Аз съм си спокоен. Решението е крайно. Не мога повече да съм в екип с някои хора!
До кога ще ме дразните и ще ме държите тук? Въпроса е насочен към тази, която може да промени това.
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Заседание !
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Така, направих си труда да прочета всичко.
Петьо, напълно си прав за нещата, за които спореше с Aсен.
Това е отговора на всички неща.
Най-малкото, защото нещата като са 2 теми се разводняват, може би Асен не е преценил като хора работите, но това не е и оправдание, защото си имаме Заседание.
Да не говорим, че ни има скайповете, на мен ми е писъл не един път и съм му помагал, и съм му казвал как да постъпи.
Другото нещо, което му казах е че е хубаво да се прочета Заседание, защото тук има много работи, които модераторите занапред трябва да знаят, но от друга страна да прочетеш 400 страници не е лесно.
Ами, за момента това е, дано не съм обидил никой с това мое мнение, защото нямам за цел това.
Марти, знаеш, че ще съм против да се махнеш.
Да знаеш, че много разчитаме на теб, дано да го разбереш и да останеш.
В последните месеци има няколко напражение тук, не мога да разбера какъв е проблема ?
Преди месеци Бижутера правеше нещата, но за момента не виждам в него да е проблема.
Кажете проблема, за да го обсъдим заедно, за да намерим някакво решение, защото това напражение влияе негативно на форума, дано потребителите да не разберат какви проблеми имаме тук, защото "тежко ни и горко".
Петьо, напълно си прав за нещата, за които спореше с Aсен.
Разбира се, че като има тема за "събрание в даден отбор" и отделна тема за "снимки за събранието", би следвало да се съберат в една.
Това е отговора на всички неща.
Най-малкото, защото нещата като са 2 теми се разводняват, може би Асен не е преценил като хора работите, но това не е и оправдание, защото си имаме Заседание.
Да не говорим, че ни има скайповете, на мен ми е писъл не един път и съм му помагал, и съм му казвал как да постъпи.
Другото нещо, което му казах е че е хубаво да се прочета Заседание, защото тук има много работи, които модераторите занапред трябва да знаят, но от друга страна да прочетеш 400 страници не е лесно.
Ами, за момента това е, дано не съм обидил никой с това мое мнение, защото нямам за цел това.
Марти, знаеш, че ще съм против да се махнеш.
Да знаеш, че много разчитаме на теб, дано да го разбереш и да останеш.
В последните месеци има няколко напражение тук, не мога да разбера какъв е проблема ?
Преди месеци Бижутера правеше нещата, но за момента не виждам в него да е проблема.
Кажете проблема, за да го обсъдим заедно, за да намерим някакво решение, защото това напражение влияе негативно на форума, дано потребителите да не разберат какви проблеми имаме тук, защото "тежко ни и горко".
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Съжалявам, но няма как да остана тук, след като има различно отношение към хората, които уж са "екип". Ако някой ми обясни как и на какво отгоре стават следните неща, обещавам да помисля още(не че е сигурно че ще размисля де).
-Картаго обижда 2 дена Асен, нарича го "Лъжец", "дебил", "тъп" и тн...
-Асен 2 дена търпи, търпи, и отговаря веднъж-венага бива изгонен, на мига просто!
-в същото време на "колегата" от Бургас не само че никой не му търси сметка за обидите, а дори не се и споменава до тук!?!?
Е съжалявам, няма как да остана. Няма начин освен ако някой не ми даде смисено обяснение как стават тия работи. много силно се съмнявам, че това ще се случи.
-Картаго обижда 2 дена Асен, нарича го "Лъжец", "дебил", "тъп" и тн...
-Асен 2 дена търпи, търпи, и отговаря веднъж-венага бива изгонен, на мига просто!
-в същото време на "колегата" от Бургас не само че никой не му търси сметка за обидите, а дори не се и споменава до тук!?!?
Е съжалявам, няма как да остана. Няма начин освен ако някой не ми даде смисено обяснение как стават тия работи. много силно се съмнявам, че това ще се случи.

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Според мен проблемът не беше толкова сериозен,че да предизвика такъв скандал. Една непреместена тема-случва се, нищо фатално няма. Последвалата кавга не беше лицеприятна и двамата си изпуснаха нервите и казаха някои неща, които не трябваше. Аз не искам който и да е да напуска-особено при положение, че до седмица-две нещата във форума ще се успокоятза известно време. Все пак разбирам и реакцията на Марти, въпреки, че не искам да напуска, бих го разбрал. За Димо-ти си знаеш, явно нещата при теб са "по-дълбоко".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
rhaegar написа: Все пак разбирам и реакцията на Марти, въпреки, че не искам да напуска, бих го разбрал.
