

Няма да ти обяснявам колко е смешно това дето си го изакал тука във форума. Като се избършеш и видиш какво си оставил зад тебе сам ще се усетиш. Ама моля те направи като котките... Вземи го зарови някъде да не ти се смеят хората поне. Че мирише е ясно, поне да не се гледа.
Точно щото Интер, Милан, Юнайтед са никой легенди като Гигс, Малдини, Барези, Санети итн остаряха в тези отбори... Но те са слаби футболисти де. Пуйол е къде къде по голяма легенда от тях...
И да финтовете на Меси вървят в Испания срешу Хетафе и Малага ама не и в Европа. Къде беше Меси снощи? Ами миналата седмица в Милано? А къде беше Меси срещу Челси миналата година? А с Юнайтед година преди това? КЪДЕ?
Хайде спрете да се канонизирате сами. Че е добър футболист никой не отрича ама вие го изкарахте извънземен. Колко хляб има да изяде един Меси още докато стигне поне до нивото на Зидан. За Марадона, Пеле, Платини, Ван Бастен не говорим въобще.
И къде беше Барса преди 1989 година да те попитам? Че вие титла в Европа нямахте. В Испания ви се брояха на пръсти. Винаги сте били в сянката на великия Реал Мадрид. Сега от 10 години взехте да излизате от нея и почнахте да се мислите за непобедими. ДА АМА НЕ! ЖОЗЕ ви разрева насред Камп Ноу. И ако искате още 5 пъти да играете срещу Интер няма да можете да постигнете резултата който ви трябваше. 500 паса по широчина на игрището и 50 центрирания сигурно плашат средняците в Испания ама не и силните грандове в Европа!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 16:57

Даже пуснаха пръскачните, за да не им личът сълзите :lol:

Върни се в “Интер”