БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

savatabs
Контакти:

Re: БЕРОЕ НА ФИНАЛ!!!

Мнениеот savatabs » 28 апр 2010 20:53

КУПАТА Е ЗЕЛЕНА
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО, БЕРОЙЦИ!!![/quote]

купата при всички положения ще е зелена, защото момчетата от чц поморие са от школата на нафтата ;)

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 апр 2010 20:57

това че ни сравнявате с Гърция от 2004 на Ото Рехагел може като комплимент да го приема, защото те май станаха европейски шампиони ;) но малко не съм съгласен че играем защитно, особено първия полусезон. все пак не сме Литекс, Левски или ЦСКА, че да се надиграваме с тях, имаме си един централен нападател и играта се ръководи главнооколо него, но пък си имаме две невероятни крила, които определят тактиката с бързи контри. абе с две думи не знам какво ви се обяснявам, оставете ни да се порадваме на факта че сме на финал (такава е и темата) кажете едно браво и разборите ги оставете за след края на сезона!!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 28 апр 2010 20:59

Браво на Беройци и Илиан-те най-много заслужават купата.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2010 20:59

румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци :oops:

Днес определено не играха атрактивно, но за това си има и причини де.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2010 21:03

PFC Litex написа:
румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци :oops:

Днес определено не играха атрактивно, но за това си има и причини де.

То да беше само днес - уви не.
Последните им мачове са такива и именно заради това се развали хорското мнение към отбора, който си гради име цяла есен/пролет и сега го пропиля именно заради съмнителни мачове.

Даже голяма част от феновете на Берое сами си признаха, че заради тези игри развалиха много хорски мнения.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 28 апр 2010 21:03

Черноморец Поморие НИКОГА няма да влязат в А група, защото са сателит на Черноморец Бургас и там на практика се обиграват юношите и младежите им. А берое с последните си домакински нагъзвания ми паднаха много в очите и най-вече заради това им желая най-искрено да загубят финала. А само като си помисля колко много им симпатизирах, направо яд ме хваща. Поморийци са все млади момчета (без Орачев средната им възраст пада под 21 г) и нали бъдещето е в младите ще стискам палци за тях.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 апр 2010 21:04

Angoff написа:

Нищо атрактивно няма в играта на Берое ... просто не съм фен на защитния футбол и за това не са ми присърце Берое .
Ако успеят да победят в стил Ото Рехагел на финала , честито им ... Берое ще ни представлява в ЛЕ ако господата от БФС не измъдрят нещо в полза отново на един друг отбор , който пък би беройци в Стз и това не е Сливен ... няма как да са ми симпатични Берое след , като се хвърлят като луди с/у ЦСКА,Локо Сф и Литекс а правят шпалири на Левски и Сливен и в първия случай да кажем , че Левски си е Левски и би Берое то мача с/у Сливен беше жива пародия .

ти беше там когато уговаряха мача със Сливен, нали? че ни е извратено първенството спор няма ама при положение че целта в началото на първенството беше да не изпаднем пък после се оказа че можем и нещо повече, че вземахме че бихме малко "грандчета" пък после вземахме че паднахме няколко пъти и то е ясно за всички разбирачи-Берое продава мачове!!! при положение че сме сигурни за шампионата и следва полуфинал за купата, кво си мислиш че се върти в главата на футболистите? естествено мача в Етрополе, все пак не сме "гранд" че да бием всеки мач.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2010 21:10

balgarin написа:
Angoff написа:

Нищо атрактивно няма в играта на Берое ... просто не съм фен на защитния футбол и за това не са ми присърце Берое .
Ако успеят да победят в стил Ото Рехагел на финала , честито им ... Берое ще ни представлява в ЛЕ ако господата от БФС не измъдрят нещо в полза отново на един друг отбор , който пък би беройци в Стз и това не е Сливен ... няма как да са ми симпатични Берое след , като се хвърлят като луди с/у ЦСКА,Локо Сф и Литекс а правят шпалири на Левски и Сливен и в първия случай да кажем , че Левски си е Левски и би Берое то мача с/у Сливен беше жива пародия .

ти беше там когато уговаряха мача със Сливен, нали? че ни е извратено първенството спор няма ама при положение че целта в началото на първенството беше да не изпаднем пък после се оказа че можем и нещо повече, че вземахме че бихме малко "грандчета" пък после вземахме че паднахме няколко пъти и то е ясно за всички разбирачи-Берое продава мачове!!! при положение че сме сигурни за шампионата и следва полуфинал за купата, кво си мислиш че се върти в главата на футболистите? естествено мача в Етрополе, все пак не сме "гранд" че да бием всеки мач.

Ми по тази логика значи не трябва да вярвате например, че Литекс си е купил титлата след като не сме били там, за да видим такова нещо, но не всички вярвате на това, което се пише всеки ден за тях :roll:

Берое играят хубав футбол само когато искат и го правят само срещу ЦСКА, Литекс и Локо Сф.
В другите мачове от това поне което съм гледал нямаше и помен от тази игра, която показваха в тези три мача.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 28 апр 2010 21:17

всеки има право да вярва в каквото си иска-демокрацийка. що пък Литекс да си е купил титлата приятелю? защото не Левски или ЦСКА станаха шампиони ли? ми то по вашата логика Левски полягва последните две години на Локо Сф ли? хайде стига вече! пък и по твоята логика трябва да ме е яд че не сме ние новите шампиони-щом можем да бием всеки отбор в България само когато ние си поискаме значи трябваше да вземем 30 победи!!! как да не ме е яд :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 апр 2010 21:24

balgarin написа:всеки има право да вярва в каквото си иска-демокрацийка. що пък Литекс да си е купил титлата приятелю? защото не Левски или ЦСКА станаха шампиони ли? ми то по вашата логика Левски полягва последните две години на Локо Сф ли? хайде стига вече! пък и по твоята логика трябва да ме е яд че не сме ние новите шампиони-щом можем да бием всеки отбор в България само когато ние си поискаме значи трябваше да вземем 30 победи!!! как да не ме е яд :)

Аз не твърдя нищо просто казвам това, което всеки говори и то само, защото е чул от другите и давай и те барабар Петко с мъжете.
Говори се така, защото така намират някаква утеха за нещо :)

Все пак аз вярвам, че Берое ще вземе купата, защото Поморие не са на нивото на Беройци ;)

Върни се в “Берое”