КОИ ОТБОР Е С НАЙ-МНОГО ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gun175
Контакти:

Re: КОИ ОТБОР Е С НАЙ-МНОГО ФЕНОВЕ В БЪЛГАРИЯ???

Мнениеот gun175 » 23 дек 2008 15:18

Темата е тъпа но все пак бих се учудил ако ЦЕЦКА събере повече от 1млн. фенове, за ЛЕВСКИ е ясно по 4 милиона!!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 23 дек 2008 15:21

ZYKLON написа:а когато някой от вас ми покаже на Армията да стъпи мангал с червено шалче аз се отказвам от цска!!!

ЗНАЧИ ЛИ ТОВА,ЧЕ НЕ СИ СТЪПВАЛ НА КОЧИНАТА С ШАЛЧЕ?

тъпако на армията ходя не само с червено шалче ами и с фланелка....просто казвам че ние цигани сред агитката нямаме ,че като цяло сме много по колоритна публика с най-много песни а не като вас крадени рефрени дето не можете и да ги изпеете нормално

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 23 дек 2008 15:26

споровете са излишни в последните години отбора на цецка не е пълнил стадьона си,а ЛЕВСКИ е подкрепян от 40 хилядна агитка дори в контролата с Вердер за мачовете в шампионската лига няма какво да си говорим сами кажете кой отбор има най-многобройна публика
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 23 дек 2008 15:29

Знаем,как ходите на мач.Слагате шаловете и разкопчавате якетата чак пред стадиона.
А ако две песни са много,това пак доказва,колко сте жалки.

cskaole

Мнениеот cskaole » 23 дек 2008 15:35

Абе аз мисля, че средно на глава от населението - Малеш (Микрево). :mrgreen:

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 23 дек 2008 15:38

Ботев има най-много истински фенове според мен . Левски и Цска имат най-много фенове в България , но 90% от тези фенове не са стъпвали на стадион. Когато на село отворят вестника или си пуснат радиото , хората си мислят , че в България има само два отбора . Книжните грандове не един или два пъти са играли мачове в а група пред журналистите , дучето и роднините на футболистите . Любовта на хората прави един отбор голям . Само Ботев !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 23 дек 2008 15:49

При едно социологическо изследване ЦСКА и Левски наистина ще се окажат с най-много фенове, обаче има и един друг момент. Колко от тези фенове са истински фенове т.е да ходят на мочове, да си подкрепят отбора, да следят непрекъснато изявите му, да живеят с радостите и мъките на този отбор и т.н. Ето такива истински фенове са малко... Болшенството от феновете на тези два отбора просто казват "Аз съм от ЦСКА" или "Аз съм от Левски". Аз бих ги запитал какви фенове сте вие бе пичове? Повечето от вас нито са ходили на мачове, не знаете дори къде са стадионите на вашите отбори, не знаете дори футболистите които играят там.... Така че истинските фенове на тези два отбора не са никак много. Повечето дето се имат за фенове са едни идиоти дето нищо не разбират от футбол, но просто трябва да са от един от "грандовете".
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 23 дек 2008 15:50

Самата тема е поредното доказателство за това какъв жесток комплекс имат цесекарите от левскарите. Страх, омраза, ненавист, злоба, завист - това си личи само от факта, че изобщо на някой му идва в главата да пусне такава тема. Абе, пич, теб какво те интересува кой колко привърженици има?,. Ако се окаже, че левскарите са повече, ти какво ще направиш? Ще спреш да подкрепяш ЦСКА ли? Колко си жалък, просто не е истина))))))) По тази логика феновете на Славия какво да направят? Да спрат да ходят на мачове на отбора си???????

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 дек 2008 15:50

Абсолютно вярно. Ако се анкетират т.н."домашни" фенове ,които не стъпват на стадион , от кой отбор са - 1 за страната ще е ЦСКА , а за София - Левски...Това е масата ,които ей така инертно , имат готов отговор на въпроса - от кой отбор са... Но ако се пита кой има най-много фенове , в смисъл истински фенове ,такива които поне няколко пъти годишно ходят на мач ,на стадиона на любимия си клуб /fan , в английския смисъл на думата = запалянко/ ,това без съмнение е БОТЕВ ПЛОВДИВ :!:

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 23 дек 2008 15:52

Не в България ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!!! В света JUVENTUS TORINO!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

Върни се в “ЦСКА”