За г-н Ивайло Йовчев!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

За г-н Ивайло Йовчев!

Мнениеот damnedbg » 10 сеп 2009 17:02

Господин Йовчев, Вие или нямате работа и се чудите кого да плюете или сте някакъв уникален "лауреат". Хубаво, в/у г-н Нешич нямам наблюдения и в/у г-н Бусета. Ама да плюеш Пранди и най-арогантното да го сравняваш с Мартин Стоев!? Ментално нещо си чалнат! Плюи по Венци Стефанов като искаш или са ти платили, ама може ли навсякъде лиги да има!? :evil:
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: За г-н Ивайло Йовчев!

Мнениеот Бижутера » 10 сеп 2009 17:05

сбъркал си раздела където да пуснеш темата,пич :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 10 сеп 2009 17:34

Аз също съм съгласен. Въпреки, че статията е насочена основно към Венци Стефанов, се засягат и треньорите на волейболни отбори. Подигравателно се говори за Доценти, Професори и т.н. За мен лично по-добър избор от Силвано Пранди като треньор на националите беше единствено Радостин Стойчев. Професора се е доказал като треньор, вижда се отлично, че волейбола не е само игра на блъскане, а и тактика. Е, г-н Стоев ли е тактик? Ами, според мен Летящото кюфте е завършен простак. Кютане, кютане, всички топки към Казийски. Е, не става така. Пранди научи играчите на блокада, с разпределителя е работено много. Салпаров, въпреки че игра 1 година в западащото ни първенство, е повишил формата си.
Драган Нешич от доста време е в българския волейбол, и е качествен специалист. С наличния материал - толкова. За пример - само си спомнете женския волейболен отбор на Полша отпреди 3-4 години какво беше, и какво е сега.
Виж, за Пини... Честно да си призная, баскетбола не ми е любим отборен спорт. Но и там имаше подвизи - класиране за европейско първенство. Да, биха ни като шкембе о дувар /Браво, Гацо/. Тактиката ли куцаше, играчите ли толкова си могат? Не зная, не разбирам. Но има ралика между играта на волейболните национали, и баскетболните такива. Резултати, постижения, качество на играта...
И относно Венци - на него не му пука кой какво говори - и той си плямпа. Но ако човек отсее глупостите, ще се види доста вярна информация. Сещайте се и за Ивайло Дражев...

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 10 сеп 2009 17:41

Бижутера написа:сбъркал си раздела където да пуснеш темата,пич :geek:

Знам ли къде да пиша?! После ще има пак модератори да се противят. Свободна зона => свободно изказване. Къде би трябвало да е тази тема?
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 10 сеп 2009 20:07

Готин, виж датата! Виж и резултатите на Пранди до тази дата с волейболистите ни, влез и във форума и виж какво са писали повечето фенове за този треньор. Визирам тази част от поста ти, за другите неща нямам мнение. ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 сеп 2009 20:34

damnedbg написа: Къде би трябвало да е тази тема?

Раздел Gong.bg и Спортно шоу Гонг
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 11 сеп 2009 08:55

Бижутера написа:

:oops: :geek: Добра големина на буквите :)

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 11 сеп 2009 08:57

Все тая кога е поста датата няма значение - човека каза ЕП в Турция е приоритет. Пък най-много ме издразни сравнението Пранди - Стоев!? Кой нормален човек може да направи такова сравнение? Сега Стоев с какво се занимава?! А Пранди от кога е само и единствено треньор? Българина плюе здраво чака резултат от днес за утре!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 10:05

damnedbg написа:
Бижутера написа:

:oops: :geek: Добра големина на буквите :)

да се вижда :oops:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 апр 2010 22:27

мистър Йовчев,
противникът на Заглембие, който споменаваш в момента по Голлиния, се чете Шльонск (не Сласк) С-то в началото е Ш,а А-то е Аун ;) Същото е Еун на ЗаглЕнбие, а не Заглебие ;)
поздрави

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”