football.total написа:Гуу написа:Не бива да забравяме също, че ако страничният съдия от първия мач беше вдигнал флага за да маркира абсолютно чистата засада, снощи полуфиналист щеше да е Барса...
Колкото до "романтичната Барса" съм съгласен с "вестник" Марка", че 2010 г. и точно защото е 2010 г. е абсурдно да се иска отборите да играят нападално. Снощи Интер изигра един правилен мач, който спечели благодарение на дисциплина, себераздаване, тактика и един изключителен треньор, а това, че на Барса не им уйдисва футбола на Интер, си е техен проблем...
Ама както и да е, специално аз съм доволен, че финалът ще е Интер - Байерн, все пак ми писна да гледам едни и също отбори, предпочитам разнобразие.
Само нека не забравяме че колкото бе спорен гола на Интер миналата седмица, толкова бе спорен и гола на Барса снощи. Нито една камера не ни показа и в двата случая има ли засада или не! И снощи Пике май не беше в засада ама само май... Или беше в мнооого тънка засада. Така че да се оправдавате със съдиите за двата мача с Интер си е меко казано смешно.
Какво оправдание със съдии ?
Не съм от Барса, пет пари не давам дали ще бият, както дори вече казах, че предпоачитам Интер за финалист. Снощното положение не го видях добре, може и да е имало засада, не знам, мисълта ми беше, че неотсъдената засада от първия мач, беше наистина фрапантно положение, което щеше да наклони везните за ревашна, тъй като съм убеден, че Интер нямаше да се окопае толкова в защита, ако преднината им беше само един гол.