Красимир Балъков: Трудно се работи професионално в България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Красимир Балъков: Трудно се работи професионално в България!
Явно някой не разбират от "българска" футболна действителност а именно : за да постигнеш значим успех в А" група шампион, вице трябва задължително да си подсигуриш 2/3 от мачовете съдиските назначения.. другите мачове ги купуваш директно. Защо отбори като Черноморец не са 1 ви накрая- отговора е ясен изгонен всеки мач, дузпа с/у тях почти всеки мач от смешна по-смешна( пр. за Левски). Как искате да имаме някакви по значими успехи от 5 място. Ако с/у Литекс или Локо сф или ЦСКА, Левски се свири така къде в класирането ще се намират тези отбори.? Нека се помъчим да отгатнем : Литекс на мястото където е Черноморец в момента, Левски около Монтана, дори може и до Мездра и Сливен.. Припомнете си как тръгна Литекс в първенството със Стоилов, правилния футбол и огромната треньорска заплта...Гришата просто реши вместо да чака Стоилов да научи "некъдърните" му футболисти да играят, за по малко вложени пари за треньорски заплати да си купи титлата, макар и отборът му после нищо да не струва. Ако болшинството намира това за нормално а това е така, значи нещата са О.К. но после никой да не сърди ако ни се гаврят в турнирите, е едничката ни радост е ако бием ... 3 отбор на застрашения от изпадане Лацио.
maldin1 написа:Аз пък ще те контирам с друг материал:Зомбитата на Балъков
Измислени чужденци превърнаха Черноморец в най-грубото и невъзпитано нещо, мотало се из "А" група
Владимир Зарков
SPORTLINE.BG
България никога не е случвала на поробители. Факт, признат от всички историци, а и не само от тях. Не случи и българският футбол, и в частност Бургас. Мислехме, че Красимир Балъков е довел там латините, оказа се, че са пристигнали хуни от всички краища на света.
Тези същите само за година превърнаха Черноморец в най-грубото и невъзпитано нещо, мотало се из "А" група. 64 жълти картона и в добавка рекордните 10 червени са единственото, с което ще се запомни първият пълен цял сезон на Красимир Балъков в елита. Сигурен съм, че ако се потрудят здраво в оставащите три кръга, оцъклените състезатели на Бала ще успеят да счупят рекорда и да станат първият тим този век, минал границата от 100 наказателни картона.
Когато даваше сълзливите си пресконференции в началото на своя престой край морето, Балъков заблуждаваше местните трудови хора, че идва да проповядва европейско поведение. Такъв щял да е и неговият Черноморец. А когато пък четяхме що за добри хора кацат в Бургас като Борел и Кардозо, ни идваше да изгоним съседите си от десния апартамент, за да настаним там тихите и възпитани легионери на Краси.
Оказа се, че Бала е един ужасно мил лъжец. Това, че лъже Митко Събев да харчи по 20 милиона на сезон за едно пикливо 7-о място, си е проблем на глупостта на олигарха. Но това, че пробва да излъже българския футбол, вече е проблем. Сериозен проблем, както се видя в Ловеч. Доведените от Балъков световни анонимници явно имат самочувствието на недосегаеми, щом 60 процента от времето им на терена минава в ругатни по съдии, съперници, че дори и по дечицата, дето гонят топките.
Чакайте бе, пичове, футбол тук е имало и преди Борел, ще има и след него. Бургас се е радвал на големи футболисти и преди Хайри, и след него. Недейте да живеете с илюзията, че сте дошли при аборигени, които допреди появата ви само са маали пръжки с лук и са играели на чилик.
Аман от такива като Балъков. Слушам го след срещата съвременният български Христофор Белокровский* да обяснява, че нямало да накаже Борел, защото той се бил афектирал. И дори обвини България, че е допуснала Борел да се афектира! Че ако всички афектирани в Бургас от половингодишната серия без победа бяха реагирали като Борел, още морските реанимации да са пълни с подути черноморски звезди. Този човек на вратата 90 минути псува всичко, което се движеше около него, че дори и нископрелитащото. И накрая почти окървави носа на съдията. Добре че Ангел Ангелов има опит от военната обсада на апартамента му, та се опази от могъщите лапи на немския Кинг Конг. А след мача Балъков отива в стаята на реферите и дежурния делегат да се моли да смекчат тона в доклада. Щял да ги похвали в газетката на Митко Събев!
Това ли е европейското поведение на Балъков, на Черноморец? Значи вместо да потърсим сметка на вратаря, че напук на физиката е възможно на 190-сантиметров дингил да му се вкара гол от нулев ъгъл, ние правим инициативен комитет за неговото спасение. Скандално е и друго - заради това протеже на Балъков кликата му съсипа най-перспективния български вратар Владислав Стоянов.
Преди двубоя с Литекс Балъков призна: "От два месеца се готвим за тази среща". Тук съперникът на бургазлии е най-малко важен. Те ритат с еднакво ожесточение и оранжеви, и сини, и зелени. Затова и имат вече близо 80 картона.
Въпросът е в сбъркаността на треньорската мисъл. Да готвиш момчетата си два месеца за мач, в който на практика няма какво да спечелиш, е гаранция, че в срещата ще влязат не футболисти, а зомбита. А както знаем, зомбитата са лесно манипулируеми от своя господар и готови на всякакви кръвнишки неща. Ето дотам го докара Балъков неговият Черноморец. Някога там, край Бургас, се играеше футбол за удоволствие и стадионите бяха пълни. Днес край морето отглеждат зомбита. Което съвсем не е безопасно, защото в един момент като огладнеят, те могат да се обърнат срещу всеки. И тогава ще е интересно да видим Балъков в ръцете на Борел.
* Героят от "Пази Боже, сляпо да прогледа" от Алеко Константинов
И престанете да вярвате като малките деца на всичко ,което ви казват.Вижда се ,че тези чужденци нищо не става,а той продължава да си ги налага и налага.Е не знам Балъков беше велик ИГРАЧ и няма да е добър ТРЕНЬОР
Не се изненадвам , че и тук имаш "копирай" -" постави" Напиши нещо твое стига си пускал пасквили на злобни журналисти.[color=#FF0000] За злобата няма почивен ден. Виж какво се прави, а не какво си пишат http://www.sportal.bg/galery.php?id=2388#0 http://www.sportal.bg/galery.php?id=2389#6
vlatan - а кое попречи на иначе толкова качествения според теб Черноморец да победи поне веднъж Монтана и Берое . За дузпата срещу Левски имаш право , но всеки един червен картон на играч на Черноморец си е абсолютно заслужен . И понеже много се оплаквате ето ви един пример . Борел получи 1 мач наказание за опита си да набие съдията . За подобно действие но без опит за саморазправа в мача срещу Барселона Дидие Дрогба бе наказан за 3 мача .
maldin1 написа:Крадеца вика дръжте крадеца.Не съм съгласен със Събев ,а и след тази негова декларация доказа,че и той не знае какво прави и колко харчи.В началото на сезона беше казано,че бюджета на отбора ще е 8 млн лева.Сега ми излиза със сума по-малка от половината на тази,която е заявил в началото на сезона.Е на коя негова декларация да вярвам ? А и да приемем ,че е вярно това за 3 779 619 лв бюджет,тя опровергава една много малка ,част от статията и отново се натяква на обществото какво се "правело" в Бургас и отклонява вниманието ни в една друга желана от него насока.Пак казвам тази декларация изобщо не ме убеди,че Балъков може да си свърши работата като треньор , и всичко което прави не е "ала-бала" .Със здраве.
Абе ко те е. .е колко е казал и колко е похарчил Събев. Какъв си ти ,че му държиж сметка на парите. Ставаш смешен с това да се правиш на угнетен герой от нашето време. Какъв ти е проблема , че толкова змии и гущери бълваш при всяко изказване. Разбирам да си фен на Черноморец, че да го правиш. А ти си някой безимен дето трябва да трови обстановката тука. Аман от злобари. То затова в ада няма пазач на Българския казан.
Conan написа:vlatan - а кое попречи на иначе толкова качествения според теб Черноморец да победи поне веднъж Монтана и Берое . За дузпата срещу Левски имаш право , но всеки един червен картон на играч на Черноморец си е абсолютно заслужен . И понеже много се оплаквате ето ви един пример . Борел получи 1 мач наказание за опита си да набие съдията . За подобно действие но без опит за саморазправа в мача срещу Барселона Дидие Дрогба бе наказан за 3 мача .
АМИ ТОВА ПОПРЕЧИ , ЧЕ ТИ НЕ ИГРА В ТЕЗИ МАЧОВЕ. Ако се бе развил като футболист, и някой бе решил да ти даде възможност да пориташ малко в този отбор щяхме да ги бием.
lz1tmw написа:Conan написа:vlatan - а кое попречи на иначе толкова качествения според теб Черноморец да победи поне веднъж Монтана и Берое . За дузпата срещу Левски имаш право , но всеки един червен картон на играч на Черноморец си е абсолютно заслужен . И понеже много се оплаквате ето ви един пример . Борел получи 1 мач наказание за опита си да набие съдията . За подобно действие но без опит за саморазправа в мача срещу Барселона Дидие Дрогба бе наказан за 3 мача .
