Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
Дафкуез , видя ли последния пост ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
MORSKI написа:Кашчей написа:Морски, питах Зийгфрид, но той не ми отговори-дано ти го направиш, относно ноевият ковчег:
Потопът е продължил 40 дена-толкова е валял дъждът и още време, преди да акостират на Арарат.През това време в този ковчег е имало менажерия от хвъркати, космати, пълзящи и какви ли не още гадове, ноо.. само по чифт от вид-Как са се изхранвали през тези дни?Клетки не е имало, та съм възхитен от мирното съвместно съществуване между тигри, лъвове и антилопи, африкански биволи и Жирафи....за тях дали е имало спецално помещение, с по-висок таван?Чудно ми е, как са се спасили от потопа насекомите и двуутробните, защото за тях място в ковчега не е имало (последните изобщо не са били известни на Сътворителя, сигурно са се пръкнали докато е спял или против волята му
)То и елени не е имало, щото са по-северни животни, както и бизони и зубри, но това са видове, създадени по-късно, след поредната порция калвадос от райски ябълки
Ако не беше толкова изорноично мнението ти шщях да ти отговоря..В момента по-скоро целиш да се забалвяваш, октолкото да вникнеш в нещата...
А и да ти отговоря- вероятно ще се изсмееш и ще продължиш да се забавляваш- смисъм има ли?
Когато явни безсмилици ми се представят за чиста монета, понеже Бог пожелал да е така... да, забавлявам се.А Ноевият ковчег е една от най-големите безсмилци в Библията.то и в други митове и легенди си има невероятности, но никой не се пеняви, че това там е святата истина, докато вие твърдите за всичко в Библията, че е истина-е, няма как да е така и го знаете отлично, което не ви пречи да продължавате да твърдите ..., а на мен ми остава само да се забавлявам с подобни твърдения.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Siegfried написа:Дафкуез , видя ли последния пост ?
Дам... все пак не сме чак толкова различни. Пък и двамата мразим чалга

Зиг, остави, няма смисъл..
Всеки има право на мнение- ние не можем да ги убеди, те нас също...
Библията и 100 пъти да я порчетеш- не желаеш ли да повярваш в нещата написани в нея няма смисъл...
Само ще приканя останалите(атеисти или хора, които вярват в нещо друго)- да не се правят на интересни или да не целят провокация, защото все пак това ще покаже, че нямат високо ниво на интелект..
Аз приемам вашето мнение, всеки си носи кръста....
Със здраве!
dafquezz- няма проблеми, просто не ме беше разбрал....
Просто приемете, че ние вярваме в нещо... На света има и неразгадаеми и необсяними неща
Аз вярвам, че има по-висша сила, вярвам, че тя е Бог и вярвам, че написаното в Библията е истина..
Това е мое право
Иначе колкото и да ми се иска да ви го обясня или и вие да повярвате - трудно ще стане, дори е и невъзможно...
Прсото, ако желаете прочете Библията- ей така от обща култура..
Възможно е и да погледнете малко и от нашата гледна точка....
А и на немалко хора са се случвали неща, които са ги накарали да повярват и дори да се докоснат до Бог или до ангелите(дори без да са го желаели- имам дори такива познати
) .. Не всеки е готов за подоно нещо между другото...Аз бих се стреснал например- затова и Бог не се показва на всеки, а и не е нужно!
Всеки има право на мнение- ние не можем да ги убеди, те нас също...
Библията и 100 пъти да я порчетеш- не желаеш ли да повярваш в нещата написани в нея няма смисъл...
Само ще приканя останалите(атеисти или хора, които вярват в нещо друго)- да не се правят на интересни или да не целят провокация, защото все пак това ще покаже, че нямат високо ниво на интелект..
Аз приемам вашето мнение, всеки си носи кръста....
Със здраве!
dafquezz- няма проблеми, просто не ме беше разбрал....
Просто приемете, че ние вярваме в нещо... На света има и неразгадаеми и необсяними неща

Това е мое право

Иначе колкото и да ми се иска да ви го обясня или и вие да повярвате - трудно ще стане, дори е и невъзможно...
Прсото, ако желаете прочете Библията- ей така от обща култура..
Възможно е и да погледнете малко и от нашата гледна точка....
А и на немалко хора са се случвали неща, които са ги накарали да повярват и дори да се докоснат до Бог или до ангелите(дори без да са го желаели- имам дори такива познати

dafquezz написа:Siegfried написа:Дафкуез , видя ли последния пост ?
Дам... все пак не сме чак толкова различни. Пък и двамата мразим чалга
Напротив .
Между почитането на Бог и Неговото отричане има сериозна разлика . Ти вярваш , че Той е просто една сила . Аз вярвам , че той наистина съществува и вярвам в Него и в Неговия завет .
Получи се интересен дебат , не спор , а дебат .

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Кашчей написа:
Когато явни безсмилици ми се представят за чиста монета, понеже Бог пожелал да е така... да, забавлявам се.А Ноевият ковчег е една от най-големите безсмилци в Библията.то и в други митове и легенди си има невероятности, но никой не се пеняви, че това там е святата истина, докато вие твърдите за всичко в Библията, че е истина-е, няма как да е така и го знаете отлично, което не ви пречи да продължавате да твърдите ..., а на мен ми остава само да се забавлявам с подобни твърдения.
Не можеш да знаеш какво знам аз

Просто като не вярваш не с еправи на интересен... Разбрах, че ти е смешно християнството и Библията- няма нужда да ми го натякваш!
Твое право е да вярваш в каквото искаш...
Със здраве! Един ден ще разберем къде е истината- дано не е късно

Зигфрид, имах предвид, че макар и малко, вярванията ни се припокриват. Пък и виждаш, че да си атеист не значи да не вярваш в нищо, да нямаш морал.
Морски, ще разберем истината, когато си отидем. Аз лично се надявам да е по-късничко
Морски, ще разберем истината, когато си отидем. Аз лично се надявам да е по-късничко

-
- Контакти:
Siegfried написа:beloto_boro написа:Siegfried написа:Ти отричаш безсмъртието на човешката душа ? А кой е създал Вселената ? Кой е създателят на твойте маймуни , ако се водим по логиката ти за тъпия ти произход от маймуните ?
А кой е създал БОГ?
БОГ Е БЕЗНАЧАЛЕН И БЕЗКРАЕН !!!!!
Кой каза? Ти или библията? Има няколко теорий за създаването на ВСЕЛЕНАТА която познаваме днес след големият взрив. Една от тях е , че е имало сходна на нашата ВСЕЛЕНА с подобни характеристики преди взрива. ВСЕЛЕНАТА се разширява непрестанно и се саморазрушава в безкраен цикъл. Съжалявам за това , че когато бъде доказан произхода на нашата ВСЕЛЕНА , няма да мога да ти натрия носа.
MORSKI написа:Със здраве! Един ден ще разберем къде е истината- дано не е късно
Това, но в различни транскрипции се повтаря с векове.
Тази вечер аз задавах въпроси по части от Библията, които разумът и познанията ми не могат да възприемат, но ми беше отговаряно само с "Бог е решил така и затова..."Това не могат да са отговори, защото искрено се съмнявам, че на изпитите, коит оси държал или ще държиш, би отговорил по този начин и преподавателят веднага, с усмивка на уста, ще се съгласи с теб и ще ти пише 6.
Бъдете живи и здрави, вярвайте си колкото си искате, но когато ви зададат конкретен въпрос, дори и неприятен, отговаряйте конкретно, а не с нищо незначещото "Бог е решил така"!Това подхожда на някой пастор или викарий към невежите му миряни, но не ни изкарвайте тук, че само вие двамата със Зийгфрид сте знаещи и просветлени, а всички останали тънем в мъгла, тъма и невежество!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Библията и всеки християнин го знае , Боро . Довиждане !!!
Не казвам , че в нищо не вярвате , Дафкуест . Просто различията ни са очевадни .
А и е по-добре да вярваш в нещо , отколкото в нищо .
Не казвам , че в нищо не вярвате , Дафкуест . Просто различията ни са очевадни .
А и е по-добре да вярваш в нещо , отколкото в нищо .