БАРСЕЛОНА-ИНТЕР 28 Apr 2010 - 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Re: БАРСЕЛОНА-ИНТЕР 28 Apr 2010 - 21:45

Мнениеот radiinter » 29 апр 2010 01:27

ИНТЕР ОБИЧАМ ТЕ!!!БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОЗЕ МОУРИНЬО.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Преобразяването на Интер !

Мнениеот Love_ » 29 апр 2010 01:38

Интер се преобрази от посредствения за Европа отбор до фаворит за ШЛ за 2 години. Изключително симпатични, практикуващи перфектно както атакуващ, така и дефанзивен футбол. Виновника за това е може би най-добрият треньор на новото хилядолетие Жозе Моуриньо. Две титли на Португалия, един път Купата на Уефа, един път ШЛ, два пъти шампион на Англия, един път на Италия. За 8 години, няма кой да се похвали с толкова разнобразни трофей. Сега го очаква отново върха в Италия и да дигне трофея в ШЛ. Така напълно ще заслужи прякора си специалния ! Много хора ще кажат, че тази вечер Интер игра един изключително грозен мач, аз лично видях един прекрасно красив от тактическа гледна точка мач ! "Великият" Меси, Шави, Ибрахимович бяха направени за смях. Спря ги отбор от 10 човека, в който Ето'о играеше като ляв бек и Снайдер като дефанзивен халф. Изключително безидеина, жалка, смешна това беше Барса тази вечер. С много труд от страна на треньора, футболисти и подкрепата на феновете Интер заслужиха място на финала. Поздравления ! Дано Интер спечелят ШЛ, защото го заслужават !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 29 апр 2010 02:54

ГРАНДЕ ИНТЕР,ГРАНДЕ ЖОЗЕ МОУРИНЬО!
Изображение

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Re: Преобразяването на Интер !

Мнениеот Cortezz » 29 апр 2010 08:35

Love_ написа:Интер се преобрази от посредствения за Европа отбор до фаворит за ШЛ за 2 години. Изключително симпатични, практикуващи перфектно както атакуващ, така и дефанзивен футбол. Виновника за това е може би най-добрият треньор на новото хилядолетие Жозе Моуриньо. Две титли на Португалия, един път Купата на Уефа, един път ШЛ, два пъти шампион на Англия, един път на Италия. За 8 години, няма кой да се похвали с толкова разнобразни трофей. Сега го очаква отново върха в Италия и да дигне трофея в ШЛ. Така напълно ще заслужи прякора си специалния ! Много хора ще кажат, че тази вечер Интер игра един изключително грозен мач, аз лично видях един прекрасно красив от тактическа гледна точка мач ! "Великият" Меси, Шави, Ибрахимович бяха направени за смях. Спря ги отбор от 10 човека, в който Ето'о играеше като ляв бек и Снайдер като дефанзивен халф. Изключително безидеина, жалка, смешна това беше Барса тази вечер. С много труд от страна на треньора, футболисти и подкрепата на феновете Интер заслужиха място на финала. Поздравления ! Дано Интер спечелят ШЛ, защото го заслужават !

Аз сигурно съм гледал друг мач,а не този от вчера.Такава тактика не отива и за селски отбор,а Интер е Фаворит за ШЛ за какво си говорим.
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 08:57

Cortezz написа:
Love_ написа:Интер се преобрази от посредствения за Европа отбор до фаворит за ШЛ за 2 години. Изключително симпатични, практикуващи перфектно както атакуващ, така и дефанзивен футбол. Виновника за това е може би най-добрият треньор на новото хилядолетие Жозе Моуриньо. Две титли на Португалия, един път Купата на Уефа, един път ШЛ, два пъти шампион на Англия, един път на Италия. За 8 години, няма кой да се похвали с толкова разнобразни трофей. Сега го очаква отново върха в Италия и да дигне трофея в ШЛ. Така напълно ще заслужи прякора си специалния ! Много хора ще кажат, че тази вечер Интер игра един изключително грозен мач, аз лично видях един прекрасно красив от тактическа гледна точка мач ! "Великият" Меси, Шави, Ибрахимович бяха направени за смях. Спря ги отбор от 10 човека, в който Ето'о играеше като ляв бек и Снайдер като дефанзивен халф. Изключително безидеина, жалка, смешна това беше Барса тази вечер. С много труд от страна на треньора, футболисти и подкрепата на феновете Интер заслужиха място на финала. Поздравления ! Дано Интер спечелят ШЛ, защото го заслужават !

Аз сигурно съм гледал друг мач,а не този от вчера.Такава тактика не отива и за селски отбор,а Интер е Фаворит за ШЛ за какво си говорим.

Вярно много грозно играха вчера.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 29 апр 2010 10:53

Boksiorcheto написа:
Cortezz написа:

Вярно много грозно играха вчера.

Да играха грозно, но тактически надиграха Барселона. Отбор, който има преднина от 2 гола и който е останал с 10 човека още в 30-тата минута... да не очакваш да се впуснат в непрестанни атаки?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 апр 2010 10:56

Барселона само с такава игра може да се отстрани. Факт е обаче, че тактиката на Жозе беше изпипана до последния детайл, даже и червения картон не повлия.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 12:58

Интер изиграха мача много добре тактически,и Барса не показаха никаква красота в отиграванията, нито опасности имаше сериозни, Интер са заслужилия финалист :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 29 апр 2010 14:10

Мечтите ми се сбъднаха !!! Само това мога да кажа - Интер на финал в ШЛ, а Берое за Купата !!! Като се върнах от Етрополе успях да хвана само как футболистите на Интер се радват и ми идваше в полунощ да изляза на улицата и да се развикам !!!
[offtopic]П.П> Зигрфид, научи ли кой е отбора Интер :?[/offtopic]

Потребителски аватар
sackcho
Контакти:

Мнениеот sackcho » 29 апр 2010 16:19

Честита победа на всички интеристи! Заслужено сте в Мадрид! Успех на финала, ще викам за вас 8-)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Интер”