ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!

Мнениеот supershampion2004 » 27 апр 2010 21:38

Арх. Никола Николов презентира и обсъди идеи с над 100 запалянковци тази вечер!

Изображение

Изображение

Изображение

Архитектурен екип, начело с инж. Никола Балджиев представиха плановете за изграждане и реконструкция на стадион "Локомотив" в парк Лаута тази вечер. Презентацията събра над 100 фена на отбора, за които залата за пресконференции се оказа тясна.
"Не всеки ден в България се строи стадион. За мен и екипа ми е голямо предизвикателство да участваме в изграждането му и си пожелавам след 2-3 години да се радваме на съоръжението, което ще ви представим днес. За мен усещането е и по-специално, защото участвам в изграждането на стадиона, на който съм фен от дете." обърна се към запалянковците инж. Балджиев.
Той обяви, че по план стадионът ще бъде поетапно изграждан, реконструиран и въвеждан в експлоатация и това няма да попречи на него да се играят футболни срещи през този период.
В проекта си екипът от архитекти е заложил съоръжение с 14 500 седящи места, фен-трубина за 2650 души, 16 търговски обекта, 12 офиса и също толкова съблекални, 6 спортни зали, както и три медицински пункта. Предвидени са около 700 парко места, като около 100 са заложени под гостуващия сектор. По настояване на клубния президент Коко Динев са запланувани девет VIP студия, снабдени с индивидуални входове, санитарни възли, вентилация и климатизация. Предвижда се и медиен център, с включена зала за пресконференции, коментаторски боксове и телевизионно студио.
Източната трибуна, граничаща с тренировъчните игрища ще заложи под себе си съблекални за юношеските формации. Предвидено е осветление и козирка, която ще покрие над 75% от трубините. Дължината й е 22 м. и се предвижда да бъде изградена от материала политетрафлуроетилен, който е съобразен с иновациите в съременното строителство, обяви още инж. Балджев.
По настояване на феновете, капацитетът на фен-трубината най-вероятно ще бъде увеличен значително, за да може да събира около 4000 ултраса. Потокът от зрители ще има на разположение десет входа, чрез които ще бъдат извеждани на средната височина на трибуните.
Екипът от специалисти отговори на въпросите на развълнуваните запалянковци и всички си пожелаха скоро отново да обменят мнения по реализирането на общата им мечта. И не на последно място - скоро на Лаута да закипят строителни дейности.
"Проектът е идеен, в състояние сме да подготвим работния план за 6 месеца. Смятам, че е разумно след още един месец този проект да бъде одобрен и от общината, след което да е възможно стартиране на строителството." споделиха още архитектите на днашната среща.

http://lportala.net/news/1852.html
Последна промяна от supershampion2004 на 27 апр 2010 21:52, променено общо 4 пъти.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: ПОКАЗАХА ПЛАНОВЕТЕ НА НОВИЯ СТАДИОН!

Мнениеот PFCB » 27 апр 2010 21:40

Красота...Нека си пожелаем тези 15 000 места да се окажат недостатъчни в скоро време 8-)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 27 апр 2010 22:01

Браво дано да стане а не както стадион Варна който вече трябваше да е готов.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 27 апр 2010 22:01

Това, ако се случи ще призная, че Коко не е смешник ! Само времето ще покаже кой е прав :)
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 апр 2010 22:02

Пожелавам ви скоро да се радвате на това прекрасно съоръжение ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 27 апр 2010 22:03

досега колко проекти показват...

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 27 апр 2010 22:05

fungus написа:досега колко проекти показват...

Еми,така е братле-не можем да бъдем сигурни,можем само да сме оптимисти ;)

mopper
Контакти:

Мнениеот mopper » 27 апр 2010 22:10

Локото водят по проекти за стадион аз се сещам за 3 до сега. Този ми изглежда все пак най-реалистичен все пак - една нова трибуна . Дано ве остане на хартия и този проект.

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 27 апр 2010 22:12

Пловдив заслужава дори повече, но и това не е никак малко..Дано наистина се случи

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Мнениеот stoqnov » 27 апр 2010 22:20

Стадиона е уникален, но ми се струва, че те 14500 места ще са малко. Все пак на такова съоръжение ще идват много хора, които досега не са идвали. И така си мисля, че спокойно могат да го направят за 20 хил. души

Върни се в “Локо Пловдив”