защо написа:Честито! Ама на тоя Робен няма ли кой да му каже, че от 50 метра гол става веднъж на 100 опита, осван ако аз не съм на вратата? А Лион не могат да си позволят да ме вземат.
Толкова ли си скъп
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
защо написа:Честито! Ама на тоя Робен няма ли кой да му каже, че от 50 метра гол става веднъж на 100 опита, осван ако аз не съм на вратата? А Лион не могат да си позволят да ме вземат.
Дидо написа:защо написа:Честито! Ама на тоя Робен няма ли кой да му каже, че от 50 метра гол става веднъж на 100 опита, осван ако аз не съм на вратата? А Лион не могат да си позволят да ме вземат.
Толкова ли си скъп
unist_gp написа:истински неспортменска проява от страна на съдията да изгони Крис, вместо да го успокои. въпреки,че Лион бяха с 11 човека по слаби и с 10 направо окапаха. познах,че Клозе ще вкара гол, жалко впредвид положенията че Олич не вкара два и че Хамит не вкара. Лион са много слаби. Чак сега разбирам защо така Марсилия ще става шампион. успех на Байерн на финала, въпреки че не виждам как ще го спечелят
Boksiorcheto написа:unist_gp написа:истински неспортменска проява от страна на съдията да изгони Крис, вместо да го успокои. въпреки,че Лион бяха с 11 човека по слаби и с 10 направо окапаха. познах,че Клозе ще вкара гол, жалко впредвид положенията че Олич не вкара два и че Хамит не вкара. Лион са много слаби. Чак сега разбирам защо така Марсилия ще става шампион. успех на Байерн на финала, въпреки че не виждам как ще го спечелят
Клозе не е вкарвал. Олич вкара 3
metodito написа:4:0! (Бастос, Пянич, Лисандро(2))
Allez!

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост