СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: СБОГОМ РОМАНТИЧНА БАРСА... Добре дошли в реалността.

Мнениеот durex » 29 апр 2010 14:56

Ако не бяха толкова горди нямаше да ме е яд на Барселона толкова много! Помислиха се за утра мега хипер извънземен отбор,който неможе да бъде побеждаван! Радвам се,че точно моя любим тим им отвори очите да видят каква всъщност е реалността!

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 29 апр 2010 14:57

Хора там не е като в България,като загубиш един мач да тръгваш да сменяш отбор и тренер.тази година полуфинал,другата може би пак купа.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 29 апр 2010 14:58

fr3ak_boy написа:
bultras4e написа:Ехх много злоба от всички :) Радвайте се , че Барса отпадна... :)

Да усетите нашето чувство след миналогодишния финал. :mrgreen: И все пак поне беше финал, а не - полуфинал. :mrgreen:

Е да :lol: Аз исках пак същия финал и тази година...но не е било писано.Догодина :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 14:58

beloto_boro написа:
niki87 написа:
ManUtdMadFan написа:Така както на нас ни гледаха сеира като отпаднахме , така и ние сега. :)

То ващо си беше очаквано и нормално :mrgreen:

Сложи ли тогава някоя хилядарка за Байерн? :lol: Много си смешен в пристрастията си момче.

Много романи се изписаха за вчера. След еуфорията от миналия сезон бе насъден чуството как Барса няма кой да ги спре обаче това са глупости. Ако Арсенал нямаха всички проблеми в състава Барса можеше и въобще да не стигнат до тази фаза.

По-добре смешен и на финал,отколкото НЕсмешен и пръст в г*за :mrgreen:

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 29 апр 2010 14:59

durex написа:Ако не бяха толкова горди нямаше да ме е яд на Барселона толкова много! Помислиха се за утра мега хипер извънземен отбор,който неможе да бъде побеждаван! Радвам се,че точно моя любим тим им отвори очите да видят каква всъщност е реалността!

ми истината си остава,че отбора който най трудно може да победиш си е барселона :)
Последна промяна от orgi на 29 апр 2010 15:04, променено общо 1 път.

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 29 апр 2010 15:01

niki87 написа:По-добре смешен и на финал,отколкото НЕсмешен и пръст в г*за :mrgreen:

Ти така ли правиш като ти загуби отборченцето? :mrgreen: Някои хора не умират от яд като им отпадне отбора , нали знаеш? Поне си призна , че си пълен смешник.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 29 апр 2010 15:01

Не бива да забравяме също, че ако страничният съдия от първия мач беше вдигнал флага за да маркира абсолютно чистата засада, снощи полуфиналист щеше да е Барса...
Колкото до "романтичната Барса" съм съгласен с "вестник" Марка", че 2010 г. и точно защото е 2010 г. е абсурдно да се иска отборите да играят нападално. Снощи Интер изигра един правилен мач, който спечели благодарение на дисциплина, себераздаване, тактика и един изключителен треньор, а това, че на Барса не им уйдисва футбола на Интер, си е техен проблем...
Ама както и да е, специално аз съм доволен, че финалът ще е Интер - Байерн, все пак ми писна да гледам едни и също отбори, предпочитам разнобразие.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 29 апр 2010 15:03

Гуу написа:Не бива да забравяме също, че ако страничният съдия от първия мач беше вдигнал флага за да маркира абсолютно чистата засада, снощи полуфиналист щеше да е Барса...
Колкото до "романтичната Барса" съм съгласен с "вестник" Марка", че 2010 г. и точно защото е 2010 г. е абсурдно да се иска отборите да играят нападално. Снощи Интер изигра един правилен мач, който спечели благодарение на дисциплина, себераздаване, тактика и един изключителен треньор, а това, че на Барса не им уйдисва футбола на Интер, си е техен проблем...
Ама както и да е, специално аз съм доволен, че финалът ще е Интер - Байерн, все пак ми писна да гледам едни и също отбори, предпочитам разнобразие.

Само нека не забравяме че колкото бе спорен гола на Интер миналата седмица, толкова бе спорен и гола на Барса снощи. Нито една камера не ни показа и в двата случая има ли засада или не! И снощи Пике май не беше в засада ама само май... Или беше в мнооого тънка засада. Така че да се оправдавате със съдиите за двата мача с Интер си е меко казано смешно.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 15:04

beloto_boro написа:
niki87 написа:По-добре смешен и на финал,отколкото НЕсмешен и пръст в г*за :mrgreen:

Ти така ли правиш като ти загуби отборченцето? :mrgreen: Някои хора не умират от яд като им отпадне отбора , нали знаеш? Поне си призна , че си пълен смешник.

"Отборченцето ми" е за 8-ми път на финал за КЕШ(само Реал и Милан имат повече) :mrgreen: А за това,кой е смешника-злобните ти постове говорят достатъчно :lol: Чао 8-)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 апр 2010 15:05

За Интер беше мечта да са на финал и за това го постигнаха! Докато Барселона,бяха вманиачени да спечелят за да отидат на Бернабеу

Върни се в “Интер”