Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
blue_ power1
- Контакти:
Re: Байерн М-Интер
Победа за Интер,няма да си изпуснат шанса,не са играли финал от 1972 г.Но все пак това е футбол,което значи,че всичко е възможно.
- Lauta-Army
- Контакти:
Все пак той е треньор от много по-дълго време!
- Boksiorcheto
di4o написа:Ми няма как ... Интер ще спечели !Няма начин да си победил Челси и Барса в елиминации и да не успееш да победиш Байерн ,които доскоро не показваха нищо .
Жозе Специалния ще излъже Ван Гаал. И въпреки всичко са възможни изненади . Топка е - върти се ...
Пич,явно не разбираш от футбол
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- vladitol
- Контакти:
durex написа:Siegfried написа:Не е ли малко рано ?
Иначе Байерн раздробява Интер .
ХАХААХ ПАК ЛИ ТИ Е ОТНОВО ДАВАШ ПРОГНОЗА СРЕЩУ НАС - ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ,всеки път ти казвам,че когато си срещу нас винаги печелим
Байерн ще победят
п.с-спри да се заяждаш
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
Boksiorcheto написа:di4o написа:Ми няма как ... Интер ще спечели !Няма начин да си победил Челси и Барса в елиминации и да не успееш да победиш Байерн ,които доскоро не показваха нищо .
Жозе Специалния ще излъже Ван Гаал. И въпреки всичко са възможни изненади . Топка е - върти се ...
Пич,явно не разбираш от футбол. Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси
. Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи
. Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова
.
ШЕГАДЖИЯ !!
Support Stan!
- Adramelech
- Контакти:
Neron написа:UltraBlue написа:Интер ще играе така, както игра 1-вия мач с барселона и ще победи! Байерн се измъкна 2 пъти(срещу Фиорентина и Ман Ю.), но както се казва на 3-тия стомната се чупи
В грешка си.Байерн няма да изпусне този шанс да се изравни с Ливърпул и ще спечелим с разлика.
Абе така викаха и феновете на Барса ... и за ДВАТА мача, пък то друго излезе.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
soilwork написа:Ван Гаал има повече трофеи от Моуриньо!!
Може и да има ,ма Специалния е по-готин и е спал с повече жени !
PS: "Не подценявайте човек,който е печелил Шампионска лига с Порто! "
Китайска народна мъдрост...
Boksiorcheto написа:Пич,явно не разбираш от футбол. Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси
. Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи
. Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова
.
Никой не е казал,че разбирам от футбол. Къде беше баварската машина през последните 10 години ?
Челси и Барса - селски отбори? -хехехее...
Последна промяна от di4o на 29 апр 2010 01:09, променено общо 1 път.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Тука говориме за финал за КЕШ,тоест-мачът е абсолютно непридвидим.Всеки може да си говори каквото си иска,но според мен всякакви изхвърляния са излишни или по-скоро смешни.Истината е,че двата отбора горе-долу са равностойни и нищо не се знае.
Най-якото е,че малоумниците от Реал М(говоря за ръководството,не за отбора),ще гледат как Робен и Снайдер ще водят своите отбори към европейската титла

Най-якото е,че малоумниците от Реал М(говоря за ръководството,не за отбора),ще гледат как Робен и Снайдер ще водят своите отбори към европейската титла
Последна промяна от niki87 на 29 апр 2010 01:05, променено общо 1 път.
Въпреки че не са ми симпатични и двата отбора,ще стискам палци поне 90 минути за Байерн на финала-баварците играят футбол,за разлика от "железо-бетона" на Жозе
При испанците му проработи тактиката,но при германците тия евтини номерца няма да минат.Единствено ме притеснява Ханс-Йорг Бут-способен е както да направи голям мач,така и да провали отбора с безумните си грешки! Напомня ми винаги на Дейвид Сиймън от Арсенал