ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!
Добре а след като Коко оплодителя не дава парите ,кой ги дава тогава?
браво,браво,дано от Европата ни натискат с тия лицензи и прочие че белкем вкарат багерите в стадионите един ден,и тука[във Варна] е същата работа чакаме ли -чакаме

HASTA DE LA VICTORIA
Забравих да добавя не са ли малко паркоместата???
Дано стане , че във Варна ми се отели вола да чакам за нов стадион ! Ако стане , ще ви гостувам

Rodn1 написа:Добре а след като Коко оплодителя не дава парите ,кой ги дава тогава?
кво те интересува да не е оплодил и някоя твоя роднина ?
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Qu1cky написа:Rodn1 написа:Добре а след като Коко оплодителя не дава парите ,кой ги дава тогава?
Интересува ме защото това си чисто пране на пари.Не може да се строи нещо с недоказани пари......А ти ако обичаш без лични квалификации!
- maximalniq
- Контакти:
За отбор като Локомотив Пловдив и неговите фенове този стадион е крайно недостатъчен.Видяхме как в Буграс като направиха европейски стадион от нищото се изляха 10 000 души.А в Пловдив съм сигурен, че стадиона ще се пълни почти на всеки мач.Дано и това не е прах в очите не феновете, като във Варна и тяхната "Арена".
Последна промяна от maximalniq на 27 апр 2010 22:29, променено общо 1 път.

- maximalniq
- Контакти:
Rodn1 написа:Qu1cky написа:Rodn1 написа:Добре а след като Коко оплодителя не дава парите ,кой ги дава тогава?
Интересува ме защото това си чисто пране на пари.Не може да се строи нещо с недоказани пари......А ти ако обичаш без лични квалификации!
От цялата работа печели футбола... Всички мафиоти ако направят по едно стадионче като това на 3D модела ще съм им много благодарен.

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
"Око да види,ръка да пипне.." - стара поговорка,но много вярна. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
maximalniq написа:За отбор като Локомотив Пловдив и неговите фенове този стадион е крайно недостатъчен.Видяхме как в Буграс като направиха европейски стадион от нищото се изляха 10 000 души.А в Пловдив съм сигурен, че стадиона ще се пълни почти на всеки мач.Дано и това не е прах в очите не феновете, като във Варна и тяхната "Арена".
Просто си мисля ,че ще е като във Варна!