ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv
Контакти:

Re: ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!

Мнениеот theprideofplovdiv » 27 апр 2010 23:31

sky1 написа:Аз пък съм строителен инженер ;) .Архитект разбира от статика,колкото инженер от хармония :)

И аз съм строителен инженер."Само като прочетох "Архитектурен екип, начело с инж. Никола Балджиев представиха ...." ми стана ясно.Архитектурен екип с началник инженер.Все едно футболен отбор с треньор спортен коментатор."-С тези си изречения какво искаш да покажеш?Че си голям разбирач ли?Или,че в Локото пасат трева?Освен това какво им има на клиентите му?

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 27 апр 2010 23:37

Интересно ми е как се завършва инженерство и архитектура в УАСГ за 5 години.И как нямало проблем инженер да прави архитектурни проекти.То незнам с проектантска по ПГС,да подпечатваш архиетктура на стадион.Но както и да е вероятно съм лаик.И хайде да не занимаваме хората с неща ,които са детайлни и не ги интересуват.Но нека влезнат в личната страница на господина и разггледат обектите му.То стадиони не се правят от всеки.Не го приемайте като нападка,а като градивна критика.А какво има на клиентите му-най големия му обект е с РЗП 1000кв :)

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 27 апр 2010 23:41

sky1 написа:Интересно ми е как се завършва инженерство и архитектура в УАСГ за 5 години.И как нямало проблем инженер да прави архитектурни проекти.То незнам с проектантска по ПГС,да подпечатваш архиетктура на стадион.Но както и да е вероятно съм лаик.И хайде да не занимаваме хората с неща ,които са детайлни и не ги интересуват.Но нека влезнат в личната страница на господина и разггледат обектите му.То стадиони не се правят от всеки.Не го приемайте като нападка,а като градивна критика.

Слушай ся,тука не говорим за това какво може един проектант и какво може един архитект.Въпроса е,че дори човек,който не разбира ще разбере,че ако ще и касапин да е,ако ще се прави стадион,няма да е проблем това!Друг е въпроса,че сметна за необходимо да си покажеш "знанията" пред всички и да правиш крайни изводи.

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 27 апр 2010 23:48

Въпроса ми е,били се радвал на стадион направен от човек,който разбира от тази материя или от лаик.Не ли е нормално,когато се пише нещо да се провери,кой е аджеба този човек.Какво е направил и тн.
ПС:Хубаво ,че нямам контакт с "колеги" като тебе,че вземе да подпечатвам всичко което ми паднe ;) .Това в кръга на шегата.
Със здраве и не се доверявайте на всичко което ви се казва,а проверявайте фактите.В БГ има доста добри архитекти,но малко са хората ,които се занимават със стадиони.Това не е инвестиция за 5 лева и е добре като се прави,да се прави като хората-от истински профисионалисти.Ако не се лъжа новият стадион на Черноморец е правен от германец,но не съм абсолютно сигурен.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 27 апр 2010 23:55

Изглежда доста готино - успех :)

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 28 апр 2010 00:15

За чий *** са я оставили тази писта зад едната врата?Защо не се покриват 100 процента от местата?Май козирката нещо късичка идва.А и осветлението е на пилони,а по новите изисквания на УЕФА трябва да са по козирката!
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 апр 2010 00:35

Фен трибуната ви зад вратата ли ще е, там на проекта с надписа ЛОКОМОТИВ?Защото по принип сега ви е на централната трибуна
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 28 апр 2010 08:40

Успех в начинанието. Това е пътя към футболна Европа. Ето ви и пример за хубав стадион.
http://www.sportal.bg/galery.php?id=2388#0

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 28 апр 2010 08:44

Пожелавам ви да стане стадиона,но лично аз не вярвам,те и във Варна,Бургас и къде ли не щяха да правят стадиони ама...,всеки нов президент на клуб идва с проект за стадион,но досега няма 1 направен,просто това в нашата държавица е мн мн трудно да се случи,ще му откажат помощ от общината и до там ще са мераците.Все пак дано стане,защото наистина изглежда добре,Успех.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 28 апр 2010 08:54

ivaylito написа:Пожелавам ви да стане стадиона,но лично аз не вярвам,те и във Варна,Бургас и къде ли не щяха да правят стадиони ама...,всеки нов президент на клуб идва с проект за стадион,но досега няма 1 направен,просто това в нашата държавица е мн мн трудно да се случи,ще му откажат помощ от общината и до там ще са мераците.Все пак дано стане,защото наистина изглежда добре,Успех.

Абсолютно , кой ли не показва проекти и прави стадиони а истината е че и една седалка не се смени :(
Но дано от някъде някога се почне :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Локо Пловдив”