Шест скандални мача...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шест скандални мача...
Най-накрая ви наредиха . Виждам и двата мача с Черноморец . Как не ви е срам , просто не знам ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Roger_Federer
- Контакти:
Най ми е забавно,когато всички "граждани" от села и паланки умират от кеф,когато някой друг извън двата отбора-ЦСКА и Левски,казвам отбора,а не тимчета,спечели титла,а тази година изобщо и купата е извън София и айде Селската революция иде!Спокойно всичко ще се оправи скоро.До време са тези измислени творения като Литекс и т.н и други отбори,чийто фенове са по-малко от играчите на терена.
Roger_Federer написа:Най ми е забавно,когато всички "граждани" от села и паланки умират от кеф,когато някой друг извън двата отбора-ЦСКА и Левски,казвам отбора,а не тимчета,спечели титла,а тази година изобщо и купата е извън София и айде Селската революция иде!Спокойно всичко ще се оправи скоро.До време са тези измислени творения като Литекс и т.н и други отбори,чийто фенове са по-малко от играчите на терена.
Ако си мислиш , че Литекс спечелиха честно титлата , то ти нещо...

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Roger_Federer
- Контакти:
Siegfried написа:Roger_Federer написа:Най ми е забавно,когато всички "граждани" от села и паланки умират от кеф,когато някой друг извън двата отбора-ЦСКА и Левски,казвам отбора,а не тимчета,спечели титла,а тази година изобщо и купата е извън София и айде Селската революция иде!Спокойно всичко ще се оправи скоро.До време са тези измислени творения като Литекс и т.н и други отбори,чийто фенове са по-малко от играчите на терена.
Разбрал си ме погрешно.Не смятам.Какво значение има нали са шампиони?Ще видим сега пак изпълнения в Европа,стил БАТЭ ме подхвана,оса жилна и т.н за тяхна сметка си е.Нека се представят добре,ама силно се съмнявам.
Левски - мързи ме да изброявам, ама ти си избери просто, богат избор имаш
ЦСКА - МТК, Тулуза, Торпедо
ЦСКА - МТК, Тулуза, Торпедо
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Roger_Federer написа:Най ми е забавно,когато всички "граждани" от села и паланки умират от кеф,когато някой друг извън двата отбора-ЦСКА и Левски,казвам отбора,а не тимчета,спечели титла,а тази година изобщо и купата е извън София и айде Селската революция иде!Спокойно всичко ще се оправи скоро.До време са тези измислени творения като Литекс и т.н и други отбори,чийто фенове са по-малко от играчите на терена.
Да,защото всички,освен облъчените мразят чорбарите и евроидиотите,нанесли толкова вреди на българския футбол.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- paceto
- Контакти:
Siegfried написа:Roger_Federer написа:Най ми е забавно,когато всички "граждани" от села и паланки умират от кеф,когато някой друг извън двата отбора-ЦСКА и Левски,казвам отбора,а не тимчета,спечели титла,а тази година изобщо и купата е извън София и айде Селската революция иде!Спокойно всичко ще се оправи скоро.До време са тези измислени творения като Литекс и т.н и други отбори,чийто фенове са по-малко от играчите на терена.
Не ти си нещо явно като гледам озлобен пич, защото в всеки твой коментар където става дума за този отбор ти бълваш омраза - хайде спри се че взе да става грозно.
Няма отбор в България със заслужена титла, така че сега да ми говориш това за Литекс е просто смешно.
Остави си злобата настрани и си гледай живота, защото нищо добро не те чака с такава злоба.
Всички гледате лошата страна, а никой не гледа добрата и как този отбор направи смешни
всичките си претенденти за челните места.
Дали е бил бутан от съдията в даден мач не мога да кажа, но то кой отбор у нас и в света не е?
Гледам, че отбора на Литекс е почти шампион и при дубъла и при ДЮШ или и там Ганчев е купил титлата?

Лошо, а имах добро впечатление от тебе и не мислех, че се влияеш от всеобщото мнение, но и ти гледам си тръгнал барабар Петко с мъжете.
Жив и здрав

Не се влияя , просто мнението ми съвпада с всеобщото .
Двата мача с Черноморец бяха най-долните , който някога съм гледал . З
а Ганчев по-важна е титлата в А група , за какво са му другите .
Хубаво станете шампиони , но по такъв начин ли ? По такъв нечестен начин ли ? Пак ти напомням за двата мача с Черноморец , има и други , но акцентирам върху тези .
Аз съм директен , а не си затварям очите за всичко и всички . Не мислиш ли и че и ти трябва да направиш така ?
Хубаво станете шампиони , но по такъв начин ли ? По такъв нечестен начин ли ? Пак ти напомням за двата мача с Черноморец , има и други , но акцентирам върху тези .
Аз съм директен , а не си затварям очите за всичко и всички . Не мислиш ли и че и ти трябва да направиш така ?
Siegfried написа:Не се влияя , просто мнението ми съвпада с всеобщото .
Че какво им беше на двата мача с Черноморец. Черноморец трябва да се радват, че не играха в първенство с 10 отбора, защото другите два мача щяха да започват с червени картони още от събликалнята, за неправилно вкарани фланелки. Къде дават така. Та това е Литекс. Новия шампион на Ловеч/ то май никой не го признава от другите отбори /.
SPORTAL Е НАЙ-КОРУМПИРНАТА МЕДИЯ ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ТОТАЛЕН ФАЛИТ ВЗЕХА НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ ОТГОРЕ ЗА ДА ПРАВЯТ ПР НА ОТБОРЧЕТАТА НА СЪБЕВ И НА ОНИЯ ОТ ТИТАН И ДА ПОЧЕРНЯТ УСПЕХИТЕ НА ДРУГИТЕ. СПОРЕД ВАС КОЙ ПОДЪРЖА САЙТЧЕТАТА НА ЧЕРНОМОРЕЦ И ЧОРБИТЕ РАЗБИРАСЕ SPORTAL.