Тони Велков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Re: Тони Велков

Мнениеот Vojdek » 28 апр 2010 14:26

vesat написа:Вожде,я само ми кажи ХАРЕСВА ЛИ ТИ СТИЛА НА ОТБОРА "ИЗГРАДЕН" ОТ ОКУКА ЗА ДВЕ ГОДИНИ ?!?Ако е да значи грам от футбол не разбираш брато ! :shock: А за посочените по-горе играчи той няма никаква заслуга.Левашки го пусна от не май къде щото Галев се контузи ,а си пазеше преди това неизменно силен-слаб той беше там...Шведа три години е смъртна резерва,взеха го за крило и когато Бандата също беше контузен ,пък и нещо се скараха с Кукан тогава го пусна и кво...МОМЧЕТО СЕ ОКАЗА НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ НА ЛОКО ПРОЛЕТТА... :lol: :o Дяков докато го "наложи"според теб го сменяше целия есенен полусезон 2008-09...Асамоа му го докараха в последния миг преди началото на тоя сезон...да не мислиш че го е открил той... :roll:
Най -тъпото е че ЦЯЛА ПРОЛЕТ СЕГА ОТБОРА НЕ ИГРАЕ НИЩО а той си бръщолевеше глупостите ,които бяха все едни и същи след всеки мач,при положение че излизаше винаги със един и същ състав... :?: :idea: Е какво да очаква ново и друго от хора доказали че не стават за футбола:Димо,Кичо,Списич,селяндура Златински,измислените звезди Каламбуров и Генков които на мач пробягват общо около 4-5 километра максимум...атомното му нападение..ахахахаха колко гола общо сътвориха и колко комбинации видя от тях... :roll:
И сега пак наше момче Митко Васев ще трябва да обърсва лайната на предишния стратег,преди две години на Бай Гроздан ,сега на Кукан... :oops: Дано успее пак като миналия път ! :)

Аз не разбирам от футбол?
Та ти с тая тирада изкара отбора, който до оня ден се бореше за шампион най - слабия в A група.Измислените звезди Камбуров и Генков са ставали голмайстори на тоя шампионат.

Абе какво повече да ти обяснявам, сети се сам, какви глупости си написал.... :shock:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 апр 2010 19:29

Вождич,не разбирал от футбол?-Ето той произведе новина.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 28 апр 2010 19:36

loko29 написа:Вождич,не разбирал от футбол?-Ето той произведе новина.

А ти от български отбираш ли?
Или ти е сложен?
И ми е интересно, кога тия от "Екоравновесие" ще минат да те приберат, защото все пак ти им спадаш в техните задължения?

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 28 апр 2010 22:11

Смехурко първо си напиши името на български.На кого си вожд ти бе. Ти си срам за тоя саит бе.ЛОКОМОТИВ фенове като теб няма.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 29 апр 2010 01:26

loko29 написа:Смехурко първо си напиши името на български.На кого си вожд ти бе. Ти си срам за тоя саит бе.ЛОКОМОТИВ фенове като теб няма.

Трябваше да изглежда така, неграмотни юроде:

[offtopic]"Смехурко (тук следва запетайка) първо си напиши името на български(тук идва интересен въпрос, ти разликата между лично име и прякор разбираш ли я? и още един - как така излиза, че Vojdek не е на български, а loko29 е?).На кого си вожд ти бе(знаеш ли за какво се използва ей тоя знак - :?:) ?Ти си срам за тоя сайт ( колкото и да е учудващо за такива като теб, в българският има буква "Й", и мани, ама се и използва) (пак запетайка)бе(тук има още един интересен знак, с който явно не си запознат - :!:) .

Но ще ти призная, последното изречение си го докарал криво-ляво, може майка ти да ти го е подсказала.Може и учителката ти, срамуваща се от правописа ти.[/offtopic]
А на кого съм вожд, си е моя работа.Не съм длъжен да се обяснявам на неграмотни форумни бабаити.Ей таквиз кат' теб се радвам, че не идват на мачовете, не ни трябват неграмотни и прости хорица.Надявам се да има кой да ти го прочете това и да ти го обясни, че ти не си и от схватливите даже.

loko fen
Контакти:

Мнениеот loko fen » 29 апр 2010 20:50

Не се карайте пък вие за глупости ! Темата беше за Велков ,но аз мисля ,че той въобще не е готов да поеме Локомотив ...! ;) Намерил си е отбора,отговарящ на нивото му... ;)

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 29 апр 2010 21:08

Смехурко,всички фенове са с мен,върви си в Подуене.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 30 апр 2010 09:33

loko29 написа:Смехурко,всички фенове са с мен,върви си в Подуене.

[offtopic]Кофти е комплексите да ти избиват нон-стоп. :(
Досега ми беше смешен, но сега ме избива на съжаление. :([/offtopic]

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 01 май 2010 21:00

Ех ти вожде скънторпски... :)
ОТГОВОРИ МИ КОНКРЕТНО НА ВЪПРОСИТЕ ,а не си плямпай щуротиите и заучените фрази от телевизиите ! :twisted:

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 01 май 2010 21:24

vesat написа:Ех ти вожде скънторпски...
ОТГОВОРИ МИ КОНКРЕТНО НА ВЪПРОСИТЕ ,а не си плямпай щуротиите и заучените фрази от телевизиите !

[offtopic]Митко Васев се скъса да заговорничи срещу всички треньори в тоя отбор.И Бай Гроздан го отнесе заради тоя сладур.За него няма да споменавам повече, не ми е интересен.Живото доказателство, че дори и да си играл в един клуб и да си дал много, не означава, че не можеш да си плюеш на репутацията след това.

Измислените звезди Генков и Камбуров, трябва да те е срам, че ги наричаш така.Защото и двамата станаха голмайстори с тоя отбор.
А за нападението като цяло.Атомно, ама без някой с акъл и два крака отзад, няма как да стане.Кичо винаги толкова си е можел, но и той ни е измъквал достатъчно, че да не му се сърдя, дори и като прави грешки.Списич, ако никой не е забелязал, се налагаше със същата цел с която и Балдовалиев - Гигата не иска да е капо, трябват пари за да плаща заплати.Златински и Димо са ясни, със Прасковата да си ходят и да не ми се показват.

Момчето, което се било оказало най-добрия играч, изпорти 300 гола.Гледай повторения и ми кажи, къде по-дяволите ние десния бек при 90% от головете в тая врата пуста.

А това за Асамоа беше пълна тъпотия, докарали му го били в последния момент.Е значи един вид Гигов и Тонев решават кой ще играе и кой не?Е в такъв случай тренера за какво ти е виновен?Малко логиката ти избяга в това отношение.

Същото и с Дяков.Аз казах че израстна, ти ми обясняваш че бил пускан на полувремето.То е едно и също.НИКЪДЕ не хвърлят играчите да се излагат на нова позиция веднага.Дава им се време да свикват.

Колкото до това, какво са играли и какво не през пролетта.
Срещу силните отбори си играеха добре.Срещу другите беше ясно че няма как да стане без читав офанзивен халф.Защото малките отбори се затварят и ако щеш се съдери няма как да ги пробиеш.Не ме интересува кой какъв футболист е.Застанат ли ти 10 човека отзад - няма прокарване на топката.

Ще ти направя аналогия, за да ти се изясни - Барса - Интер.Барса - Ман.Юн.Полуфиналите.
Испанците си скъсаха гъзовете, ама не успяха да пробият защитата.А разликата в класата по принцип е същата както между Локо и Монтана примерно.

Яд ме е, че с тая игра и един истински атакуващ халф, и един по-млад партньор на Дзаф в защита, дори и Димо, Списич и Златински нямаше да ни дърпат назад в Европа.[/offtopic]

Малък едит към това за играта:
Левски отидоха на Надежда, искаха да играят атакуващо и го отнесоха.Същото се случва нон-стоп, когато играем с по-силните отбори в БГ.Когато дойде да се защитава някой...тогава си ***** майката.За това беше нужен креативен халф.
Това е как аз виждам нещата.Не задължавам никого с мнението си :!:

Върни се в “Локо София”