Не говорете с извънземни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Не говорете с извънземни!

Мнениеот dafquezz » 28 апр 2010 00:10

Морски, ти говореше с усмивка за "ония дето мислят, че сме произлезли от взрив"
Наречи ме както искаш, слабо ме интересува.
Написах черно на бяло, че не защитата на тезата ти те прави идиот в моите очи. Не съм ти натяквал каквото и да било.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 00:13

Siegfried написа:
dafquezz написа:Питах те за сила, а не за това как изглежда Бог на външен вид. За Морски обясних вече, това ми е мнението просто.
Та, силата не е нещо материално, разбираш ли ме? Можем ли да кажем, че Бог е един вид сила, създала вселената и присъстваща навсякъде в нея?

Усещам клопката , която ми поставяш .

Бог ПРИТЕЖАВА всезнанието , силата и могъществото , за да сътвори всичко видимо и невидимо .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 28 апр 2010 00:13

Зигфрид, честно, не става въпрос за клопка. Знам, че имаме някои допирни точки, и искам да ги открия. Не искам да те убяждавам в нищо, искам да намеря общ език. Моля те, отговори ми на последния въпрос.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 00:13

dafquezz написа:Зигфрид, честно, не става въпрос за клопка. Знам, че имаме някои допирни точки, и искам да ги открия. Не искам да те убяждавам в нищо, искам да намеря общ език. Моля те, отговори ми на последния въпрос.

Направих го . Прочети го пак .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2010 00:15

А вие другите, понеже говорехте с усмивка за нас вярващите...
Да ти цитирам ли мнения или сам ще погледнеш страници назад...
И много "добре" се отнесохте към Зиг и неговсото мнение,а???
И мен слабо ме вълнува, че някой който дори не ме познава на живо, а и във форума- ме нарича идиот- без дори да може да го защити подобаващо,това може само да ме разсмее, но просто ме учудват опитите ти...
Както и да е...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 апр 2010 00:16

Морски, питах Зийгфрид, но той не ми отговори-дано ти го направиш, относно ноевият ковчег:
Потопът е продължил 40 дена-толкова е валял дъждът и още време, преди да акостират на Арарат.През това време в този ковчег е имало менажерия от хвъркати, космати, пълзящи и какви ли не още гадове, ноо.. само по чифт от вид-Как са се изхранвали през тези дни?Клетки не е имало, та съм възхитен от мирното съвместно съществуване между тигри, лъвове и антилопи, африкански биволи и Жирафи....за тях дали е имало спецално помещение, с по-висок таван? :mrgreen: Чудно ми е, как са се спасили от потопа насекомите и двуутробните, защото за тях място в ковчега не е имало (последните изобщо не са били известни на Сътворителя, сигурно са се пръкнали докато е спял или против волята му :mrgreen: )То и елени не е имало, щото са по-северни животни, както и бизони и зубри, но това са видове, създадени по-късно, след поредната порция калвадос от райски ябълки ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 28 апр 2010 00:17

Зигфрид, ами, това ДА ли значи? Наистина искам да разбера, но ти обясняваш нещата малко по-сложно.
Последна промяна от dafquezz на 28 апр 2010 00:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 28 апр 2010 00:18

MORSKI написа:А вие другите, понеже говорехте с усмивка за нас вярващите...
Да ти цитирам ли мнения или сам ще погледнеш страници назад...
И много "добре" се отнесохте към Зиг и неговсото мнение,а???
И мен слабо ме вълнува, че някой който дори не ме познава на живо, а и във форума- ме нарича идиот- без дори да може да го защити подобаващо,това може само да ме разсмее, но просто ме учудват опитите ти...
Както и да е...

Е, направил съм нещо добро за теб днес, разсмях те.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 00:19

Кашчей написа:Морски, питах Зийгфрид, но той не ми отговори-дано ти го направиш, относно ноевият ковчег:
Потопът е продължил 40 дена-толкова е валял дъждът и още време, преди да акостират на Арарат.През това време в този ковчег е имало менажерия от хвъркати, космати, пълзящи и какви ли не още гадове, ноо.. само по чифт от вид-Как са се изхранвали през тези дни?Клетки не е имало, та съм възхитен от мирното съвместно съществуване между тигри, лъвове и антилопи, африкански биволи и Жирафи....за тях дали е имало спецално помещение, с по-висок таван? :mrgreen: Чудно ми е, как са се спасили от потопа насекомите и двуутробните, защото за тях място в ковчега не е имало (последните изобщо не са били известни на Сътворителя, сигурно са се пръкнали докато е спял или против волята му :mrgreen: )То и елени не е имало, щото са по-северни животни, както и бизони и зубри, но това са видове, създадени по-късно, след поредната порция калвадос от райски ябълки ;)

Най-несериозното мнение в цялата тема . Не се нагърбвам със задачата да му се обясняват ясни неща , защото няма да вдене или пък проникне в смисъла . Ти , Кашчей , ни се подиграваш с този пост . Според теб имаш ли място в спора след подобни думи ? Имам предвид подчертаните .

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 28 апр 2010 00:21

dafquezz написа:Зигфрид, ами, това ДА ли значи? Наистина искам да разбера, но ти обясняваш нещата малко по-сложно.

Повтарям пак какво разбирам под Бог - Той е СЛОВОТО , СВЕТЛИНАТА , ИСТИНАТА , ДОБРОТО У ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС !!!

ПО ВЕЛИКАТА СИ МИЛОСТ ТОЙ Е СЪЗДАЛ ВСЕЛЕНАТА , НАШИЯ СВЯТ , ЧОВЕКА И ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА !!! ТОЙ ПРИТЕЖАВА ВСЕЗНАНИЕТО , МОГЪЩЕСТВОТО И СИЛАТА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО ОСПОРВА !!!

Върни се в “Свободна зона”