Що се не скриете бе ? Меси правил финтове с\у Малага и Хетафе ... Нужно ли е да ви напомням , че Меси е един от НАЙ-ГЕНИЯЛНИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИГРАЛИ НЯКОГА ? Точно вие феновете на Мангалчестър нямате право да говорите за Барцелона !!! Отборът , който отпадна от Байерн Мюнхен ( отборът на Бавария през 2010 , а не от близкото минало ) , отборът , с мениджър , който не започва нито един от мачовете си с един и същ стартов състав . Мениджър , който в последно време обърка страшно много мачове на Юнайтед ? За каква тактика говорите ? Да Барса , отпаднаха , но това не означава, че не са най-добрият отбор в света !!! Това не означава , че доскорошния ви идол C.R. е по-добър от Меси , и не означава , че онзи с вдигнатият пръст е по-добър от Гуардиола , защото преди това беше победен КАТЕГОРИЧНО !!! Автора на темата , явно говориш от собствен опит за болки и останалите глупости ... Реалността е друга , всички специалисти залагаха всичко на Барцелона и говореха , че са най-обрият отбор в света , не ти , не аз , не който и да е , а ЛЕГЕНДИТЕ ВЪВ ФУТБОЛА ГО КАЗВАХА ! За едно си прав , че Барса е отбор на мечтите , никога не съм чул футболист , който да е казал , че като малък е искал да играе в Юнайтед , Челси, Интер или Милан ! Всеки мечтае да играе в Барса или в Реал , затова Раул цял живот играе в Реал , затова Касиас го следва , затова Пуйол , Луйс Енрике и т.н. играха и продължават да играят цял живот за Барса ... Мислех , че феновете на Реал днес ще са по-активни , но явно съм се поизлъгал малко ... Комплексарите от Юнайтед надигнахте глава а ?