БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Трън
Контакти:

Re: БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Мнениеот Трън » 28 апр 2010 21:45

Не знам защо така сте се нахвърлили върху Берое, като головата им разлика досега в първенството е 31 - 30
30 - вкарани гола, делят 8 мо място със Славия по брой вкарани голове
29 допуснати гола, 7 мо място по брой допснати голя, което не се връзва със "супер защитната" игра, която развивали
Със съвсем млко повече вкарани гола са Миньор, Локо Пловдив, Черноморец
По-голямата разлика по брой вкарани голове е с Литекс, ЦСКА, Локо София, Левски - но все пак това са първите 4 отбора и мисля, че сравнение с тях няма смисъл да се прави

Та по-скоро ми се струва, че който плюе Берое поне по критерий нападателна и защитна игра, по-скоро си има други причини да не ги харесва... :)

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 28 апр 2010 22:14

maldin1 написа:Поредното доказателство за престъплението ,което направи Събев с школата на най-добрия бургаски отбор в последните няколко десетилетия.Ако ги беше продал сега можехме да ги гледаме в А група и да ни радват.Като изключим всичко това ме е яд ,че няма кой да ги види,а в другия тиражиран клуб играят Борел ,Нилтон Кардозо ,Хайри и тем подобни анонимници......Според мен половината заслужават да играят в ПСФК-то.

Как ме кефиш да плюеш Черноморец Бургас, нищо че темата е за съвсем други отбори.Давай форума е твой.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 апр 2010 22:28

София е синя,сериозно ли си мислиш,че говоря глупости,при положение,че капацитетът на стадиона в Ловеч е 7000 зрители,а на нас ще ни дадат максимум 5000 места?При положение,че на домакинските мачове с по-силните отбори стигаме до 10000,а играем финал за Купата,колко мислиш,че ще сме?На Лазур щеше да е супер,защото хем щеше да има място за нас,хем за желаещите да посетят мача фенове на футбола от Бургас,а и съоръжението е прекрасно.Не виждам какво значение има,че е близо до Поморие,при положение,че този морски град е много малък и едва ли би дошла чак толкова публика.Далеч по-европейското решение щеше да е мачът да е в Бургас,но както и да е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 28 апр 2010 22:30

Честито на всички зелени фенове!
Няма да коментирам мненията на някои хора в тази тема,за да не си развалям настроението от победата..
След една седмица отиваме в Ловеч да вдигнем купата!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 апр 2010 22:49

ZARAA написа:Честито на всички зелени фенове!
Няма да коментирам мненията на някои хора в тази тема,за да не си развалям настроението от победата..

Ок Братле съгласен заслужавате го и не забравяй, че след няколко дена след това пак сте в Ловеч и ще станете свидетели и на вдигането на титлата за което се надявам, че нямаш нищо против :)
Последна промяна от runnersa на 28 апр 2010 22:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 апр 2010 22:50

runnersa написа:

Ок Братле съгласен заслужавате го и не забравяй, че след няколко дена пак сте в Ловеч и ще станете свидетели и на вдигането на титлата за което се надявам, че нямаш нищо против :)

А дано направим и един финал за Суперкупата с вас ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 22:51

runnersa написа:

Ок Братле съгласен заслужавате го и не забравяй, че след няколко дена пак сте в Ловеч и ще станете свидетели и на вдигането на титлата за което се надявам, че нямаш нищо против :)

Титлата можете да я изпратите на ЦСКА от сега , защото вие не ставата за шампиони .
Съветвам те да не отговаряш .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 апр 2010 22:52

acmilan написа:
runnersa написа:

А дано направим и един финал за Суперкупата с вас ;)

Съгласен :)

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 28 апр 2010 23:21

Всичко добре,ама в това село днес ни се разказа играта!
Първо в заведението дето бяхме на обяд свърши бирата. Лелката не можеше да смогне да пече кебапчета и кюфтета.
После на стадиона тия от Етрополе трябва да раздават гумени ботуши,ужас е тоя сектор за гости, то там си е жива поляна.
От баира течаха поточета ,а над нас един мангал си пасеше кравата.Дано повече не ми се налага да ходя на този стадион.
Само Берое !!! Напред към Ловеч за финала.

Потребителски аватар
румбата
Контакти:

Мнениеот румбата » 29 апр 2010 00:22

Angoff написа:
румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци :oops:

Нищо атрактивно няма в играта на Берое ... просто не съм фен на защитния футбол и за това не са ми присърце Берое .
Ако успеят да победят в стил Ото Рехагел на финала , честито им ... Берое ще ни представлява в ЛЕ ако господата от БФС не измъдрят нещо в полза отново на един друг отбор , който пък би беройци в Стз и това не е Сливен ... няма как да са ми симпатични Берое след , като се хвърлят като луди с/у ЦСКА,Локо Сф и Литекс а правят шпалири на Левски и Сливен и в първия случай да кажем , че Левски си е Левски и би Берое то мача с/у Сливен беше жива пародия .

Единственият мач за първенство в глуха защита беше срещу Левски в София!Купата е по-различен турнир и там нямат място отбори,които проповядват идеята "ако противника вкара пет ти гледай да вкараш 6" мисля,че Кройф като треньор на Барселона ги говореше такива,а това си беше отдавна.Колкото дали са продавали-ами нямам нищо против :arrow: за един сезон момчетата победиха почти всички отбори и до края на шампионата могат да си изкарват пари както си искат,прощавам им!Стигат ми победите над Локо(София) Левски(на Герена),над Ловеч(тва хич не беше в стил Гърция)и над ЦСКА за купата

Върни се в “Берое”