Емо Костадинов отново в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Емил Костадинов отново в ЦСКА?
Да ви е честит...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- batmanlive
Re: Емо Костадинов
нека да заповяда,тъкмо ще има с кого за пореден път да се изгаврят боклукчийте от цска
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
-
- Контакти:
Е то при нас 1милион фена 2 милона мнения все разбирачи айде нека оставим някой да поработи поне две години с един и същи екип.
Нещастен кръвопиец НЕ ТЕ ИСКАМЕ НА СТАДИОНА боклук долен ти отне лиценза и беше в БФС как не те е срам да се връщаш на армията ще дойда лично да те псувам на мача с локото
Емо-длъжник!
В ЦСКА постигна много като футболист,но като управител малко!Доверие само след показани резултати.
stanicska написа:Нещастен кръвопиец НЕ ТЕ ИСКАМЕ НА СТАДИОНА боклук долен ти отне лиценза и беше в БФС как не те е срам да се връщаш на армията ще дойда лично да те псувам на мача с локото
Не знам дали е отнел лиценза, но че е имал не малка информация за случващото се тогава...мисля че е имал такава. И е било редно да каже по-рано какво става, а не след обръщане на каруцата, да се търсят пътища за спасение. Но мисълта ми е друга. Костадинов не ми е бил от любимите футболисти, но няма как да отречем, че е дал доста и на ЦСКА и на националния, най-малкото заради онзи гол във Франция. Така, че без да сме наясно на 100% точно каква е била ситуацията, нека да не скачаме така остро срещу футболист дал не малко на отбора. Нека да уважаваме тези, които са оставили следа в клуба....а да ги плюем е лесна работа и винаги може да стане.Но обратното е трудно да се промени.
Re: Емо Костадинов отново в ЦСКА!
Въпреки, че съм доста против завръщането на Костадинов, явно нещата ще се случат независимо , какво мислим ние. Но погледнато и от друга страна, бих казал поговорката: че "кучето скача според тоягата", т.е. при Томов е имал възможност да си развява коня , както си иска и да прави пари от това. Надявам се тоя път да има някакви ограничения от Титаните в посока на трансферите и комисионните. По-лошото според мен е, че не показа в предишния си престой, дали може да упралява и защитава клуба. И ако си мисли , че самото му присъствие в централата на БФС е лоби, без да си мръдне пръста в подкрепа на отбора и името ЦСКА, то съм сигурен, че му предстои много труден период в кариерата. Грешките които трябва да поправя са много и само от него си зависи, как ще ни омилостиви, за големия срам, който брахме през лятото на 2008г, и след това. Дано си е взел някаква поука и да докаже, че е не само добър футболист, но и добър ръководител.
Re: Емо-длъжник!
и на мен ми е леко противен след "лицензгейт",ама нека му дадем шанс да изкупи греховете си ! може пък цесекарщината му да надделее над дружбата и бизнеса му с наско....
Re: Емо Костадинов отново в ЦСКА!
Абе хора не се заблуждавайте Любо Пенев кой го мрази..??? Понеже и той е от поколението не Костадинов Трифон Иванов и още и още и още колко много големи Цесекари има които не се забъркаха в лайната като този Глиупак Костадинов. Любо излезе и каза НЕИСКАМ пари НЕИСКАМ обещетения НЕИСКАМ дори името ми да се споменава и никога ЛОША ДУМА НЯМА ДА КАЖА за ЦСКА а Костадинов прибира комисионни съди ЦСКА и работеше в бфс когато този орган отне лиценза айде стига наивници сме били и съдружник ми е наско-пе"""""""ко как е възможно да вярвате на този човек ??? Кво очаквате той да съживи ЦСКА и да ни направи шампиони ли????? Според мен Лупи го изиграха тогава а този нещасник знаеше всичко и според мен и пари е изкарал от ситуацията щото аз ако знам и обичам ЦСКА няма да мълча като п"""ка а ще изляза и ще кажа проблема.
Сега очаквайте пияницата Сашо Станков за тренер те са двата уруда на Армията от които не може да се отървем долни кръвопиици и използвачи нагаждачи и търсещи изгода
Костадинов ти се провали това е ЦСКА тренирай да си играеш на директор в някой друг отбор долна подлога говежда.
Тук е момента да попитаме на мача с локото и Титаните защо връщате този боклук на армията????
Сега очаквайте пияницата Сашо Станков за тренер те са двата уруда на Армията от които не може да се отървем долни кръвопиици и използвачи нагаждачи и търсещи изгода
Костадинов ти се провали това е ЦСКА тренирай да си играеш на директор в някой друг отбор долна подлога говежда.
Тук е момента да попитаме на мача с локото и Титаните защо връщате този боклук на армията????