Истината за Борел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Истината за Борел

Мнениеот Siegfried » 27 апр 2010 20:05

Паскал Борел е един от най-свестните футболисти и хора в българския футбол , но вроденото чувство за справедливост се обади в този момент и изобщо не го виня за това .
Последна промяна от Siegfried на 27 апр 2010 20:49, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 апр 2010 20:37

И с какво съдията е провокирал "справедливия гняв" на Борел ... Защото днес четох , че Борел вече няма претенции за първия гол . Е да той няма , но много хора имат - към него самия . Защото дори вратар на посредствено ниво няма да пусне гол от подобен ъгъл .

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 27 апр 2010 23:06

Conan написа:И с какво съдията е провокирал "справедливия гняв" на Борел ... Защото днес четох , че Борел вече няма претенции за първия гол . Е да той няма , но много хора имат - към него самия . Защото дори вратар на посредствено ниво няма да пусне гол от подобен ъгъл .

Е ти пак се появи да бълваш змии и гущери срещу Черноморец. Забравих теб те искаха в Манчестър Юнайтед, но от Черноморец не те дадоха. И да зословиш няма ефект. Тук се застъпват фенове от почти всички отбори на Бг защото проблема са съдиите, а ти си смешен - на Борел от къде му вкарали гола. Кефиш ме много със злобата си към Черноморец.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 27 апр 2010 23:16

maldin1 написа:
Треньорът на Черноморец Красимир Балъков е хубаво по-малко да си отваря устата. Иначе както го е подкарал, в един момент ще почне да се движи по задник, защото на лъжата краката са къси. След двубоя в Ловеч Бала нападна българския футбол, че обижда хора като Паскал Борел с над 200 мача в Бундеслигата и шампионска титла с Вердер. Справка в един от най-авторитетните футболно-мениджърски сайтове обаче извади на бял свят интересни неща. Да, Борел е шампион с Вердер, но в епичния за бременските музиканти сезон 2003/2004 Паскалчо има 0 мача и 0 минути. Просто е бил трети вратар. А над 200-те му мача в Бундеслигата са всъщност 7 пъти завишени, почти колкото и заплатата му в преговорите с Митко Събев. Вижда се, че двубоите на Борел са точно 32 за 8 години в Бремен! На такъв човек ли да се кланяме? /7days sport

Не сложих истинското заглавие на темата,защото ще ме обвинят,че се заяждам.Иначе интересна статистика.

Не ти не се заяждаш. И ти като много други които живеят в Бургас/ не знам от къде сте се преместили/ мислите, че някой нещо ви дължи от Черноморец. То злоба срещу този отбор нямат край. И да си пишете вашите глупави мнения и цитати няма да промените мисленето и действията на ръководството на този отбор. Цяла България се кефи и възхищават на това което се прави тук в Бургас, но само 2 -3 тук ви чета глупостите и злобните писания. Като имате претенции или ставате спонсори и ръководители на отбора и променяте политиката или ставате президенти на Нефтохимик и го направете велик отбор. И незабравяйте, че се създаде Нефтохимик - Локомотив Бургас за да се унищожи Локо Бс. Така ,че не спорете кой кого е унищожил.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 апр 2010 23:51

lz1tmw - ако има някой смешен в случая е Борел . Не само заради гола . Веднага след мача половината отбор имаше претенции за първия гол . Борел също . Свалям шапка на Балъков който веднага след края призна че гола си е редовен . Пак питам с кое действие съдията ощети Черноморец

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 27 апр 2010 23:58

Conan написа:lz1tmw - ако има някой смешен в случая е Борел . Не само заради гола . Веднага след мача половината отбор имаше претенции за първия гол . Борел също . Свалям шапка на Балъков който веднага след края призна че гола си е редовен . Пак питам с кое действие съдията ощети Черноморец
Какво ми се обисняваш. Ти си смешния, че бълваш злоба срещу отбора. Все едно аз да се сърдя, че мойте приятели Руси Гочев, Валю Делиминков, Георги Маджара, Станко Стоянов и много други станаха добри футболисти и хора, а аз се отказах да тренирам. Или за първи път ги чуваш тези имена. Кой забравих. Божидар Тодоров, Иван Илчев, Иван Йовчев и мн др. Спри се.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 28 апр 2010 00:09

lz1tmw написа:
Conan написа:lz1tmw - ако има някой смешен в случая е Борел . Не само заради гола . Веднага след мача половината отбор имаше претенции за първия гол . Борел също . Свалям шапка на Балъков който веднага след края призна че гола си е редовен . Пак питам с кое действие съдията ощети Черноморец
Какво ми се обисняваш. Ти си смешния, че бълваш злоба срещу отбора. Все едно аз да се сърдя, че мойте приятели Руси Гочев, Валю Делиминков, Георги Маджара, Станко Стоянов и много други станаха добри футболисти и хора, а аз се отказах да тренирам. Или за първи път ги чуваш тези имена.

