Красимир Балъков: Трудно се работи професионално в България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlatan
Контакти:

Re: Красимир Балъков: Трудно се работи професионално в България!

Мнениеот vlatan » 27 апр 2010 20:52

На всички "феневе" на празнословния писач Владимир Зарков и безумната му статия "Зомбитата на Балъков": Питам с какво Енис Хайри беше по груб и по-зомбиран от "кадърния"чужденец от Литекс Нифлор че беше изгонен - защото не може да се плюе по добре ли г-не. и Да ви върна към мача от пролетта (ако изобщо с те го гледа ли) - защо "възпитания" г-н Кишишев на 2 м от стр.съдия напсува публиката на цялата южна трибуна не беше изгонен, защо удар без топка Траян Дянков получи червен картон а за същото с/у него от страна на Том не.... Примерите са много и безкрайни, и докато се радваме на такива писерушки, които усложливо "замазват" откровените помии във футбола ни, той ще пропада. Аког г-н Зарков има съвест и професионалнни претенции нека дойде на стадион Лазур и усети атмосферата и истината на играта, ще разбере колко е бил заблуден. Черноморец-Миньор 19.30 сряда- 12 000 човека... без коментар, Левски-Пирин 800 ч... "шампиона "Литекс - Черноморец, Локо(сф) 2000 ч. Футбола г-не е за хората а не за болните амбиций на някой. Ако искаше Събев досега с тези пари които пишете досега да беше купил 2-3 титли и С Нафтекс и сега с Черноморец.Но Събев не е Ганчев, не е Батков, не е покойния Георги Илиев.
И резултатите са на есен Литекс-Бате 0-4...? Левски -Дебрецен 0-2.. да не споменавам другите..срамота .Няма ги съдийте, БФС, а такива като тебе или си мълчат или първи започват да тръбят колко гнила ни била система... :lol: :lol: :lol: Е тогава ще се сетите "откъде изгрява" слънцето, и от къде се започва..

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 апр 2010 20:54

Tommi написа:Много отдавна съм казал, че с този проект "Черноморец" нищо няма да се получи. Не може да доведеш в България цял отбор смешни чуждестранни анонимници и да разчиташ да се изгради европейски отбор. За треньорските качества на Балъков също нямам много добро мнение, но не искам да коментирам, защото може и да не съм прав.

и кой си ти че да казваш? нищо лично,ама казва този, който разбира или този,който дава парите. май Балъков разбира повече от теб, кой колко може да играе футбол и Събев има право да разбира повече след като им плаща заплатата.
а казваш ли /ти ми дай пари, а пък аз знам какво да правя/ другото типично от българската философия ;)
нищо лично, да си жив и здрав и да се радваш на успехи в българския футбол ;)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 27 апр 2010 20:55

nore написа:Отговорът на горната статия:

Митко Събев с декларация: Бюджетът на Черноморец е 3 779 619 лв.

GONG.BG

Параметрите на бюджета на първия отбор за периода от 30.06.2009 – до 30.06. 2010 година са: Възнаграждения – 2 786 077 лева, платени премии – 562 152 лева, контрактни суми – 431 390 лева. За тези, които не могат да събират, бюджета на представителния отбор за посочения период възлиза на 3 779 619 / три милиона седемстотин седемдесет и девет хиляди шестстотин и деветнайсет/ лева.

Митко Събев
Председател на Съвета на директорите
на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД

За първи път виждам бюджет на футболен клуб в който има само разходи за заплати, премии и контрактни суми.

Нищо друго! :shock:

Няма екипировка, няма транспорт, няма наеми, няма трансфери, няма поддръжка на база, няма разходи за ДЮШ, няма консумативи, няма ток, няма вода, няма томболи, няма безплатни билети, няма кебапчета за "наши" хора, няма мажоретки, няма охрана, няма рекламни пана, няма реклама по автобусите на "Бургасбус", няма храна, нищо няма!

Браво! Да ни е жив и здрав олигарха с такива сметки!

Само, ако може, нека ни обясни как Черноморец натрупа 12 млн. лв. задължения до края на 2008 г., които чакаме отчета за 2009г. за да видим колко са станали след мащабните харчове в ерата Балъков.

Потребителски аватар
aiveilio
Контакти:

Мнениеот aiveilio » 27 апр 2010 21:08

mnogo vi e interesen biudjeta na daden klub, a? vzemete mu vodete schetovodstvo...kvo...shto...kak, kato ste golemi schetovoditeli i filosofi! rabotata e tam, che prosto futbolnoto nivo v balgaria na mnogo nisko...ne e problem nqkoi klub ili sadia. badete malko po-pozitivni kam neshtata i te shte se podobrqt sled vreme...shto za prostotii izchetoh tuk ne e istina prosto...do sega ne bqh pisal, no tozi pat ne se zdarjah prosto ;) shtom ne vi haresva futbola v balgaria gledaite voleibol ili basketbol, a moje i da gi kombinirate...ama sprete s tezi kompleksi i maloumni komentari. shto ne vzemete da se zapishete v nqkoq akademiq i da stanete trenior ili kvoto si iskate tam kato mnogo razbirate :lol: predpolaga se tozi forum da e za obsajdane na pozitivni neshta, a ne na bezmislen bokluk!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 апр 2010 21:10

