Можеш го и с Миньор, Жозе!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Можеш го и с Миньор, Жозе!

Мнениеот durex » 29 апр 2010 14:51

niki87 написа:Въпреки,че бях за Интер вчера,и аз останах шокиран от играта им :shock: То бива-бива защитна игра,но това тяхното беше направо...не знам каква дума да използвам...Те нямаха атаки,нямаха удари,не владееха топката,чистеха топката кой,където види...Но са на финал.Но едно трябва да им е ясно-Байерн не е Барселона,а за такава защита си има лек,холандски лек-Ван Гаал-не...Ариен Робен!Един шут от 30 метра и приказката за Интер ще свърши 8-)

айде да не си отварям устата какво ви се случи миналата година! Все пак играхме с 10 човека 1 4ас...според теб ще можем ли да се противопоставим на Барса?!?!?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 14:53

durex написа:
niki87 написа:Въпреки,че бях за Интер вчера,и аз останах шокиран от играта им :shock: То бива-бива защитна игра,но това тяхното беше направо...не знам каква дума да използвам...Те нямаха атаки,нямаха удари,не владееха топката,чистеха топката кой,където види...Но са на финал.Но едно трябва да им е ясно-Байерн не е Барселона,а за такава защита си има лек,холандски лек-Ван Гаал-не...Ариен Робен!Един шут от 30 метра и приказката за Интер ще свърши 8-)

айде да не си отварям устата какво ви се случи миналата година! Все пак играхме с 10 човека 1 4ас...според теб ще можем ли да се противопоставим на Барса?!?!?

Защо ми се нахвърляш :mrgreen: Всеки си има мнение :) Както казах-радвам се,че сте на финал,заслужавате го,но просто не очаквах такава продукция и съм леко разочарован :)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 29 апр 2010 14:55

komi написа:Интер ми е един от най - противните отбори, но им свалям шапка, защото знаеха как да отстранят Барса и го приложиха на практика. За коментара на поредния псевдо драскач в Гонг едва ли има какво толкова да се каже. Факта, че някои хора помнят по - малко от седмица говори достатъчно. От къде се взеха тези 3 гола във вратата на Барса, бе Табаков? Когато трябваше да вкарват, италианците го направиха. Вчера беше време за защита и италианците и нея направиха. Кой да е на финал тогава? Кои отбори все още се борят и за титла и за купа? Байерн и Интер, нали? Айде да спрете да пишете комплаксарските си фенски коментарчета и да си ограничите с даването на информация за спортните фенове. Това поне го можете.

Абе, ти, без да обиждаш и да плюеш, не можеш ли да говориш за футбол? От злоба дори правописа ти е сбъркан. ТЕМАТА НЕ Е СРЕЩУ ТАБАКОВ, а ЗА ФУТБОЛА, ПОКАЗАН ОТ ИНТЕР. Нека в нея пишат нормални фенове. Ако такива няма, по-добре да я заключат.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 29 апр 2010 14:58

Барселона са супер силен отбор и не са много тимовете, които са тръгнали да се надиграват с тях и накрая са излизали победители. Спомнете си играта на Челси на 1/2 финала миналата година срещу същият отбор. Арсенал тази година и Юнайтед на финала миналата се опитаха да се надиграват, но в последствие всички знаем какво се случи. Интер отстрани изключително силен отбор и това не е докосване от съдбата или чист късмет, това е просто футболът.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 29 апр 2010 15:01

Съгласен съм, че прекалено много прехвалиха Барса последната година! Но те не са чак толкова извънземни, видя се и снощи. В напечен мач, Интер успя да ги отчая много, много рано. Чак ми беше жалко в края на мача да гледам безкрайните центрирания от страна на каталунците към ... великаните Бойан, Педро и Меси :mrgreen:
Интер са ми по принцип безразличан отбор, но моля, шапки доли за Жозе :!: Аз лично се изкефих как с тактика ги отстрани. Критиците на Интер ( фенове на Барса) критикуват играта от снощи, но много бързо забравиха миналата седмица? Италианците биха с 3:1 и надиграха категорично Барса!? Точно това е .. първи мач агресивна игра, 3 гола, мачкане на противника и втория мач защита ( 60+ минути с човек по-малко) и класиране..
Барса като са направили 1000 паса и са държали 80% от времето топката, какво :?:
Аз пък съм доволен, че тая година има разнообразие, нещо по различно от Барса, Манчестър, Арсенал и Челси (справка - последните няколко издания на ШЛ).

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 апр 2010 15:10

niki87 написа:
durex написа:

Защо ми се нахвърляш :mrgreen: Всеки си има мнение :) Както казах-радвам се,че сте на финал,заслужавате го,но просто не очаквах такава продукция и съм леко разочарован :)

Аз не ти се нахвърлям :mrgreen: ама защото говориш,че не си очаквал такава продукция - няма начин с 10 човека да тръгваш да се надиграваш с най-силния тим в света (в момента),но се видя,че и с 10 души едвам ни биха и даже гола съм убеден,че е 100% от засада!!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 29 апр 2010 15:13

malchev написа:Съгласен съм, че прекалено много прехвалиха Барса последната година! Но те не са чак толкова извънземни, видя се и снощи. В напечен мач, Интер успя да ги отчая много, много рано. Чак ми беше жалко в края на мача да гледам безкрайните центрирания от страна на каталунците към ... великаните Бойан, Педро и Меси :mrgreen:
Интер са ми по принцип безразличан отбор, но моля, шапки доли за Жозе :!: Аз лично се изкефих как с тактика ги отстрани. Критиците на Интер ( фенове на Барса) критикуват играта от снощи, но много бързо забравиха миналата седмица? Италианците биха с 3:1 и надиграха категорично Барса!? Точно това е .. първи мач агресивна игра, 3 гола, мачкане на противника и втория мач защита ( 60+ минути с човек по-малко) и класиране..
Барса като са направили 1000 паса и са държали 80% от времето топката, какво :?:
Аз пък съм доволен, че тая година има разнообразие, нещо по различно от Барса, Манчестър, Арсенал и Челси (справка - последните няколко издания на ШЛ).

+1
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 29 апр 2010 15:14

Едно мога да кажа: Футболът загуби вчера. Не съм фен нито на едните, нито на другите, но какво се случи вчера... Барса играеше, а Интер беше с 8 човека в тяхното наказателно поле. Смятам, че само заради този мач Интер не трябва да са шампиони. Ужасен мач за гледане беше. Нещо като любопитен факт: Шави 108 паса (най-много от Барса) Милито 6 паса (най-много от Интер) ; Шави 108 паса - Интер около 60 точни подавания.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 29 апр 2010 15:15

даже гола съм убеден,че е 100% от засада!!!!

Вашият 3-ти гол в Милано какъв беше?!?! Не говори само простотии.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 29 апр 2010 15:20

След снощния мач Интер ми станаха симпатични.
Само заради арогантността на барса, които бяха 100% сигурни, че ще продължат.

И много бързо се забравя, че тези двубои са в два епизода. В първия Интер си свършиха по подобаващ начин работата.
Естествено е втория мач като гости да бъде тактическо надиграване.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Интер”