АМИ ТОВА ПОПРЕЧИ , ЧЕ ТИ НЕ ИГРА В ТЕЗИ МАЧОВЕ. Ако се бе развил като футболист, и някой бе решил да ти даде възможност да пориташ малко в този отбор щяхме да ги бием.
За съжаление тезата ти издиша . И да бях се развил като футболист , вече щях да съм окачил бутонките на стената

maldin1 написа:Крадеца вика дръжте крадеца.Не съм съгласен със Събев ,а и след тази негова декларация доказа,че и той не знае какво прави и колко харчи.В началото на сезона беше казано,че бюджета на отбора ще е 8 млн лева.Сега ми излиза със сума по-малка от половината на тази,която е заявил в началото на сезона.Е на коя негова декларация да вярвам ? А и да приемем ,че е вярно това за 3 779 619 лв бюджет,тя опровергава една много малка ,част от статията и отново се натяква на обществото какво се "правело" в Бургас и отклонява вниманието ни в една друга желана от него насока.Пак казвам тази декларация изобщо не ме убеди,че Балъков може да си свърши работата като треньор , и всичко което прави не е "ала-бала" .Със здраве.
Отворко блокирал си темата за Борел . Гледай и слушай.
http://video.ring.bg/multimedia/borel-n ... iyata.html
Я кажи какво е направил ? Взе готов стадион и го пребоядиса ,на това ли да се радвам и подражавам ? Унищожи един клуб ,който радваше Бургазлии повече от 2 десетилетия ,на това ли да се радвам ? Унищожи спортен комплекс "Черноморец" на това ли да се радвам ? И си прави приказките,че ще строи там стадион.Знаеш ли кога ще построи там стадион ? Никога.Според теб човек ,който ще строи стадион ще прави ли подобрения за милиони на Лазур за да отговаря на изсикванията на ФИФА и УЕФА ? Много въпроси на които знаете отговорите ,ама се правите на ударени ,защото в момента дава пари за "вашия"(в кавички е знаеш защо !!! ) любим отбор.А относно какво ме ебе колко пари давал Събев през к*ра ми е колко пари дава.Ако можеше да четеш и следиш коментарите ,ставаше въпрос,че преди началото на сезона бяха обявили бюджет от около 8 млн да не е и повече лева, а сега ми излиза с някаква смешна сума за да замаже положението.Отделно в един "пасив" не са само заплатите и премиите както ти обясни един друг съформумец ,ама какво да очаквам да знае Голфаджия.И критика има във всеки отбор по целия свят ,ама за вас или хубаво или нищо,извинявай няма как да стане,особено след това което направи Събев.И накрая какво съм блокирал ,че не разбрах ? А Борел може да си каже ,че даже не е доближавал съдията това си е негово право.Имаше камери видя се какво направи точка по въпроса.lz1tmw написа:
Не се изненадвам , че и тук имаш "копирай" -" постави" Напиши нещо твое стига си пускал пасквили на злобни журналисти.[color=#FF0000] За злобата няма почивен ден. Виж какво се прави, а не какво си пишат http://www.sportal.bg/galery.php?id=2388#0 http://www.sportal.bg/galery.php?id=2389#6
Айде и на тебе със здраве.
П.с. Явно модератора е заключил темата заради твоите "сладкодумни" мнения.
П.с.2 В каква бройна система броиш дните на Балъков в ПСФК-то ,че ги изкара 1 година не мога да разбера.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Всъщност в интерес на истината Балъков беше представен като треньор на Черноморец на нарочна пресконференция ... мисля че беше на 15.12.2008 г.
- unist_gp
- Контакти:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=132885

„В България ние ще бъдем критикувани и професионално, и непрофесионално, но изобщо не ми пука от писаници, а напротив – те ни сплотяват повече, дават ни амбиция и воля да продължим по поетия път”, коментира мениджърът на „акулите”.

„В България ние ще бъдем критикувани и професионално, и непрофесионално, но изобщо не ми пука от писаници, а напротив – те ни сплотяват повече, дават ни амбиция и воля да продължим по поетия път”, коментира мениджърът на „акулите”.