Можеш го и с Миньор, Жозе!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Можеш го и с Миньор, Жозе!
Темата е за коментара на Светльо Табаков. Много е дразнещо, когато журналистите, особено уважаваните като Светльо, започват да провяват някакво странно лицемерие. Значи, ако един среден български отбор измъкне хикс срещу грандовете с тактиката на Интер от вчера, този отбор се обявява за велик, играчите му са страхотни мъже. А когато Интер е на прага на най-голямото си постижение в историята от 38 години насам, това е много лошо???? Кой е този идиот, който ще тръгне да напада Барса насред Ноу Камп, при положение, че има два гола аванс? Да не говорим, че има и друга гледна точка към мача - може би Меси, Шави и Ибрахимович не са чак толкова велики футболисти, щом не са способни да се преборят с отбраната на Интер? Или пък Гуардиола не е чак толкова добър треньор, след като не може да измисли тактика, с която да надиграе Жозе Мауриньо?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Re: Можеш го и с Миньор, Жозе!
Айде стига с тия хвалби към Барса.Както казах и преди месеци много прехвален отбор и най-вече прехвален Меси.
Аз нямам нищо против моя Черно море да играе така и да отстранява отбори поне като ПСВ и Щутгард.Но не всеки го може,това също си е изкуство и ако късмета и съдята ги покриха срещу Челси,сега им се върна..
Аз нямам нищо против моя Черно море да играе така и да отстранява отбори поне като ПСВ и Щутгард.Но не всеки го може,това също си е изкуство и ако късмета и съдята ги покриха срещу Челси,сега им се върна..
Въпреки,че бях за Интер вчера,и аз останах шокиран от играта им
То бива-бива защитна игра,но това тяхното беше направо...не знам каква дума да използвам...Те нямаха атаки,нямаха удари,не владееха топката,чистеха топката кой,където види...Но са на финал.Но едно трябва да им е ясно-Байерн не е Барселона,а за такава защита си има лек,холандски лек-Ван Гаал-не...Ариен Робен!Един шут от 30 метра и приказката за Интер ще свърши 

niki87 написа:Въпреки,че бях за Интер вчера,и аз останах шокиран от играта имТо бива-бива защитна игра,но това тяхното беше направо...не знам каква дума да използвам...Те нямаха атаки,нямаха удари,не владееха топката,чистеха топката кой,където види...Но са на финал.Но едно трябва да им е ясно-Байерн не е Барселона,а за такава защита си има лек,холандски лек-Ван Гаал-не...Ариен Робен!Един шут от 30 метра и приказката за Интер ще свърши
Не се надявай. Я си спомни мача в Милано

Всеки си има право на мнение-не виждам за кво ревете,че и две теми една след друга? Меси,Шави и Ибрахимович никога не са били велики футболисти-няма и да бъдат.Великите футбилисти обръщат сами мачовете в такива "закучени" ситуации като снощи-Пеле,Марадона,Платини,Паоло Роси и т.нdodo7271 написа:Темата е за коментара на Светльо Табаков. Много е дразнещо, когато журналистите, особено уважаваните като Светльо, започват да провяват някакво странно лицемерие. Значи, ако един среден български отбор измъкне хикс срещу грандовете с тактиката на Интер от вчера, този отбор се обявява за велик, играчите му са страхотни мъже. А когато Интер е на прага на най-голямото си постижение в историята от 38 години насам, това е много лошо???? Кой е този идиот, който ще тръгне да напада Барса насред Ноу Камп, при положение, че има два гола аванс? Да не говорим, че има и друга гледна точка към мача - може би Меси, Шави и Ибрахимович не са чак толкова велики футболисти, щом не са способни да се преборят с отбраната на Интер? Или пък Гуардиола не е чак толкова добър треньор, след като не може да измисли тактика, с която да надиграе Жозе Мауриньо?

soilwork написа:Всеки си има право на мнение-не виждам за кво ревете,че и две теми една след друга? Меси,Шави и Ибрахимович никога не са били велики футболисти-няма и да бъдат.Великите футбилисти обръщат сами мачовете в такива "закучени" ситуации като снощи-Пеле,Марадона,Платини,Паоло Роси и т.нdodo7271 написа:Темата е за коментара на Светльо Табаков. Много е дразнещо, когато журналистите, особено уважаваните като Светльо, започват да провяват някакво странно лицемерие. Значи, ако един среден български отбор измъкне хикс срещу грандовете с тактиката на Интер от вчера, този отбор се обявява за велик, играчите му са страхотни мъже. А когато Интер е на прага на най-голямото си постижение в историята от 38 години насам, това е много лошо???? Кой е този идиот, който ще тръгне да напада Барса насред Ноу Камп, при положение, че има два гола аванс? Да не говорим, че има и друга гледна точка към мача - може би Меси, Шави и Ибрахимович не са чак толкова велики футболисти, щом не са способни да се преборят с отбраната на Интер? Или пък Гуардиола не е чак толкова добър треньор, след като не може да измисли тактика, с която да надиграе Жозе Мауриньо?
Робен...и така нататък

niki87 написа:soilwork написа:Всеки си има право на мнение-не виждам за кво ревете,че и две теми една след друга? Меси,Шави и Ибрахимович никога не са били велики футболисти-няма и да бъдат.Великите футбилисти обръщат сами мачовете в такива "закучени" ситуации като снощи-Пеле,Марадона,Платини,Паоло Роси и т.нdodo7271 написа:Темата е за коментара на Светльо Табаков. Много е дразнещо, когато журналистите, особено уважаваните като Светльо, започват да провяват някакво странно лицемерие. Значи, ако един среден български отбор измъкне хикс срещу грандовете с тактиката на Интер от вчера, този отбор се обявява за велик, играчите му са страхотни мъже. А когато Интер е на прага на най-голямото си постижение в историята от 38 години насам, това е много лошо???? Кой е този идиот, който ще тръгне да напада Барса насред Ноу Камп, при положение, че има два гола аванс? Да не говорим, че има и друга гледна точка към мача - може би Меси, Шави и Ибрахимович не са чак толкова велики футболисти, щом не са способни да се преборят с отбраната на Интер? Или пък Гуардиола не е чак толкова добър треньор, след като не може да измисли тактика, с която да надиграе Жозе Мауриньо?
Робен...и така нататък
Бих добавил и Олич.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Авторчето само да го питам.Барцелоната колко удара имаха във вратата 90 мин пред наказателното поле и 500 паса ? Май ми се броят на пръстите на едната ръка,жалка статия,погледната от едната страна и доста пристрастна!!!А миналата година ,защо не писа такава статия ,пак с 500 или 1000 паса и за 90 мин нито 1 удар във вратата.Е това го може и Чавдар-Етрполе(нищо лично към привържениците на този отбор) .Даже съм сигурен че Чавдат поне щяха да ритнат топката и да уцелят вратата ,вместо да си подават безброй безполезни пасове в средата на терена !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Интер ми е един от най - противните отбори, но им свалям шапка, защото знаеха как да отстранят Барса и го приложиха на практика. За коментара на поредния псевдо драскач в Гонг едва ли има какво толкова да се каже. Факта, че някои хора помнят по - малко от седмица говори достатъчно. От къде се взеха тези 3 гола във вратата на Барса, бе Табаков? Когато трябваше да вкарват, италианците го направиха. Вчера беше време за защита и италианците и нея направиха. Кой да е на финал тогава? Кои отбори все още се борят и за титла и за купа? Байерн и Интер, нали? Айде да спрете да пишете комплаксарските си фенски коментарчета и да си ограничите с даването на информация за спортните фенове. Това поне го можете.