Благодаря ти, че ме разбираш! Радвам се, че работихме заедно точно с теб!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Чета тук и като проф Вучков (колко е професор - друга тема) не вярвам на очите си.
Ако се връзвах на всяка дума, всяка грешка, всеки намек, всеки спор... трябваше да не работя това, да не живея в София и сигурно да съм скочила от някоя по-височка тереса.
Искам само да кажа на всички: Не е нужно да ХАРЕСВАШ и ОБИЧАШ хората, с които разботиш (ако приемем донякъде, че форумът е вид работа). Достатъчно е да се разбираш с тях. Не забравяйте, че от другия край на компютъра стои ЧОВЕК!
Не искам никой от екипа да си тръгва, надявам се да размислите, но ако на някой не му издържат нервите, може би е по-добре да си вземе почивка, примерно. Или ако реши, изцяло да се отдалечи от модераторската дейност.
Относно форума, в момента, колкото и литературно да ви звучи - повярвайте ми 100% по-добре е така! Пример, мои познати - да речем колеги от други медии, си слагат статуси на facebook - цитати от нашия форум! Иначе, досега не съм видяла някой от тях да цитира текст от коментар под материал в Sport1, например. Отзивите за форума са много добри, аз също смятам, че всички се справят страхотно.
Смятам, че е най-добре да се успокоите, защото след 1-2 седмици, ще се смеете на нещата, които са написани и обсъждани през последните 3-4 дни.
Ако се връзвах на всяка дума, всяка грешка, всеки намек, всеки спор... трябваше да не работя това, да не живея в София и сигурно да съм скочила от някоя по-височка тереса.
Искам само да кажа на всички: Не е нужно да ХАРЕСВАШ и ОБИЧАШ хората, с които разботиш (ако приемем донякъде, че форумът е вид работа). Достатъчно е да се разбираш с тях. Не забравяйте, че от другия край на компютъра стои ЧОВЕК!
Не искам никой от екипа да си тръгва, надявам се да размислите, но ако на някой не му издържат нервите, може би е по-добре да си вземе почивка, примерно. Или ако реши, изцяло да се отдалечи от модераторската дейност.
Относно форума, в момента, колкото и литературно да ви звучи - повярвайте ми 100% по-добре е така! Пример, мои познати - да речем колеги от други медии, си слагат статуси на facebook - цитати от нашия форум! Иначе, досега не съм видяла някой от тях да цитира текст от коментар под материал в Sport1, например. Отзивите за форума са много добри, аз също смятам, че всички се справят страхотно.
Смятам, че е най-добре да се успокоите, защото след 1-2 седмици, ще се смеете на нещата, които са написани и обсъждани през последните 3-4 дни.
Модераторите не са ви враг!
Cesc Fabregas написа:rhaegar написа: Все пак разбирам и реакцията на Марти, въпреки, че не искам да напуска, бих го разбрал.
Ей, много упорито момче си.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
stenly написа:Cesc Fabregas написа:rhaegar написа: Все пак разбирам и реакцията на Марти, въпреки, че не искам да напуска, бих го разбрал.
Ей, много упорито момче си.
Ако до утре сутрин не са ми махнати правата, повече изобщо няма да влизам в тоя форум. Не искам 24 часа, не искам 1-2 седмици, нито месеци, нито нищо. Не искам да съм повече част от това което става тук!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Ако до утре сутрин не са ми махнати правата, повече изобщо няма да влизам в тоя форум. Не искам 24 часа, не искам 1-2 седмици, нито месеци, нито нищо. Не искам да съм повече част от това което става тук!
Виж сега, аз не съм на 15, и това с ултиматумите нещо не се връзва.
Ужасно мразя да давам съвети, това е едно от нещата, които ме побъркват - съветите,които не търся, а все някой ми дава! Обаче сега ще ти дам един. Поспи тази вечер, гледай си мача сега и утре сутринта пак пиши или.... спри да влизаш във форума... или най-добрия вариант - вземи правилното решение, което си обмислил, аз няма да се опитвам да те разубеждавам. Просто помисли, сети се за всички случки от последните дни и така... Просто не бързай!
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Марти, голямо момче си, не прави от мухата слон, да не мислиш, че да на мен ми е приятно това, но се опитвам да видя къде е проблема, за да се опитам да го разреша, с помоща на всички, разбира се.
Асен и Петьо с изпуснаха нервите вярно е, но съм достатъчно големи хора и могат да се оправят.
Всеки прави грешки, няма безгрешни хора на този свят, а ако има те се броят на пръсти.
Да не говорим, че да работиш с безгрешни хора е безинтересно
Асен и Петьо с изпуснаха нервите вярно е, но съм достатъчно големи хора и могат да се оправят.
Всеки прави грешки, няма безгрешни хора на този свят, а ако има те се броят на пръсти.
Да не говорим, че да работиш с безгрешни хора е безинтересно