ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО, БЕРОЙЦИ!!![/quote]
купата при всички положения ще е зелена, защото момчетата от чц поморие са от школата на нафтата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци
PFC Litex написа:румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци
Днес определено не играха атрактивно, но за това си има и причини де.
Angoff написа:румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци
Нищо атрактивно няма в играта на Берое ... просто не съм фен на защитния футбол и за това не са ми присърце Берое .
Ако успеят да победят в стил Ото Рехагел на финала , честито им ... Берое ще ни представлява в ЛЕ ако господата от БФС не измъдрят нещо в полза отново на един друг отбор , който пък би беройци в Стз и това не е Сливен ... няма как да са ми симпатични Берое след , като се хвърлят като луди с/у ЦСКА,Локо Сф и Литекс а правят шпалири на Левски и Сливен и в първия случай да кажем , че Левски си е Левски и би Берое то мача с/у Сливен беше жива пародия .
balgarin написа:Angoff написа:румбата написа:Берое играе най-атрактивния футбол в А група и дори понякога си пати от това!Други са причините,поради които фенове на други клубове не харесват беройци
Нищо атрактивно няма в играта на Берое ... просто не съм фен на защитния футбол и за това не са ми присърце Берое .
Ако успеят да победят в стил Ото Рехагел на финала , честито им ... Берое ще ни представлява в ЛЕ ако господата от БФС не измъдрят нещо в полза отново на един друг отбор , който пък би беройци в Стз и това не е Сливен ... няма как да са ми симпатични Берое след , като се хвърлят като луди с/у ЦСКА,Локо Сф и Литекс а правят шпалири на Левски и Сливен и в първия случай да кажем , че Левски си е Левски и би Берое то мача с/у Сливен беше жива пародия .
ти беше там когато уговаряха мача със Сливен, нали? че ни е извратено първенството спор няма ама при положение че целта в началото на първенството беше да не изпаднем пък после се оказа че можем и нещо повече, че вземахме че бихме малко "грандчета" пък после вземахме че паднахме няколко пъти и то е ясно за всички разбирачи-Берое продава мачове!!! при положение че сме сигурни за шампионата и следва полуфинал за купата, кво си мислиш че се върти в главата на футболистите? естествено мача в Етрополе, все пак не сме "гранд" че да бием всеки мач.
balgarin написа:всеки има право да вярва в каквото си иска-демокрацийка. що пък Литекс да си е купил титлата приятелю? защото не Левски или ЦСКА станаха шампиони ли? ми то по вашата логика Левски полягва последните две години на Локо Сф ли? хайде стига вече! пък и по твоята логика трябва да ме е яд че не сме ние новите шампиони-щом можем да бием всеки отбор в България само когато ние си поискаме значи трябваше да вземем 30 победи!!! как да не ме е яд
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост