Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_ power1
Контакти:

Re: Байерн М-Интер

Мнениеот blue_ power1 » 29 апр 2010 00:56

Победа за Интер,няма да си изпуснат шанса,не са играли финал от 1972 г.Но все пак това е футбол,което значи,че всичко е възможно.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 апр 2010 00:56

Все пак той е треньор от много по-дълго време!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 00:57

di4o написа:Ми няма как ... Интер ще спечели ! :) Няма начин да си победил Челси и Барса в елиминации и да не успееш да победиш Байерн ,които доскоро не показваха нищо .
Жозе Специалния ще излъже Ван Гаал. И въпреки всичко са възможни изненади . Топка е - върти се ... ;)

Пич,явно не разбираш от футбол ;). Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси ;). Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи ;). Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 29 апр 2010 00:57

durex написа:
Siegfried написа:Не е ли малко рано ?

Иначе Байерн раздробява Интер . :twisted:

ХАХААХ ПАК ЛИ ТИ Е ОТНОВО ДАВАШ ПРОГНОЗА СРЕЩУ НАС - ОТНОВО ЩЕ СПЕЧЕЛИМ,всеки път ти казвам,че когато си срещу нас винаги печелим

Байерн ще победят
п.с-спри да се заяждаш ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 29 апр 2010 00:57

Boksiorcheto написа:
di4o написа:Ми няма как ... Интер ще спечели ! :) Няма начин да си победил Челси и Барса в елиминации и да не успееш да победиш Байерн ,които доскоро не показваха нищо .
Жозе Специалния ще излъже Ван Гаал. И въпреки всичко са възможни изненади . Топка е - върти се ... ;)

Пич,явно не разбираш от футбол ;). Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси ;). Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи ;). Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова ;).

ШЕГАДЖИЯ !! :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 29 апр 2010 00:58

Neron написа:
UltraBlue написа:Интер ще играе така, както игра 1-вия мач с барселона и ще победи! Байерн се измъкна 2 пъти(срещу Фиорентина и Ман Ю.), но както се казва на 3-тия стомната се чупи 8-)

В грешка си.Байерн няма да изпусне този шанс да се изравни с Ливърпул и ще спечелим с разлика.

Абе така викаха и феновете на Барса ... и за ДВАТА мача, пък то друго излезе.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 29 апр 2010 01:01

soilwork написа:Ван Гаал има повече трофеи от Моуриньо!!

Може и да има ,ма Специалния е по-готин и е спал с повече жени ! :lol:
PS: "Не подценявайте човек,който е печелил Шампионска лига с Порто! "
Китайска народна мъдрост... 8-)
Boksiorcheto написа:Пич,явно не разбираш от футбол ;). Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси ;). Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи ;). Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова ;).

Никой не е казал,че разбирам от футбол. Къде беше баварската машина през последните 10 години ? :)
Челси и Барса - селски отбори? -хехехее...
Последна промяна от di4o на 29 апр 2010 01:09, променено общо 1 път.
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 01:04

Тука говориме за финал за КЕШ,тоест-мачът е абсолютно непридвидим.Всеки може да си говори каквото си иска,но според мен всякакви изхвърляния са излишни или по-скоро смешни.Истината е,че двата отбора горе-долу са равностойни и нищо не се знае.
Най-якото е,че малоумниците от Реал М(говоря за ръководството,не за отбора),ще гледат как Робен и Снайдер ще водят своите отбори към европейската титла :mrgreen: :lol: :twisted: 8-) 8-)
Последна промяна от niki87 на 29 апр 2010 01:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 апр 2010 01:04

Въпреки че не са ми симпатични и двата отбора,ще стискам палци поне 90 минути за Байерн на финала-баварците играят футбол,за разлика от "железо-бетона" на Жозе :lol: При испанците му проработи тактиката,но при германците тия евтини номерца няма да минат.Единствено ме притеснява Ханс-Йорг Бут-способен е както да направи голям мач,така и да провали отбора с безумните си грешки! Напомня ми винаги на Дейвид Сиймън от Арсенал :lol:

Върни се в “Архив”