Жозе, извини се на журито

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Жозе, извини се на журито

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 15:56

Факта, че ги наричаш "риал" само говори за себе си, че си хейтър който мрази "риал", а не фен който обича Барселона(забеляза ли как пишат истинските фенове) ;)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

damyanvb
Контакти:

Мнениеот damyanvb » 29 апр 2010 15:58

bojkyy написа:Факта, че ги наричаш "риал" само говори за себе си, че си хейтър който мрази "риал", а не фен който обича Барселона(забеляза ли как пишат истинските фенове) ;)

Извинете, Реал. Много сте чувствителни. Но как да наричам отбор, който за мен не съществува на футболната карта?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 апр 2010 16:01

damyanvb написа:Извинете, Реал. Много сте чувствителни. Но как да наричам отбор, който за мен не съществува на футболната карта?

Заради такива хейтъри като теб, любимите ви отбори отпадат по такъв начин :)
Продължавай да мразиш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 29 апр 2010 16:02

Футболът е за да радва феновете. Не за да се мрази. По-важното е да подкрепяш твоят отбор, отколкото да мразиш друг. За мен тези, които изпитват неприязън към един отбор повече отколкото обичат своят, просто не са фенове..
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 29 апр 2010 16:03

Club Foot написа:Футболът е за да радва феновете. Не за да се мрази. По-важното е да подкрепяш твоят отбор, отколкото да мразиш друг. За мен тези, които изпитват неприязън към един отбор повече отколкото обичат своят, просто не са фенове..

+1000000
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

damyanvb
Контакти:

Мнениеот damyanvb » 29 апр 2010 16:06

ehh написа:
damyanvb написа:Извинете, Реал. Много сте чувствителни. Но как да наричам отбор, който за мен не съществува на футболната карта?

Продължавай да мразиш.

Не мога да мразя нещо, което НЕ СЪЩЕСТВУВА. Хейтъри сте вие, като се радвате на отпадането на Барса. Какво съм казал за РЕАЛ?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 29 апр 2010 16:08

damyanvb написа:Г-н Стоянов, каква е основнат идея на футбола? Да радва хората? Май снощи сте изпаднали в екстаз. Кой е виновен, че дори и след 250 млн. евро любимото ви клубче - осминареал не може за 6-та поредна година да прескочи осминафинала ? Барса е начин на живот, Барса е повече от клуб. Отворете си очите за истинския футбол, който Барса предлага, а не уредените мачове на интеристите.

Промит мозък :) :) :) Що гледаш футбол, като мачовете са уредени? Гледай лека атлетика, там няма уреждане.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 29 апр 2010 16:08

Когато падне краля , всички плужеци изплуват ... фенчета на Реал , Ман Ю , Интер ... все отбори които мразят Барса задето с игра ги накара да се чустват сравнени с Земята , няма и как да е иначе когато победиш отбора им с 2-6 на техен тарен и в същата година спечели всички титли за които участва ... пък и загубата с 0-2 още е пресна !

Феновете на Манчестър пък няма как да са доволни когато на финала ги надиграеш категорично с 2-0 и с това ги лишиш от най-ценния трофей за 2-ра годиан подред !

Феновете на Интер няма какво да ги коментирам , по изплашен отбор от тях не съм виждал през целия си съзнателен живот и нормално когато противника ти играе футбол ти да го спреш с нещо гадно и подмолно без капка достойнство ... да не говорим за това че преди този мач феновете на Интер тук се брояха на едната ръка на дългогодишен стругаро-фрезист а сега никнат като гъби след дъжд ... !!!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 16:11

damyanvb написа:
ehh написа:

Продължавай да мразиш.

Не мога да мразя нещо, което НЕ СЪЩЕСТВУВА. Хейтъри сте вие, като се радвате на отпадането на Барса. Какво съм казал за РЕАЛ?

Човек, който иска Интер да продължи да тъгува ли за загубата на Барса :?:
"Не мога да мразя нещо, което НЕ СЪЩЕСТВУВА" Едно от нещата които каза за Реал
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 29 апр 2010 16:11

Masaba написа:Изображение

Нека и Бускетс се извини :lol:

Върни се в “Барселона”