Alternative написа:Аз съм черната овца и слаб модератор.
И все пак, с това не съм съгласен. Едно грешно решение не може да те направи слаб мод. Аз в началото колко глупости съм правил (че и още ми се случва чат-пат)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alternative написа:Аз съм черната овца и слаб модератор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Аз го казах-ако толерансът към феновете на Ботев вече не е в сила, темата трябваше да бъде слята.
Alternative написа:В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!
kartago написа:rhaegar написа:Аз го казах-ако толерансът към феновете на Ботев вече не е в сила, темата трябваше да бъде слята.
Ти наистина си момче за уважавне! Имаш моя респект ( не знам дали ти трябва)! Това се опитах да обесня, че и във вашия отбор има сума ти проблеми, но никой не си е позволявал това! Докато съм модератор винаги ще имаш моята протегната ръка! Другия ти помощник написа нещо, без да е прочел всичко! Но докато ми махнат правата, аз ще ти помагам във форум "Левски"! Не те познавам лично, но си страшен пич! Чета ти поустовете, "шетам" след тебе, но моя голям респект към тебе! Ти си много качествен модератор!...........................
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
kartago написа:Alternative написа:В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!
Аз съм "ЗА" с три ръце! Ти може би си страхотен пич, дай Боже да се запознаем лично, и го искам! Но ти си най-слабия модератор от когато аз съм тука! А аз обучих много хора! Както ти казах, и аз си подадох отставката, ще видим чия ще приемат! Може пък да е моята и ти да се радваш!.............Дори и да е така, ти за модератор не ставаш! Когато спреш да провокираш, когато забравиш фенството, добре дошъл! Но, от това което съм виждал тука, ти си най-слабия, най-немощния модератор! Казвам го без грам злоба, чиста истина! Ти ПРОСТО НЕ СТАВАШ!!..........Разбра ли ме?!...........Утре ще видим дали ще махнат твоите права, или моите!.................И ти не си прав! Аз ОБОЖАВАМ Ботев", смей се колкото си искаш, не ми пука!.........Не ти си ритал с вашата легенда Зайцев, а аз!............
Alternative написа:kartago написа:Alternative написа:В крайна сметка,бих желал молбата ми да бъде уважена и да ми бъдат спрени правата.Мерси!
Аз съм "ЗА" с три ръце! Ти може би си страхотен пич, дай Боже да се запознаем лично, и го искам! Но ти си най-слабия модератор от когато аз съм тука! А аз обучих много хора! Както ти казах, и аз си подадох отставката, ще видим чия ще приемат! Може пък да е моята и ти да се радваш!.............Дори и да е така, ти за модератор не ставаш! Когато спреш да провокираш, когато забравиш фенството, добре дошъл! Но, от това което съм виждал тука, ти си най-слабия, най-немощния модератор! Казвам го без грам злоба, чиста истина! Ти ПРОСТО НЕ СТАВАШ!!..........Разбра ли ме?!...........Утре ще видим дали ще махнат твоите права, или моите!.................И ти не си прав! Аз ОБОЖАВАМ Ботев", смей се колкото си искаш, не ми пука!.........Не ти си ритал с вашата легенда Зайцев, а аз!............
А бе я FUCK OFF!Ти си най-големият комплексар който съм срещал по форумите!Попитай бившите модератори на Ботев!Ако се запозаня с теб лично,не знам дали ще бъда толкова толерантен както го правя в "Заседание"!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта