Гърци предлагат € 4 млн. за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Гърци предлагат € 4 млн. за Левски

Мнениеот bigbonusprize » 28 апр 2010 12:59

UltraBlue написа:Абе като зачекнахме темата за Подуяне... Герена не се ли намира в кв."Сухата река"? :roll:

:lol: Не знаеш ли червената митология и техният девиз - Повторяй една лъже докато се превърне в истина.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 апр 2010 13:05

gugushito написа:пак не видях връзка.... кое ви дава право да обсебвате ИМЕТО на най -чистия българин?????????????????????????? това е меко казано наглост ! и се обединявате в едно с НЕГО ????? или си тъп ,или се правиш на такъв, ВАСИЛ ЛЕВСКИ е велик без да има нищо общо с нещастното ви отборче,приятелю ! време е всички да го осъзнаете !!!!
само правите проблем на другите привърженици да си казват мнението за вас, уважавайки името на апостола..... знаеш какво имам пред вид,слушал си скандиранията на другите агитки....

По твоята логика тогава и отбори като Ботев, Раковски, Волов, и други, носещи името на велики Българи трябва да се прекръстят, само и само такива като теб да викат след гол к*р за ...... А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? Мисля че си достатъчно умен да си отговориш сам на този въпрос...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2010 13:09

На мен в последно време ми се струва, че "адвоката" ще продава при всички положения ! ?
Защо ?
Защото .....един Клуб играещ в Европа .....е поне с 1-2 ( минимум ) ... милиона евро по скъп ....от такъв, който не участва !
Батков може да е всякакъв ....но не е идиот ( от тук ми е и извода, че със сигурност има пръст в "казанската афера" ) .......та, той със сигурност знае, че точно този отбор на Левски ....няма никакъв шанс да влезе в групите на Л. Е. !
Така, че самото класиране за Европа ( 3 място в първенството ) ...би му донесло ....не повече от макс 1 млн. евро !
От там, като продаде 2-3-ма от по конвертируемите ни играчи ( Дарко, Жо, Веско ) ? ? ?
Ето му още .....колко ? 700 - 800 хил. евро ? !
До тук ...ще разполага с почти 2 млн. евро ...към месец септември ! ?
Още 6-7 млн. от евентуалната продажба на Клуба .....ето му, грубо 15 милиона лева !
Аз бих казал .....а дано да съм прав ......само, че без часта за продажбата на най добрите ни играчи !
Обаче практиката показва ....че при предстояща продажба на даден клуб ....преди да се смени собственоста, се прави и разпродажба, на всичко което може да се продаде ......всички познаваме Батков, той определено ще постъпи така !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 28 апр 2010 13:14

----- А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? ----

а трябва ли непременно да носи за да го обичам ????? не разбираш ли ,че това ,че навремето основателите на тези отбори садали имена ,не дава повече права на привържениците им !!!???? толкова е просто !говориш за гробове ,за обръщания..... ти явно не осъзнаваш ,че става въпрос за търговски марки и те си имат цена и който я плати ,ще я притежава ! ти предпочиташ собственик да е един предател,доносник,мошеник и далавераджия .... а не "византийци" ?????? спри за секунда и помисли !!!!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 апр 2010 13:18

gugushito написа:----- А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? ----

а трябва ли непременно да носи за да го обичам ????? не разбираш ли ,че това ,че навремето основателите на тези отбори садали имена ,не дава повече права на привържениците им !!!???? толкова е просто !говориш за гробове ,за обръщания..... ти явно не осъзнаваш ,че става въпрос за търговски марки и те си имат цена и който я плати ,ще я притежава ! ти предпочиташ собственик да е един предател,доносник,мошеник и далавераджия .... а не "византийци" ?????? спри за секунда и помисли !!!!!!

[offtopic]Обърка ме с друг... не говоря за гробове и обръщания! И аз смятам такива изказвания за крайни, но не виждам какво лошо има отбор да носи името на велика личност от историята ни 8-)[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 апр 2010 13:19

UltraBlue написа:
gugushito написа:пак не видях връзка.... кое ви дава право да обсебвате ИМЕТО на най -чистия българин?????????????????????????? това е меко казано наглост ! и се обединявате в едно с НЕГО ????? или си тъп ,или се правиш на такъв, ВАСИЛ ЛЕВСКИ е велик без да има нищо общо с нещастното ви отборче,приятелю ! време е всички да го осъзнаете !!!!
само правите проблем на другите привърженици да си казват мнението за вас, уважавайки името на апостола..... знаеш какво имам пред вид,слушал си скандиранията на другите агитки....

По твоята логика тогава и отбори като Ботев, Раковски, Волов, и други, носещи името на велики Българи трябва да се прекръстят, само и само такива като теб да викат след гол к*р за ...... А твоя отбор защо не носи името на велик Българин бе приятелю??? Мисля че си достатъчно умен да си отговориш сам на този въпрос...

Не пич, това е твоята логика. И както в повечето случаи я изкривявате по вашите стандарти. Човека никъде не е казал, че трябва да си прекръствате отбора, а да не се идентифицирате с личноста на Васил Левски. Да той е бил повода да се кръстите на неговото име, но само това. Защото в никакъв случай, Васил Иванов Кунчев може да има нещо общо с отбора Левски. И аз нося маратонки "Адидас", но не мога да кажа, че Адидас съм аз - нали!

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 28 апр 2010 13:26

msm написа:
UltraBlue написа:

Не пич, това е твоята логика. И както в повечето случаи я изкривявате по вашите стандарти. Човека никъде не е казал, че трябва да си прекръствате отбора, а да не се идентифицирате с личноста на Васил Левски. Да той е бил повода да се кръстите на неговото име, но само това. Защото в никакъв случай, Васил Иванов Кунчев може да има нещо общо с отбора Левски. И аз нося маратонки "Адидас", но не мога да кажа, че Адидас съм аз - нали!

както и да е ,водил съм тоя разговор с много "сухореченци" и забелязвам някакво нежелание да разберат какво им говориш..... да се върнем на темата: мисля,че всеки ,който ги освободи от присътвието на агент тара,трябва да предизвиква дива радост ,а не празни приказки за патриотизъм и светини.....

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 28 апр 2010 13:35

Защо всички фенове на "петолъчката" говорят с такава омраза за Левски ?! Нима хората дали имената на В.Левски,Хр.Ботев,Г.С.Раковски на спортни дружества не са осъзнавали какво правят според вас ?! Просто тези личности са много важни за нас българите, но вие явно не искате и не можете да го разберете !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 апр 2010 13:36

[offtopic]Защо се занимавате с глупости ?
Темата не е за имената на отборите ....нали така ?[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 апр 2010 13:39

луди хора! На Батков не трябва да се дава нито стотинка. ако има някой,който ще плаща издръжките да сменят направо Баткови точка. и да му потърсят някаква отговорност колко пари си е сложил в джоба от Левски.

Върни се в “Левски”