И аз съм Бургазлия и гледам какво прави Балъков в момента и то е едно голямо нищооооооооооо.На всички които се изказаха в защита на Балъков ще им кажа да ПОРАСНАТ ,мина ни времето когато вярвахме в Пепеляшка и Дядо Коледа.За почти 2 години от 5 годишния му план трябваше да има някакви изблици на подобрение ,а то нищо подобно не виждам.Не виждам и вие какво виждате в сегашния Ченоморец с 9-10 чужденци.Факт е обаче от статията ,че Черноморец е най-грубия отбор в първенството.Това ли е европейския модел на отбор на Балъков ? Айде пораснете моля ви !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 апр 2010 21:12

"...- Да, ние инвестираме доста пари, но в базата и в стадиони. Играчите, които привлякохме, са без трансферни суми. Те са опитни футболисти, но им трябва малко време да се обиграят заедно..."

Нямах намерение да пиша по темата , НО ... на тази откровена лъжа изречена от Балъков е трудно да се мълчи . И феновете трябва да знаят . Трябва да знаят , че когато е в негов интерес Балъков лъже без да му мигне окото . Трябва да знаят къде са отишли парите с които можеше да бъдат привлечени Иво Иванов , Румен Трифонов и Даниел Пеев . Или защо Даксон примерно .

1. On 26 January 2010, Bulgarian side PFC Chernomorets Burgas signed Pedrinha to a two-year deal worth €180,000 ... казано на български , за Педриня са платени почти 360 000 лева .

2. In 2010, the Bulgarian PFC Chernomorets Burgas signed the defender from Rubin Kazan in an undisclosed transfer fee. - за незнаещите английски , Фернандо Атц е привлечен за необявена сума .

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 27 апр 2010 21:37

Conan написа:1. On 26 January 2010, Bulgarian side PFC Chernomorets Burgas signed Pedrinha to a two-year deal worth €180,000 ... казано на български , за Педриня са платени почти 360 000 лева .

2. In 2010, the Bulgarian PFC Chernomorets Burgas signed the defender from Rubin Kazan in an undisclosed transfer fee. - за незнаещите английски , Фернандо Атц е привлечен за необявена сума .

1. Преведено от български за неразбиращите - общата сума на контракта му е 180 хиляди (т.е. за тия 2 години ще получи 180 хиляди евро).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2010 21:40

unist_gp написа:
Tommi написа:Много отдавна съм казал, че с този проект "Черноморец" нищо няма да се получи. Не може да доведеш в България цял отбор смешни чуждестранни анонимници и да разчиташ да се изгради европейски отбор. За треньорските качества на Балъков също нямам много добро мнение, но не искам да коментирам, защото може и да не съм прав.

и кой си ти че да казваш? нищо лично,ама казва този, който разбира или този,който дава парите. май Балъков разбира повече от теб, кой колко може да играе футбол и Събев има право да разбира повече след като им плаща заплатата.
а казваш ли /ти ми дай пари, а пък аз знам какво да правя/ другото типично от българската философия ;)
нищо лично, да си жив и здрав и да се радваш на успехи в българския футбол ;)

Просто изказвам мнение. Не съм тръгнал да ставам треньор на Черноморец, нито пък президент. Пожелавам успех на отбора, след като ръководството е сигурно, че това е пътят за развитие на бургаския и българския футбол :) .
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 апр 2010 21:46

maldin1 написа:И аз съм Бургазлия и гледам какво прави Балъков в момента и то е едно голямо нищооооооооооо.На всички които се изказаха в защита на Балъков ще им кажа да ПОРАСНАТ ,мина ни времето когато вярвахме в Пепеляшка и Дядо Коледа.За почти 2 години от 5 годишния му план трябваше да има някакви изблици на подобрение ,а то нищо подобно не виждам.Не виждам и вие какво виждате в сегашния Ченоморец с 9-10 чужденци.Факт е обаче от статията ,че Черноморец е най-грубия отбор в първенството.Това ли е европейския модел на отбор на Балъков ? Айде пораснете моля ви !!!!

Съгласен съм ;) Всъщност, в Бургас се прави много за развитието на футбола, но се пропуска най-важната част - това, което се случва на терена ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 апр 2010 22:52

veseo - щеше да си прав , ако Педриня беше свободен агент . В случая тези 180 000 евро са за клуба му . Също както и тук - Toshev transferred to Chernomorets Burgas, after the end of the 2008-09 season. On July 12 he signed a four-year deal for a €100,000 . С тази разлика , че за Мартин Тошев обявиха трансферната цена - 200 000 лева .

Върни се в “Черноморец”