stenly написа:Cesc Fabregas написа:Ако до утре сутрин не са ми махнати правата, повече изобщо няма да влизам в тоя форум. Не искам 24 часа, не искам 1-2 седмици, нито месеци, нито нищо. Не искам да съм повече част от това което става тук!
Виж сега, аз не съм на 15, и това с ултиматумите нещо не се връзва.
Ужасно мразя да давам съвети, това е едно от нещата, които ме побъркват - съветите,които не търся, а все някой ми дава! Обаче сега ще ти дам един. Поспи тази вечер, гледай си мача сега и утре сутринта пак пиши или.... спри да влизаш във форума... или най-добрия вариант - вземи правилното решение, което си обмислил, аз няма да се опитвам да те разубеждавам. Просто помисли, сети се за всички случки от последните дни и така... Просто не бързай!
Все ми е тая на колко си. Аз също не съм на 15. Единствения вариант да премисля решението си е някой да ми обясни как за едни има едни правила, а за другите-други.
Иначе решението съм го взел. Няма значение кога ще го обявя за последен път.
А не мислите ли, че след като съм казал нещо, надали ще си сменя мнението току-така. Аз нито съм жена, нито съм човек "п*тка"!

П.П. А как мислите-би ли било коректно към Асен, след като открито съм обявил подкрепата си към него, да се отметна?!? Мислите ли, че ще го направя, наистина? тези, които ме познават на живо, мисля, че са наясно с това!