Не се обЯснявам ( така се пише правилно ) на никого . Чувал съм ги и съм ги гледал , но не мога да ги нарека мои приятели . Най-близо до това са Симеон Чилибонов , Георги Чиликов и Петър Жабов ;)

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 28 апр 2010 00:16

Conan написа:
lz1tmw написа:
Какво ми се обисняваш. Ти си смешния, че бълваш злоба срещу отбора. Все едно аз да се сърдя, че мойте приятели Руси Гочев, Валю Делиминков, Георги Маджара, Станко Стоянов и много други станаха добри футболисти и хора, а аз се отказах да тренирам. Или за първи път ги чуваш тези имена.

Не се обЯснявам ( така се пише правилно ) на никого . Чувал съм ги и съм ги гледал , но не мога да ги нарека мои приятели . Най-близо до това са Симеон Чилибонов , Георги Чиликов и Петър Жабов ;)
Спри се тогава. Не ти подхожда на футболист на този отбор да се държиш така. Нещата се промениха много. С тези си изявления даваш хляб и на другите да злобеят.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 28 апр 2010 00:37

lz1tmw - при цялото ми уважение , едва ли ще се спра скоро . Футболиста Балъков има цялото ми уважение . Треньора Балъков ще трябва да си го заслужи . Същото важи и за подопечните му футболисти ... с 4-5 изключения . А уважението се гради с най-вече професионално отношение към работата . И успехи . А от показаното през сезона от Кардосо , Хаири , Педриня , Гонзалес , Фернандес и Борел последния мач професионализма явно не е на почит при тях . Ако си чел внимателно винаги отдавам дължимото уважение на Трендафил Терзийски . Защото ако не беше той , сега отбора щеше да е малко над чертата на изпадащите . Колкото до Митко Събев ... гражданите на Бургас съдят по делата , не по обещанията . Затова Порточанов е колкото плют и хулен , толкова и уважаван . А Митко Събев първо трябва да свърши нещо полезно за града и тогава да претендира за уважение .

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 28 апр 2010 09:34

Conan написа:lz1tmw - при цялото ми уважение , едва ли ще се спра скоро . Футболиста Балъков има цялото ми уважение . Треньора Балъков ще трябва да си го заслужи . Същото важи и за подопечните му футболисти ... с 4-5 изключения . А уважението се гради с най-вече професионално отношение към работата . И успехи . А от показаното през сезона от Кардосо , Хаири , Педриня , Гонзалес , Фернандес и Борел последния мач професионализма явно не е на почит при тях . Ако си чел внимателно винаги отдавам дължимото уважение на Трендафил Терзийски . Защото ако не беше той , сега отбора щеше да е малко над чертата на изпадащите . Колкото до Митко Събев ... гражданите на Бургас съдят по делата , не по обещанията . Затова Порточанов е колкото плют и хулен , толкова и уважаван . А Митко Събев първо трябва да свърши нещо полезно за града и тогава да претендира за уважение .

Да ти отговоря. Не си ти човека който ще дава оценка за работата на треньора Балъков. Самия той казва - 5 години. Сега сме първата. И аз не съм съгласен с играта на доста футболисти / чужденци/ но не аз им водя тренировките за да решавам кого да пусна в игра. Балъков каза " ще се разделяме с някой играчи след края на първенството".Митко Събев го остави, той е шефа и ножа и хляба са в него. За Портучанов не ми говори. Едно време беше администратор на отбора. Последна дупка на кавала. С чужда пита бащин помен направи. С парите на НХК въртеше собствен бизнес. Нефтохимик бе единствения държавен отбор и се наложи да го дадът по документи на "президента "Портос. Нагъл, стигна до там, че даже и сина си вкара в управата на клуба. Обвърза се с подчинени които правеха каквото той каже. Наяде се и замина за София да гради кариера. Не го угря за ЦСКА . Видя какви ги дроби при съдиите. И къде е сега -НИКЪДЕ. За какво уважение говориш. Един от многото лапачи в България.

Върни се в “Черноморец”